Öneri 1200-1300 TL bilgisayar toplama

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1gb ilerde yetmeyecektir. 2gb icin Vermediginiz 50 lirayla sonra pisman olmayin derim

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
1gb ilerde yetmeyecektir. 2gb icin Vermediginiz 50 lirayla sonra pisman olmayin derim

Bu 1gb beni 2 yıl götürse yeterli. Zaten BF COD falan oynamıyorum max. NBA 2k17 çıkınca kaldırsın yeterli :)Peki FRISBY FC-5860B 500W MIDT ATX SİYAH KASA benim topladığım bu sistemi karşılar mı ?
Şimdi temize çekeyim sistemi şu :
AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
Edit : POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

Son düzenleme:
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu 1gb beni 2 yıl götürse yeterli. Zaten BF COD falan oynamıyorum max. NBA 2k17 çıkınca kaldırsın yeterli :)
1gb icin 380 lira yuksek bir fiyat. 280 civarina 2. El alin o zaman. Gerekirse satacaginiz zaman az zarar edersiniz.. Temiz garantili satişlar mevcut

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
1gb icin 380 lira yuksek bir fiyat. 280 civarina 2. El alin o zaman. Gerekirse satacaginiz zaman az zarar edersiniz.. Temiz garantili satişlar mevcut
O zaman linkteki gibi fiyata almak çok mantıklı değil mi ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:oke:

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Çok teşekkürler artık tamamen sistemi dizmiş durumdaydım artık hazirana kadar gelen indirimlerle üst seviyeye taşıyabilirsem iyidir taşıyamazsam da sıkıntı yok :9 Bu arada üstte kasayla ilgili soruma da bakarsanız sevinirim :)

yusuf1998x

Üye
sen birazda kendin biriktir 2gb olanını al çünkü nba bile ful grafik açsan yaklaşık 1gb belleği doldurur yerinde olsam 2gb alırım ekran kartını biraz daha ileriye dönük olur

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Frisby kasa neysede poweri kaliteli degil. 80+plus power seçmelisin

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
sen birazda kendin biriktir 2gb olanını al çünkü nba bile ful grafik açsan yaklaşık 1gb belleği doldurur yerinde olsam 2gb alırım ekran kartını biraz daha ileriye dönük olur

Oyle karar verdim iyi ki de vermisim derim insallah ilerde :) kendim de monitor mouse klavye hoparlor icin biriktiriyorum sirf onlara 400 tl gidrcek hdmi monitor sart tabi :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Corsair cx600 olabilir veya cooler master GX 650

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Peki ya Dark Optimus 550w USB 3.0 Ve SSD Ready modeli isimi gorur mu ?
o powerda yeterli kalitede degil 550watt olduguna bakmayin yanina 125watt amd islemci ile sistem pek saglikli calismayabilir.

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
o powerda yeterli kalitede degil 550watt olduguna bakmayin yanina 125watt amd islemci ile sistem pek saglikli calismayabilir.
Peki psulu kasa var mi onerebileceginiz? Ustteki modeller kasasiz da. Zahmet verdim size de kusura bakmayin :)

MaxipmaN

Üye
rami 6gb yapmalısın bence

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
İşlemci amd yerine intel düşün o fiyatlar aralığında i3 i5 rahat alınır paranı çöpe atma hdd 1x al 4 ram yerine 8 ram al ankaradaysan ben sana o fiyatta daha iyi toplarım

MrGalaxy

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci amd yerine intel düşün o fiyatlar aralığında i3 i5 rahat alınır paranı çöpe atma hdd 1x al 4 ram yerine 8 ram al ankaradaysan ben sana o fiyatta daha iyi toplarım

Amd butce dostu oldugundan tercih etmek istedim. İntel almak istersem digerlerine para sorunu cikar ve intel almak istesem en az i5 yeterli olur diye dusunuyorum

Üst Alt