12 nisan itibariyle cepnet paketi 9.99 tl den 11 tl ye yükseliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
Peki ozgur komple uyeleri alabiliyormu ?

yok kardeşim abone alımına kapandı ve eski abonelerinide def etmek için fiyat artırıyor vodafone. Ama hız da değişiklik yok. Kısacası yine cebine kar girecek kaç milyon cepnet kullanan var 1 tl den hesapla sen.
 


resul060606

Üye
benim icin birsey farketmiyor 20 tl de olsa cepnet olmadan duramıyorum alışmısım :)
 
iPandemonium

iPandemonium

Üye
Wtb cepnet paketli hat araniyor
 
Uruloki

Uruloki

Üye
valla yerim 11 lirasını ona o kadar para verene kadar freezone lulara 500mb internet 11 lira artık her yerde net var zaten bitse bile nete girmeyecek hem de hızlı daha ne vericem cepnete para 10unda iptal ediyorum 12sinde para veremem arkadaş ayrıca bu kadar fiyat artırımında oha diyorum ilk 8 liraydı şimdi 11 lira olucak
 
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Cepnet falan hikaye ha-andler ile yola devam :oke:
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Su ülkede paketsiz sekilde birini aramak,pakedin olmadan gerektiginde nete girebilmek lüks.Telefon teknolojisi ucmus,millet telefon açmaya korkuyo birilerine.Haftasonları telefonum susmaz niye bedavaymıs o günler :zzz: Okulda tuvaletlerde bile kopmayan baglantı,nerdeyse girdigim her kafede hatırlanan wifi agı,evde kendi netim falan pakede gerek yok.Zaten paketlerin hızları da kaplumbaga gibi.Bir de çok bi halt becermisler gibi adil kullanım çıkardılar di mi basınıza :kıskıs:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt