1gb ilerde yetmeyecektir. 2gb icin Vermediginiz 50 lirayla sonra pisman olmayin derim
Peki FRISBY FC-5860B 500W MIDT ATX SİYAH KASA benim topladığım bu sistemi karşılar mı ?1gb icin 380 lira yuksek bir fiyat. 280 civarina 2. El alin o zaman. Gerekirse satacaginiz zaman az zarar edersiniz.. Temiz garantili satişlar mevcutBu 1gb beni 2 yıl götürse yeterli. Zaten BF COD falan oynamıyorum max. NBA 2k17 çıkınca kaldırsın yeterli![]()
O zaman1gb icin 380 lira yuksek bir fiyat. 280 civarina 2. El alin o zaman. Gerekirse satacaginiz zaman az zarar edersiniz.. Temiz garantili satişlar mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

sen birazda kendin biriktir 2gb olanını al çünkü nba bile ful grafik açsan yaklaşık 1gb belleği doldurur yerinde olsam 2gb alırım ekran kartını biraz daha ileriye dönük olur
kendim de monitor mouse klavye hoparlor icin biriktiriyorum sirf onlara 400 tl gidrcek hdmi monitor sart tabi 
Frisby kasa neysede poweri kaliteli degil. 80+plus power seçmelisin
Peki ya Dark Optimus 550w USB 3.0 Ve SSD Ready modeli isimi gorur mu ?Corsair cx600 olabilir veya cooler master GX 650
o powerda yeterli kalitede degil 550watt olduguna bakmayin yanina 125watt amd islemci ile sistem pek saglikli calismayabilir.Peki ya Dark Optimus 550w USB 3.0 Ve SSD Ready modeli isimi gorur mu ?
Peki psulu kasa var mi onerebileceginiz? Ustteki modeller kasasiz da. Zahmet verdim size de kusura bakmayino powerda yeterli kalitede degil 550watt olduguna bakmayin yanina 125watt amd islemci ile sistem pek saglikli calismayabilir.

İşlemci amd yerine intel düşün o fiyatlar aralığında i3 i5 rahat alınır paranı çöpe atma hdd 1x al 4 ram yerine 8 ram al ankaradaysan ben sana o fiyatta daha iyi toplarım
rami 6gb yapmalısın bence
Misal cod ghost icin 6gb sarti var4 un yetecegini dusunuyorum fakat ilerde sikinti cekersem alirim diye dusunuyorum

Misal cod ghost icin 6gb sarti var![]()
dedigim gibi nba 2k urunleri metin2 tarzi oyunlarda kasmasa yeterli