Telefon Tavsiyesi 1400 TL'm Var Hangi Telefonu Alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
1400 TL'm Var Hangi Telefonu Alayım
Ya Beyler 1400 TL Cepte şu an Düşünüyorumda hangi Telefonu alsam ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ahhaha :D yine mi sen? :D g2 veya nexus 5 hadi şimdi herkes gelsin ve g2 ile nexus 5 yazsın :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
G2, Nexus 5, Z1 Compact veya ithalatçı garantili Z1

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pardon samsung bölümüymus s4 alabilirsin 32gb s4 Teknosada 1500 tl

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Casper via v8 mi g2 mi ???

0MG90

0MG90

Üye
Casper, LG diyorsun bölüm Samsung? + bu kaçıncı konun?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen Olsan Hangisini alırdın knk
V8 e baktım bence samsung un alphasını biraz andırıyor metal çerçevesi var. Ayrıca 8mp ön 16 mp arka vae bence. Tasarımı g2 den iyi işlemcisi 8 çekirdek. Fiyatında tasarım ve kalitede iyidir ama nexus 5 ede bakabilirsin tasarımı begenmessen farklı tabi g2 mi v8 mi deseler v8 derim şahsen.

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
V8 e baktım bence samsung un alphasını biraz andırıyor metal çerçevesi var. Ayrıca 8mp ön 16 mp arka vae bence. Tasarımı g2 den iyi işlemcisi 8 çekirdek. Fiyatında tasarım ve kalitede iyidir ama nexus 5 ede bakabilirsin tasarımı begenmessen farklı tabi g2 mi v8 mi deseler v8 derim şahsen.
O zaman V8 i alıyorum Zaten önceden de düşünmüştüm Ya benim Aslında almak istediğim Telefon Galaxy Alpha idi Ama 1900 TL fiyatında Türkiyede satışa sunulacak O kadar Para yok abi Hem uzay çağındayız O telefonunda modası geçer Ben v8 Alıyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O zaman V8 i alıyorum Zaten önceden de düşünmüştüm Ya benim Aslında almak istediğim Telefon Galaxy Alpha idi Ama 1900 TL fiyatında Türkiyede satışa sunulacak O kadar Para yok abi Hem uzay çağındayız O telefonunda modası geçer Ben v8 Alıyorum
Alabilirsen tabii :D bi türlü alamadın sende yav :D

• Beğen
Tepkiler: Darqos
avast

avast

Üye
Hepsi burada da lumia 1520 1499 sanirim kacirma bence nexus5 kullaniyorum imkanim olsa nexus almaz onu alirim :D

Artreverans

Artreverans

Üye
S5 mini

Serhan

Serhan

Üye
Tabikide S5 mini...