via v8. Tasarım ve kalitede çok daha iyi 8 çekirdek kamera ve ppi değeride yüksek.Beyler Casper via v8 mi g2 mi ???

Bir ara alıyordu ama...Casper, LG diyorsun bölüm Samsung? + bu kaçıncı konun?

Sen Olsan Hangisini alırdın knkvia v8. Tasarım ve kalitede çok daha iyi 8 çekirdek kamera ve ppi değeride yüksek.![]()
V8 e baktım bence samsung un alphasını biraz andırıyor metal çerçevesi var. Ayrıca 8mp ön 16 mp arka vae bence. Tasarımı g2 den iyi işlemcisi 8 çekirdek. Fiyatında tasarım ve kalitede iyidir ama nexus 5 ede bakabilirsin tasarımı begenmessen farklı tabi g2 mi v8 mi deseler v8 derim şahsen.Sen Olsan Hangisini alırdın knk
O zaman V8 i alıyorum Zaten önceden de düşünmüştüm Ya benim Aslında almak istediğim Telefon Galaxy Alpha idi Ama 1900 TL fiyatında Türkiyede satışa sunulacak O kadar Para yok abi Hem uzay çağındayız O telefonunda modası geçer Ben v8 AlıyorumV8 e baktım bence samsung un alphasını biraz andırıyor metal çerçevesi var. Ayrıca 8mp ön 16 mp arka vae bence. Tasarımı g2 den iyi işlemcisi 8 çekirdek. Fiyatında tasarım ve kalitede iyidir ama nexus 5 ede bakabilirsin tasarımı begenmessen farklı tabi g2 mi v8 mi deseler v8 derim şahsen.
Alabilirsen tabiiO zaman V8 i alıyorum Zaten önceden de düşünmüştüm Ya benim Aslında almak istediğim Telefon Galaxy Alpha idi Ama 1900 TL fiyatında Türkiyede satışa sunulacak O kadar Para yok abi Hem uzay çağındayız O telefonunda modası geçer Ben v8 Alıyorum
bi türlü alamadın sende yav 
Hepsi burada da lumia 1520 1499 sanirim kacirma bence nexus5 kullaniyorum imkanim olsa nexus almaz onu alirimO zaman V8 i alıyorum Zaten önceden de düşünmüştüm Ya benim Aslında almak istediğim Telefon Galaxy Alpha idi Ama 1900 TL fiyatında Türkiyede satışa sunulacak O kadar Para yok abi Hem uzay çağındayız O telefonunda modası geçer Ben v8 Alıyorum

lumia almamHepsi burada da lumia 1520 1499 sanirim kacirma bence nexus5 kullaniyorum imkanim olsa nexus almaz onu alirim![]()
Alıcam 2 ay içindeAlabilirsen tabiibi türlü alamadın sende yav
![]()
2 ay ? geçenki konuda da aynı "ay"lumia almam
Alıcam 2 ay içinde
Şey kerme XD Bu sefer doğru abii Aman Tanrım Didim2 ay ? geçenki konuda da aynı "ay"