128gB flash bellek çalışmıyor yardım Lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
128gB flash bellek çalışmıyor yardım Lütfen!!!
Arkadaşlar 15 gün önce Çin'den bi kingston data traveler 200 128gB flash bellek aldım.Dün geldi ama bilgisayara taktığımda çalışmıyor.Bilgisayar hiç bi tepki vermiyo.DVD oynatıcıya taktım o da okumadı.Ama orjinal kutusunda geldi hiç sahteyede benzemiyo.LÜTFEN YARDIM EDİN !!!

• Beğen
Tepkiler: resulemre89

kralxxx

kralxxx

Üye
bendede onun 32 gb lığı var 2 gb tan fazla bişey attığımda veriler siliniyo ben bi arkadaştan almıştım ücretsiz anlıcanız pek bi işe yaramıyo inş. çok bi ücret ödememişinizdir...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı yol üzerinde farklı aygıt ve donanımlar çalışıyorsa bellek sorunludur.Orjinal bile olsa Çin malı işte.

AmbaSSad0R

AmbaSSad0R

Üye
çakma onlar 64 gb lığını 65 ytl satıyorlar :D

zurna11

Üye
Ben de gittigidiyorda 64 Gb kingstona teklif verdim. 65 TL. Sonrasında sizin bu başlığınızı buldum. :) Başıma gelecekleri az çok tahmin ediyorum. Az önce satıcıya bir mesaj çekerek ürünün orjinal olup olmadığını sordum. Çinlilerin MBR değerleriyle oynayarak düşük Gb lı flash bellekleri yüksek Gb lı gösterebildiklerini öğrendiğimi, böyle bir ürünü satın almak istemediğini söyledim.

Gelen cevap aynen şu;
"evet ürün upgrade edilmiliş bir üründür. Yoksa bu fiyata alamazsınız zaten. Ancak tüm testlerden geçmiş, %100 kalitelidir. "

Sahtekarlığın adını da kibarlaştırmışlar. UPGRADE olmuş. :)

Bir sonraki mesajımda satıcıya, uluslararası garantili bir ürün olduğunu belirttiğini, kibarca upgrade edildiğini, orjinal olmadığını ifade ettiği bir ürünün uluslararası 3 yıl nasıl garanti altına alınabildiğini, kimin garantisi altında olduğunu, kingston un böyle bir ürünün arkasında durmayacağını ifade ettim. Bakalım nasıl bir cevap gelecek.
....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yüksek kapasitedeki USB Bellekler exFAT dosya sistemi ile çalıştığı için Windows XP görmez. Yüksek kapasitedeki USB bellekleri Windows XP ortamında kullanabilmek için öncelikle Windows XP exFAT dosya güncelleme sistemini uygulaman gerekiyor. Verdiğim adresi incelersen sorunun çözülecektir. Windows Vista ve Windows 7' için bu uygulamayı yapmana gerek yok. Direk taktığında çalışır ve kullanabilirsin.

Bende Sony 200 GB' lık USB Bellek var ve Windows XP görmüyor. Güncelleme işlemini yaptıktan sonra tıkır tıkır çalıştı. Windows Vista ve Windows 7' direk taktım ve çalıştı.

Buda Windows XP' nin cilvesi :)

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
ue gazi dediğin dosyayı indirdim ve yükledim bilgisayara restart attım fakat bilgisayarda hala bi tepki yok.

--------------- Ekleme ---------------

Artık ben de umudu kestim anahtarlığıma taktım nabalım:ağlarım:
128gB yalan oldu bee:off:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ben yaptığımı yazdım ve kullanıyorum. Ya sisteminde yazılımsal bir problemin var yada donanımsal bir sıkıntın var. Çevrende Vista yada Se7en kullanan birisi yok mu ? Bi denesen de hiç olmazsa USB' nin arızalı olup olmadığını bi anla...

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
Şu sıralar yakınlarımda xp dışında başka işletim sistemi kullanan yok. Ben yinede bunun çin malı olduğundan şüpeleniyorum çünkü kutuyu ilk açtığımda 128 gb yazısı biraz silikti.Ama kutu orijinalden farksız.Bende anlayamadımki:hmmm

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sen dediğimi yap Vista ve Se7en' da dene... Yada gönder bana kargo parasını ben öderim... :)

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
Abi ayıpsın ben çinlilere güvendim sanamı güvenmeyecem:aha: En kısa sürede denemeye çalışacam.Ulan çalışsında 128 gb deil 32 gb olsun yeterki çalışsın yaa...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hadi hayırlısı bakalım. İnşallah çin işi saçmalığı olmaz da çalışır. Denedikten sonra ki olumlu yada olumsuz yorumunu buraya yazarsan sevinirim. :)

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
.DDD abi benim kingston'un iç aksamı ters:d:Google'da görsel arama yaptırdım bunlar bilgisayara taktıklarında data traveler 200 yazan yer üste gelio ben taktığımda alt taraf üstte.Oha abi yaa.Hadi sahte yaptın bari gerçekçi ol:kop:
Yok ue-gazi arkadaş ben bunu anahtarlığım olarak önümüzdeki 3-4 sene kullanmayı planlıyorum.Yinede sağol...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bilgisayarın USB portu ile alakalı olabiliyor. Aldanma sen ona. Yav sen gönder bana kargo ile karşı taraf ödemeli şeklinde. :)

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
Bunu ben babamın kredi kartıyla almıştım.Onunda bunu aldığımdan haberi var.O yüzden önce ona bunun geldiğini ve çalışmadığını sölemem lazım. Ondan sonra ona senin önerinde bulunurum.İstersen adresini mesaj olarak ya da [email protected]'a e posta at. Babam izin verirse yollayacağımda haber veririm...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
MaxiCep mesaj kutuna bakarmısın özel mesaj attım... :)

Méc~

Méc~

Üye
    Konu Sahibi
Tamam abi Babama akşam soruyorum:oke:

_enqin_

_enqin_

Üye
büyük ihtimal çıkarılken zalar vermişsindir

--------------- Ekleme ---------------

bide o kesin çin malıdır

kasriarifan

Üye
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim kingston256gb aldım taktım çalışıyor dosya atmaya başladım dvd filmi atarken kayboldu bir dahada ortaya çıkmadı bende windows 7 var or. araştırırken 32 ve üstü usb lere tek seferde 4 gb den fazla dosya kesinlikle atmayın yazısına okudum. belki benim usb ondan şimdi bilgisayar tanımıyor. şimdi aldığım yere bildirdim yeni yollayalım dediler.Bunu satarken söyleseler böyle bir hata yapmazdık ama dvd filmi yükleyemeyeceğiz mi

Üst Alt