furkankaya559758 Üye Kesinlikle LG G2 al. 2.000 TL'lik telefonlarla neredeyse aynı düzeyde. Mükemmel bir telefon.
GuiTaRisT111 Üye G2 kullanıyorum düşünmeden tavsiye ederim. Düşünsem yine ederim. Sormak istediğin soru varsa buyur.
muhammettvurucu Üye GuiTaRisT111' Alıntı: G2 kullanıyorum düşünmeden tavsiye ederim. Düşünsem yine ederim. Sormak istediğin soru varsa buyur. Genişletmek için tıkla ... Kotu bi espiriydi:mad:
GuiTaRisT111' Alıntı: G2 kullanıyorum düşünmeden tavsiye ederim. Düşünsem yine ederim. Sormak istediğin soru varsa buyur. Genişletmek için tıkla ... Kotu bi espiriydi:mad:
lovezenit Üye Konu Sahibi biraz geç oldu ama s4 te karar kıldık, gayette memnunuz. Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
biraz geç oldu ama s4 te karar kıldık, gayette memnunuz. Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
wpfurkan Üye Samsung he? Allah sabır versin hele bir sorun çıkarsa cihazda o zaman görürsünüz samsungun "büyüklüğünü" . Servis 0 da 0 ve yazılım zaten ne olduğu belli değil.
Samsung he? Allah sabır versin hele bir sorun çıkarsa cihazda o zaman görürsünüz samsungun "büyüklüğünü" . Servis 0 da 0 ve yazılım zaten ne olduğu belli değil.
lovezenit Üye Konu Sahibi Yok mini değil, bir ay gibi bir süre oldu gayet memnunuz, hayırlı olsun diyelim
MaxipmaN Üye lovezenit' Alıntı: Yok mini değil, bir ay gibi bir süre oldu gayet memnunuz, hayırlı olsun diyelim Genişletmek için tıkla ... çok takılma yorumlara lolipop alacak zaten yeter de artar,bataryası ortalama
lovezenit' Alıntı: Yok mini değil, bir ay gibi bir süre oldu gayet memnunuz, hayırlı olsun diyelim Genişletmek için tıkla ... çok takılma yorumlara lolipop alacak zaten yeter de artar,bataryası ortalama
teknolojibaronu Üye lovezenit' Alıntı: biraz geç oldu ama s4 te karar kıldık, gayette memnunuz. Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun öncelikle. S4 pişman etmez hele ki android L yi alacağıda kesin
lovezenit' Alıntı: biraz geç oldu ama s4 te karar kıldık, gayette memnunuz. Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun öncelikle. S4 pişman etmez hele ki android L yi alacağıda kesin
teknolojibaronu Üye caps6' Alıntı: s4 fiyatları ucuzlamıştı uygun fiyata aldıysan iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... 1000 tl sıfır mağazalarda geziyor.
caps6' Alıntı: s4 fiyatları ucuzlamıştı uygun fiyata aldıysan iyi yapmışsın Genişletmek için tıkla ... 1000 tl sıfır mağazalarda geziyor.
caps6 Üye teknolojibaronu' Alıntı: 1000 tl sıfır mağazalarda geziyor. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle kart kampanyalarıyla 900-950 liraya kadar almışlar bu kadar düşeceğini beklemiyordum
teknolojibaronu' Alıntı: 1000 tl sıfır mağazalarda geziyor. Genişletmek için tıkla ... aynen öyle kart kampanyalarıyla 900-950 liraya kadar almışlar bu kadar düşeceğini beklemiyordum
teknolojibaronu Üye caps6' Alıntı: aynen öyle kart kampanyalarıyla 900-950 liraya kadar almışlar bu kadar düşeceğini beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... S3 ten daha yavaş düştü. S3 birden 1300 lere inmişti. Note 3 te yavaş yavaş iniyor 1 yıl oldu 150 tl düştü.
caps6' Alıntı: aynen öyle kart kampanyalarıyla 900-950 liraya kadar almışlar bu kadar düşeceğini beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... S3 ten daha yavaş düştü. S3 birden 1300 lere inmişti. Note 3 te yavaş yavaş iniyor 1 yıl oldu 150 tl düştü.
caps6 Üye teknolojibaronu' Alıntı: S3 ten daha yavaş düştü. S3 birden 1300 lere inmişti. Note 3 te yavaş yavaş iniyor 1 yıl oldu 150 tl düştü. Genişletmek için tıkla ... evet note 3 öyle hatta note 3 düşük modeli note 3 neo var onu bekledim fiyatı düşer diye pek fazla düşüş olmadı
teknolojibaronu' Alıntı: S3 ten daha yavaş düştü. S3 birden 1300 lere inmişti. Note 3 te yavaş yavaş iniyor 1 yıl oldu 150 tl düştü. Genişletmek için tıkla ... evet note 3 öyle hatta note 3 düşük modeli note 3 neo var onu bekledim fiyatı düşer diye pek fazla düşüş olmadı
enes-1907 Üye Kardeşim 350 TL daha para ekleyebilirsen al sana xperia z2 1439 TL Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim 350 TL daha para ekleyebilirsen al sana xperia z2 1439 TL Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız