Telefon Tavsiyesi 1250 Lira Civarında Hangi Lumia Alınır ?

925 şu ana kadar şikayet almadı süper bir telefon 32 gb versiyonunu al bence.Uygulama sıkıntısı yakında bitecek birileri bize söz verdi ve yerine getiriyor.

32

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu linkte ki telefonun başlığın da 32 gb yazıyor ama açıklamasın da hafızanın 16 gb olduğu yazıyor. Şimdi bu telefonun hafızası ne kadar _ ve de bu hepsi buradan sitesi güvenilir mi ?

Rainesto

Üye
925 32 gb öneririm ama sen bilirsin lumialarda çok uygulama yok zamanla geliyor

k
kardeş 32gb al

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben kaç gb alayım diye sormuyorum. alırsam zaten 32 gb alırım. sadece yukarıda ki linkteki telefonu sordum.

iphone veya snap800'lü bi android al. tercihin nexus5 olsun. o fiyatlara sıfırını alırsın.

bu büyük ihtimal 32 gb sanırsam aşağıki kısımda yanlış yazılmış yine de emin olmak için siteyle irtibata geçebilirsin ve bildiğim kadarıyla hb en popüler ve en güvenilir alışveriş sitelerinden biri..
zaten orada başka bir L925 var o 16 gb olanı zaten aralarında fiyat farkı var bu yeni eklenmiş ben sürekli takip ederim o siteyi daha yeni görüyorum ve 1350 lira ki süper bir fiyat belirlemişler 16 gblık ile sadece 50 lira fark var eğer almayı ciddi ciddi düşünüyorsan kaçırma derim..

az para/ yuksek performans diyorsan L820 al