12 Ay Taahhütlü Kampanyalar

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
12 Ay Taahhütlü Kampanyalar
31 Ocak 2012 tarihine kadar geçerlidir




12 Ay Taahhütlü Kampanyalar; ilk 500 bireysel Faturalı abonelerimizden biriyseniz, sizi aradığımızda 12 Ay Taahhütlü Kampanyaları’ndan size en uygun teklifin kampanya şartlarını 12 ay boyunca yerine getirmeyi taahhüt ederek, Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönüp kampanyadan yararlanabileceğiniz bir kampanyadır.12 Ay Taahhütlü Kampanyalardan" SMS ile başvuran ve Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 500 Bireysel Faturalı Turkcell’liler yararlanabilir.
​

​Arandıktan sonra, "12 Ay Taahhütlü Kampanyaları"ndan size en uygun teklifin kampanya şartlarını 12 ay boyunca yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay döndüğünüzde, kampanyaya başlayabilirsiniz.
​

​12 aylık taahhütlü Kampanyalar altında şeçilebilecek teklifler;


  • 1. Alo Tarifesi, Her Yöne, Gold, Gold Plus tarifelerindeki konuşma paketlerinden 12 ay boyunca %25 indirimli yararlanabilirler.
  • 2. 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 180 dk konuşma seçeneği, 12 ay boyunca her ay yurt içi her yöne 120 dk konuşma seçeneği ve 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 60 dk konuşma seçeneğinden yararlanabilirler. (Bu seçenek 06.09.2011 tarihi itibariyle abone alımına kapanmıştır.)
  • 3. Hattını Turkcell'den başka bir operatöre taşımış ve son 10 gün içinde hattını tekrar Turkcell'e taşımış aboneler Gold Paket tüm vergiler dahil ayda 55TL’ye yararlanabilirler.
  • 4. Haydi Gel Minik Paket’te bulunan aboneler Haydi Gel Minik Fırsat kampanyasından ve Haydi Gel Küçük Paket’lerde bulunan aboneler Haydi Gel Küçük Paket Fırsat kampanyasından faydalanabilirler.
  • 5.Hattını Turkcell'den başka bir operatöre taşımış ve son 10 gün içinde hattını tekrar Turkcell'e taşımış HaydiGel tarifesi Minik paketteki aboneler 12 ay boyunca aylık yurtiçi heryöne 100dk ve Turkcellilerle 150dk olmak üzere toplam 250dk görüşme süresi sunulan Minik Yaz kampanyasından faydalanabilirler.


Sık Sorulan Sorular

12 Ay Taahhütlü Kampanyalar nedir?
12 Ay Taahhütlü Kampanyalar; ilk 500 bireysel Faturalı abonelerimizden biriyseniz, sizi aradığımızda 12 Ay Taahhütlü Kampanyaları’ndan size en uygun teklifin kampanya şartlarını 12 ay boyunca yerine getirmeyi taahhüt ederek, Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönüp kampanyadan yararlanabileceğiniz bir kampanyadır.
Nasıl yararlanabilirim?
Başvuru için 12AY yazıp, ücretsiz 2222'ye SMS atan ilk 500 Bireysel Faturalı Turkcell’lilerden biri olabilirsiniz.
Kimler yararlanabilir?

12 Ay Taahhütlü Kampanyalardan" SMS ile başvuran ve Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay dönen günlük ilk 500 Bireysel Faturalı Turkcell’liler yararlanabilir.
[QR][/QR]
Müşterilerimiz, 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz.
Ne zaman kullanmaya başlarım?
Arandıktan sonra, "12 Ay Taahhütlü Kampanyaları"ndan size en uygun teklifin kampanya şartlarını 12 ay boyunca yerine getirmeyi taahhüt ederek Turkcell tarafından gönderilen kısa mesaja onay döndüğünüzde, kampanyaya başlayabilirsiniz.
Nasıl ücretlendirilirim?
Seçtiğiniz teklif üzerinden ücretlendirilirsiniz.
Kampanya koşulları nedir?
Kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece birinden faydalanabilir.

12 ay %25 indirimli kontratlı paket:

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma,"12 Ay Taahhütlü Kampanyalar"ın şartlarını yerine getirme ve mevcut Alo Tarife, Her Yöne, Gold veya Gold Plus Tarifeleri’ndeki konuşma paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren müşterilerimiz için, paket ücretinin aylık bedeli 12 fatura dönemi boyunca %25 indirimli olur. 12 aydan sonra paketin aylık bedeli faturaya indirimsiz olarak uygulanır.

