Gerçekleştirilen Buluşmalar 12 Ekim - Ufak ve Kısa İstanbul Buluşması (OK)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
12 Ekim - Ufak ve Kısa İstanbul Buluşması (OK)
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önceki konularda arada az çok lafı geçen bir konuyu gündeme getirmek istedim.

Bilindiği gibi, CEBIT Bilişim Fuarı bugün başladı ve 12 Ekim' e kadar sürüyor.

11 Ekim' de İstanbul' da olacağım ve Fuarı yakından takip edeceğim.
Ertesi gün ise, İstanbul' dan arkadaslarımızla görüşmek istedim özellikle belli başlı kisilerle muhakkak görüşeceğiz ancak neden fazla uzun süreli olmayan ancak bir ufak ve anlamlı buluşma yapmayalım ?

İşte o yüzden, 12 Ekim de bir görüşme yapabiliriz isteyenlerle.
Tercihim C.TESI Cebit' i gezip, pazar günü İstanbul' da ufak bir arkadaş grubuyla güzel bir gün geçirmeye çalışmak

O yüzden ben gelirim görüşürüz, yada şöyle böyle daha uygun denilen fikirleri almak istiyorum.

Öncelikle ;
van_hoijdonk ( Ahmet ) bizi orada karşılayacak ve muhtemelen bize eşlik etmeye çalışacaktır. :)

Ufak bir buluşma gerçekleştirdik kendi aramızda. :oke:
Resim aşağıda.

Resim Map

Salihyet - van_hoijdonk - Nazy - Negative

Ekli dosyalar

xkadir61

xkadir61

Üye
mmm.... pazargünü ben gelmeye çalışırım. ama henüz iş programımız netleşmediğinden kesin birşey söyleyemem.
ayrıca bu konu; sadece, kardeşim fatih'in görünümüne kapatılırsa, onuda oralarda sürümek zorunda kalmam:ehe

Nazy

Nazy

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
Daha önceki konularda arada az çok lafı geçen bir konuyu gündeme getirmek istedim.

Bilindiği gibi, CEBIT Bilişim Fuarı bugün başladı ve 12 Ekim' e kadar sürüyor.

11 Ekim' de İstanbul' da olacağım ve Fuarı yakından takip edeceğim.
Ertesi gün ise, İstanbul' dan arkadaslarımızla görüşmek istedim özellikle belli başlı kisilerle muhakkak görüşeceğiz ancak neden fazla uzun süreli olmayan ancak bir ufak ve anlamlı buluşma yapmayalım ?

İşte o yüzden, 12 Ekim de bir görüşme yapabiliriz isteyenlerle.
Cebit Gezisi istenirse, CEBIT i de gezebilir yada daha güzel yerlere gidebiliriz, tercihim C.TESI Cebit' i gezip, pazar günü İstanbul' da ufak bir arkadaş grubuyla güzel bir gün geçirmeye çalışmak

O yüzden ben gelirim görüşürüz, yada şöyle böyle daha uygun denilen fikirleri almak istiyorum.

Öncelikle ;
van_hoijdonk ( Ahmet ) bizi orada karşılayacak ve muhtemelen bize eşlik etmeye çalışacaktır. :)
biz derken kimlerle geliyosunuz

GRafix

GRafix

Üye
ben gelmicem:pro:

Pure Life

Pure Life

Üye
sen gelme seni getitirmesini biliriz biz

elmyra

Üye
simdiden buluşmaya gelecek herkese iyi eğlenceler diliyelim öyleyse :naughty::naughty::naughty:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sende hep iyi eğlenceler diliyorsun

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Cumartesi günü ve gecesi ben yanınızda olacağım zaten. Pazar günü duruma göre eğer taksim gibi bir yerdeyseniz ancak 15-20 dk katılabilirim. Beni pazar için yok sayabilirsiniz ama cumartesi zaten konuştuk da cebitten, tarihi yerlere, dağlara, tepelere kadar gezeceğiz.

;)

Pure Life

Pure Life

Üye
imdaaat gene taksim kayboluyoruz orada yaaaa

Solamente

Üye
iyide funky buraya gelceksen yaz

400,000 üyenin herbirinin gelmeyeceğini yazdığını düşünsene
ne yapmaya çalışıyosun anlamadım:ehe

ya yazmışta ne olmuşsa sanki :nono:
yaz sen canım nereye ne istiyosan yaz :op:
Ya aslında bende katılacaktım ama cumartesi annem geliyo memleketteydi 2 aydır .:mahcup: yeni geldiğinden bizim ev çok kalabalık olur

Salihyet

Salihyet

Üye
davetiye buldum yarın gidebileceğim, ama pazar günü için de bir şey yapmaya çalışırım :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Pazar cebit düşünmüyorum zaten ..
C.Tesi yeter .

Salihyet

Salihyet

Üye
GELİYORUM :ehe :P: forumstar bomba gibi dönüyo , yeni bölümüyle :P:

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
ben gelemem

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
abim gelirse bende gelirim.:)
:P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt