14 Ekim 2011 Sigaraya Zam - Güncel Sigara Fiyat Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

mustafaneta

Üye
Şu anda 930 kişi bu konuyu okuyor. (7 üye ve 923 misafir)

adamlar salakmı o kadar zam koysunlar sigara başı 2 tl zam geldiği zaman içenlerin %10 u garanti veriyorum sigarayı bırakır ayrıca ;
yeni başlayacak olanların önüne geçmiş olurlar :P
buda kimsenin işine gelmez sanırım :)) yalanmı beyler ayrıca west e zamn gelmemiş sanırım dün 1 karton stokladım nolur nolmaz .d

pelın_

hiç sanmıyorum bırakan olcanı bi şekılde kaçak içer otlanır yınede bırakmaz tabı istısnalar harıc
abimle dün tartıştık adam işterse 20 lira olsun yınede içerim diyo

• Beğen
Tepkiler: CAUSE35

alfa217

Üye
element uydurmuş bu arkadaş bi tarafından.henüz zam yok sigaraya artı o kadar aşırı bi zam geleceğinide sanmıyorum

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Montecarlo diye bi sigara var onun fiyatı ne olduki acaba. bide ben hala eski fiyattan sigara alıyom nezaman uygulanacak bu zam. Hani bilelimde stok yapalım

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
CAUSE35

CAUSE35

Üye
[h=1]Sigara zammı haberi fos çıktı
[/h]

emre06ist

Üye
okuyun, bilgilenin

CAUSE35

CAUSE35

Üye
Başbakan Erdoğan: Porsche kullanacağına FIAT al

Erdoğan Kızılcahamam Kampı'nda zamlara getirilen eleştirilere sert çıktı.

SİGARA İÇME KARDEŞİM, ALKOLÜ DE AZ TÜKET

Kardeşim sigarayı içmezsin, olur biter. Alkolü daha az tüketirsin olur biter. Kalkıp da Porsche kullanacağına Fiat'a bin. Biraz daha düşür harcamayı. Milletin temsilcisini milletle nasıl ayırırım bunun oyununu oynuyorlar, kardeşim sigara içmezsin olur biter. Eğer biz burada işe dikkat etmezsek, rahmetli Özal'ın dediği kemer sıkma olayı gibi işi sıkı tutmazsak Yunanistan'ın durumuna mı düşelim? Biz eşşeği sağlam kazığa bağlayacağız ve sonra Allaha emanet edeceğiz.

efsanebolu

Üye
sigaraya zam asla bukadar gelmez bu fiyatları yayanlar haksız kazanç elde etmek isteyen insanların işi sakına sakın bu fiyatlar geçerli deildir inanım bu fiyatlara sigara almayın bilgilerime güvenin ....saygılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eminim millet şimdi daha çok içecektir ...

• Beğen
Tepkiler: Burak
minoo

minoo

Üye
Kafam çok karıştı benim ya :s

greenmile

greenmile

Üye
Kesinlikle doğru.
Bir sigara üretim firmasında çalışıyorum.
Vergisiz bir paket sigaranın maliyeti sakızdan dahi ucuz.7 liralık sigara paketinin kar dahil maliyeti 1,8 tl.
Sigaradaki toplam vergi oranı %77-80 civarı.
...ve sıkı durun:Türkiye bütçesinin %8'i sadece ve sadece sigaradan.Bu dehşet bi miktar.
Eskiden ben de her zamda hemen sigara üreticilerine söverdim.Ama adamlar pazar paylarını korumak için yeri geliyor hükümetin zam oranlarındaki tutarsızlığından dolayı bazen 5 kuruş değil de 3 kuruş kar ile yetiniyorlar...
Ama ne oldu,hükümet kendi bindiği dalı kesti 3 yıl önceki fahiş fiyat artışı ile.
Sen önce kaçakçılığı önle,sınır kapılarını,hudutları,limanları,havaalanlarını sıkı denetle.
Yap kanununu gör bak o zaman sigaradan gelecek kazancı...
Eskiden için açıkta tütün satan yer bulamazdık şimdi tekel bayii gibi tütün satıcı dükkanlar...
Kaçak sigara satıcıları vs..bunlara önlem al önce...
Sonra çıkıp sağlık bakanlığı açıklama yapıyor:Efendim sigara yasağından sonra hastanelerdeki sigara ilgili hasta sayısı azaldı falan filan..
........
Yazılcak çok şey var ama yoruldum.
Yoruma katılıyorsanız lütfen alıntı yaparak cevaplayın ki herkes bilgilensin...

tabiki de doğru allahın otunu en fazla ne kadara üretebilirsin ki ama vergiler elmasla yarışır hale getiriyor sigarayı

ak42

ak42

Üye
zaten telefon fiyatları arttı sabahtan beri sinirlenıyordum bide bunu gördüm ya

Revengeful

Emekli Yönetici
Şu anda 532 kişi bu konuyu okuyor. (2 üye ve 530 misafir)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
5 karton prestij stokladım 100 tl hepsi:D sudan ucuz:ehe

• Beğen

Burak

Üye
bizim markete sordumda

pazartesi gününden itibaren güncel sigara fiyatlarından satısa sunacagını söyledi.

buna göre en ucuz sigara 4,750 dedi.

en pahalısı ise 8,300 olucakmış.

böyle dedi bilmiyorum.

ben samimi oldugum için saklamaz yani söyledi.

ve tam bir kamyonet sigara istifledi depoya :)

hatta yardım ettim taşımalarına elemanı izinliymiş.
komsuluk hatrı ölmedi sonuçta :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Burak zehir taşımalarına yardım ediyor :D

• Beğen
minoo

minoo

Üye
Sürekli konuyu kaç kişinin okuduğunu yazacak mısınız, çok merak ediyorum doğrusu :hmmm

cehov

Üye
4 yıldır muratti iciyorduk simdi prestije donduk 3 tl die buda bogazlarımı mafetti bu gidisle bırakcam sanırım.

Üst Alt