12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, Faturalı Hat’tan Hazır Kart’a geçilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda Turkcell hizmetleri kapsamında müşterimize sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya uygulanır.
12 aylık kampanya süresi boyunca abone isteğine bağlı olarak ve abone onayı ile bir defaya mahsus kampanya dâhilindeki bir alt pakete geçiş ve sınırsız sayıda üst pakete geçiş gerçekleştirilebilir. Paket değişikliği yapıldığında yeni paket üzerinde %25 indirim uygulanmaya devam eder ve 12 aylık taahhüt süresi uzamaz, kaldığı yerden devam eder. 12 ay taahhüt karşılığında paket ücretinde %25 indirim sağlar, paket fiyat değişiklerinde sadece %25 indirim oranı sabit kalır, paket fiyatı değişir.

Kampanyada verilen paketlerin ücretlendirme periyodu ve içeriği abonenin tarifesi ile aynıdır.

Kampanyayı IPTAL YUZDE25 yazıp 2222 ye sms göndererek iptal edebilirsiniz, . İptal edildiğinde Turkcell Hizmetleri kapsamında size sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturanıza yansıtılır.



12 ay kontratlı dakikalar

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma, 12 Ay Taahhütlü Kampanyaların şartlarını yerine getirme ve bu tekliften yararlanma taahhüdü veren Turkcell müşterileri 12 fatura dönemi boyunca aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilir. 12 ay sonunda müşterimiz, içinde bulunduğu tarifeden ücretlendirilir. 12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması veya Faturalı Hat’tan Hazır Kart’a geçilmesi durumunda, seçilen konuşma seçeneğine göre Turkcell Hizmetleri kapsamında müşteriye sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya uygulanır.
(Bu seçenek 06.09.2011 tarihi itibariyle abone alımına kapanmıştır.).

  • 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 180 dakika konuşma seçeneği
  • 12 ay boyunca her ay yurt içi her yöne 120 dakika konuşma seçeneği
  • 12 ay boyunca her ay yurt içi şebeke içi 60 dakika konuşma seçeneği


Ay içinde verilen tüm dakikalar kullanıldıktan sonra müşterimiz kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamında verilen ücretsiz dakikalar, ücretlendirme periyodu müşterimizin tarifesi ile aynı olur. Kampanya süresince ücretsiz dakikalar fatura kesim tarihlerinde yenilenir.

12 ay indirimli kontratlı Gold Paket:

Hattını Turkcell'den başka bir operatöre taşımış ve son 10 gün içinde hattını tekrar Turkcell'e taşımış müşterilerimizden 12 ay boyunca Turkcell abonesi olma, "12 Ay Taahhütlü Kampanyalar"ın genel şartlarını yerine getirme ve mevcut Gold Paket'e üye olma taahhüdü veren Turkcell’liler için, paket ücretinin aylık bedeli 12 fatura dönemi boyunca tüm vergiler dâhil 55 TL olur. 12 aydan sonra paketin aylık bedeli faturaya indirimsiz olarak uygulanır. 12 aylık kampanya süresi dolmadan, kullanılan hattın iptal edilmesi, fatura borcundan dolayı hattın kapanması, Faturalı Hat’tan Hazır Kart’a geçilmesi veya paketin iptal edilmesi durumunda Turkcell Hizmetleri kapsamında aboneye sağlanan indirimlerin bedelleri ilk faturaya uygulanır. Müşterimize uygulanacak cayma bedeli, kampanyadan faydalandığı ay sayısı dikkate alınarak hesaplanır. Kampanya iptaline kadar verilen indirim tutarları cayma bedeli olarak uygulanır.

12 ay indirimli kontratlı Gold Paket için 12 aylık kampanya süresi boyunca müşterimizin isteğine bağlı olarak ve onayı ile bir defaya mahsus "12 Ay Taahhütlü Süper Alo Kampanyası’na" geçiş yapabilir. Bu pakette ki müşterilerimiz yine isteğe bağlı ve abone onayı ile sınırsız sayıda "Taahhütlü Gold Plus Paketleri Kampanyası’na" geçiş gerçekleştirebilirler.
Paket değişikliği yapıldığında yeni paket üzerinde indirim uygulanmaya devam eder. 12 aylık taahhüt süresi uzamaz, kaldığı yerden devam eder. Kampanyada verilen paketlerin ücretlendirme periyodu ve içeriği müşterimizin tarifesi ile aynı olur.

