1200 TL Bütçem Var Telefon Seçemiyorum Yardım ?_?

Sponsorlu Bağlantılar

Inave

Üye
    Konu Sahibi
1200 TL Bütçem Var Telefon Seçemiyorum Yardım ?_?
Nakit Ve Kredi Kartım Olmadığından Telefon Alamıyordum Bügün Yeni Bi Mağaza Açıldı Senetle Telefon Alınıyor Gittim Modelleri İnceledim Sizlere Danışayım Dedim Öncelikle Vestel Venüs 5.5 X Vardı Adam Önerdi Ondan Sonra Samsung Galaxy Neo Vardı Hmm Bide Casper Via V8 Gibi Markalar Vardı Bütçem 1.200 Lira Olan Telefonlar Aklımda Kaldığı Kadarıyla Şöyleydi Vestel Venüs 5.5 X - Casper Via V8 - Samsung Neo - Discovery - Discovery Air - Htcnin Bi Kaç Modeli Vardı Aklımda Kaldığınca Böyle Bi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Arkadaşlar Lütfen.

3onur5

3onur5

Üye
samsung neo tam olarak hangisi s3 var grand var s3 neo ise aralarındaki en iyi seçenek o

Türk-X

Türk-X

Üye
Senetle alırken piyasa fiyatını göz önünde bulundur.Piyasada 500 liralık telefon 800 liraya falan çıkıyor.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
1220 liraya gg dan z2 aldım böyle bir indirim kovala bence G3 veya z2 al

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Konuyu açanı bi ara @Invoke sandım. Konuya gelecek olursak ; her türlü X Z2

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Polymath

Polymath

Üye
Arkadaslar bu arkadasta kredi kartı vs yokmuş
Yani senetle alacakmis. Oda baska magza secenegi yok. Sony z2 yi 1200tlye nasil alacakkk? Paraleli bile daha okadar dusmedi her yerde. Ayrica senetle satan yerler 200 300tl farkla satiyor genelde. Ayrica paralel telefon onermeyin kimseye. Acilan basliklarda garantiye giden telefonu bozup icine su kacmis diyip kullanici hatasi diye geri gonderiyorlar.