13 yaşında anne oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
13 yaşında anne oldu
Şanlıurfanın Suruç ilçesinde hastanede doğum yapan ve 13 yaşında olduğu ortaya çıkan küçük anne F.D.'nin akrabası olan nikahsız eşi 19 yaşındaki Mehmet D. gözaltına alındı.

F.D. sancılarının artması üzerine dün gece Suruç Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yakınları tarafından getirildiği hastanenin doğum servisine alınan F.D. bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Doğumun ardından doktorlar F.D’nin yaşının küçük olduğunu belirleyince durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine hastaneye gelen jandarma ifadesine başvurduğu küçük annenin 13 yaşında olduğunu ve bir yıl önce amcasının oğlu Mehmet D. ile evlendirildiğini saptadı. Sağlığı iyi olan bebek ve anne yakınlarına teslim edilirken jandarma Yalınca Köyü’ne giderek küçük annenin imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı Mehmet D.’yi gözaltına aldı.

Sorgulanmasına başlanan Mehmet D’nin işlemlerinin tamamlanmasının ardından ’reşit olmayanlarla cinsel ilişki’ suçundan adliyeye sevk edileceği açıklandı.

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
burdanda anlaşılacağı gibi daha çağ atlamaya çok var:nono:

0live456

Üye
Cahillik zor zanaat.

OğuzcanAbi

Üye
:off:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Günaydoğu hep böyle buradan yaşamaktan bıktım yahu...

futbol123

futbol123

Üye
:off::off:

furkan5800

furkan5800

Üye
o gerizekalıyı bize verseler napardık böle tüm maxicep üyeleri bir yerde oda tek başına:box:sopa::destere:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Ah ulan ah benim evlenme yaşım gelmişte geçiyormuş haberim yok :ehe Yaş 15 oldu halen elizabet :d:

neyse :off:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
sefa kaşınma :D

Masha

Masha

Üye
Şanlıurfa.. normal buluyorum artık

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yarabbim daha kendisi çocuk ne zihniyetler var :@ böyle aileleri...

pelın_

:off::off: ben pıslıkler demekten bıkmadım ya

'Patron

'Patron

Üye
Rezillik..

Utku

Utku

Üye
.............................:off:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Bu tur insanlarla anlasmakta zordur gunde binlercesi ile muhattap oluyorum kafalari o kadar kalinki laf anlayacak durumde degiller...

Dafny

Dafny

Üye
13 mü :s el kadar çocuk

-efşan

-efşan

Üye
Allah bildiği gibi yapsın bunları yaa daha çocuk lan:off:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Güneydoğu'yu çıkın Doğu anadolu fazla böyle değil ama nedense hep Urfa'dan çıkıyor bu tür haberler :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
eminim ki 11-12 yaşında olanlarda vardır artık şaşırtmıyor beni,hatta bazılarının kaderi beşikte daha çizilmiş oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...