12 ay kontratlı Haydi Gel Paketleri:

Haydi Gel Minik Paket’teki aboneler mevcut "Haydi Gel Minik Fırsat Kampanyası" ve Haydi Gel Küçük Paket’te bulunan 30 gün kriterine takılmadan aboneler mevcut "Haydi Gel Küçük Paket Fırsat Kampanyası"ndan faydalanabileceklerdir.
Haydi Gel Minik Fırsat Kampanyası: 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar şartlarını yerine getirme ve Haydi Gel Tarifesi Minik Pakette kalma sözü veren abonelere kampanya katılımını takip eden 12 faturaları boyunca Paket ücreti üzerinden indirim yapılarak 19 TL'ye sunulur. Kampanyadan 12 ay süresi dolmadan ayrılan müşterilerin faydalandıkları toplam indirim tutarı kadar faturalarına kampanya iptal bedeli yansıtılır.
Haydi Gel Küçük Paket Fırsat Kampanyası: 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar şartlarını yerine getirme ve Haydi Gel Tarifesi Küçük Pakette kalma sözü veren abonelere kampanya katılımını takip eden 12 faturaları boyunca yararlanabilecekleri ek yurtiçi her yöne 300dk tanımlanır. Kampanyadan 12 ay süresi dolmadan ayrılan abonelere mevcut Haydi Gel Küçük Paket Fırsat Kampanyası'nda bildirilen şekilde kampanya iptal bedeli yansıtılır.

100 MB internet ya da her yöne 100 SMS :

Kampanya kapsamında Turkcell tarafından aranan aboneler 3 ay boyunca ücretsiz 100 MB internet ya da 3 ay boyunca ücretsiz her yöne 100 SMS kampanyalarının birinden faydalanmayı tercih edebilecektir. Aboneler bu iki kampanya arasında sadece bir tanesinden faydalanabilirler. Tercih edilen kampanya ve alınan fayda 3 ay sonunda sona erer. 100 MB internet ya da 3 ay boyunca ücretsiz her yöne 100 SMS kampanyalarının cayma bedeli yoktur.

  • Bir hat aynı anda yalnızca bir tekliften faydalanabilir.
  • Bir hat 12 ay taahhütlü kampanyalardan sadece bir defa faydalanabilir.
  • Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.


Minik Yaz Kampanyası:

Hattını Turkcell'den başka bir operatöre taşımış ve son 10 gün içinde hattını tekrar Turkcell'e taşımış abonelerimizden HaydiGel tarifesi Minik Pakette olan ve "12 Ay Taahhütlü Kampanyalar"ın genel şartlarını yerine getiren abonelerimize kampanya kapsamında 12 ay boyunca aylık yurtiçi heryöne 100dk ve Turkcellilerle 150dk olmak üzere toplam 250dk görüşme süresi sunulmaktadır. Kampanya kapsamında öncelikle kampanya dakikaları ardından Paket dakikaları kullanılır (özel ücretli numaralar ve servisler hariçtir). Dakikaların kullanım öncelik sırası şöyledir: Kampanya Turkcell Dakikası, Kampanya Heryöne Dakikası, Paket Turkcell Dakikası ve Paket Heryöne Dakikası.Dakikalar transfer ve devir edilemez. 1 ay içinde kullanılmayan hediye dakikalar iptal olur, bir sonraki aya devretmez. Kampanya sadece faturalı hat Haydi Gel Tarifesi Minik paket aboneleri için geçerlidir. Tarife-paket değişikliğinde hediye dakikalar iptal olur. Ödeme Tipi Değişikliği, Devir, Başka bir operatöre geçiş, Suspend, Borçtan Kapanma ve Geri Verme durumlarında hediye dakikalar devam etmez.
Kampanyayı nasıl sonlandırabilirim?
Tüm tekliflerde 12 aylık kampanya süresi dolmadan, abone isteği ile teklife özel cayma bedeli uygulanarak kampanya iptali yapılabilir.
 


aliihsan_78

Üye
slm arkadaşlar onay mesaji nasıl bir mesaj yazabilirmisiniz. bana onay mesajı geldi fakat yanlıslıkla silmisim şimdi ne oldugunu hatırlamıyorum.. lütfen yardım edin teşekkür ederim...
 
Preloader

Preloader

Üye
slm arkadaşlar onay mesaji nasıl bir mesaj yazabilirmisiniz. bana onay mesajı geldi fakat yanlıslıkla silmisim şimdi ne oldugunu hatırlamıyorum.. lütfen yardım edin teşekkür ederim...

Onay mesajı örneğin: (((Sayın abonemiz uygulamak istediğiniz işlemi onaylıyorsanız ONAY yazıp ****`a kısa mesaj gönderiniz.İşlemi kabul etmiyorsanız IPTAL ONAY yazıp ****`a kısa mesaj gönderiniz.))) onay mesajı böyle bişey ama onay için mesaj göndereceğin numara uygulamak istediğin işleme göre değişir.Bu yüzden numara konusunda yardımcı olamam dostum :( fakat işlemin aynısını tekrar uygularsan sana yeni onay mesajı gönderirler sorunun çözülmüştür sanırım :)
 
somurtukk

somurtukk

Üye
bilgi için tşk
 

Benzer Konular



Üst Alt