Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11. MaxiCep Avatar Yarışması Oylaması
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS
Admin
Bana verilen oy sayısı 3 fakat orada 2 ne iş.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Kural dışı oy kulanan üyelerin oyları siliniyor...
DiaBLoS
Admin
Ne alaka kural dışıyla..Bana verilen üyelere bakılsın sorun nedir? a21a , dangertery , salih baba 3 kişi işte...Benim mi gözlerim bozuldu yoksa..!
Pure Life
Üye
Konu Sahibi
DiaBLoS™;1354332' Alıntı:
Ne alaka kural dışıyla..Bana verilen üyelere bakılsın sorun nedir? a21a , dangertery , salih baba 3 kişi işte...Benim mi gözlerim bozuldu yoksa..!
hmm yarın kapanıyor , galiba kimin kazanacağı şimdiden belli oldu
Doğan
Üye
oyum Diablos'a
osaka123
Üye
bence herkes oy vermeli idi
borisu
Üye
Hımm hmmm hmm, sanırım kullandığım OY geçersiz sayılıcak ama isabet olmuş.Birinci olacak avatarı tebrik ederim şimdiden...
Praetor
Emekli Yönetici
Ve yarışma bitti.
Avatarıma oy veren tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim!..
Tartışmalara gelince; aslında cevap vereceğimi söylemiştim bugün ama görünen o ki tüm gerekli cevapları Hasan gayet güzel vermiş.
Tek söylenmesi gereken, özel bir kural olmadıkça isteyen istediği avatarı koyar. Zaten yarışmaya katılan pek çok kişinin amacı avatarını diğer kişilere beğendirmek.
Siyasi mesaj ise Ulu Önderimin yaptığı bir konuşmada ve o tokat gibi, kocaman EGEMENLİK ULUSUNDUR yazısını barındıran avatarda aranacağına, önyargılı gözlerde aransa daha iyi olur. Kaldı ki bu siyasi avatar olayına en büyük tepkinin, avatarı, yarışmaya katılan avatarlar arasında en çok siyaset kokan kişiden gelmesi de ilginç.
10 Kasımdan beri aynı avatarı kullanıyorum ve değiştirmeye de pek niyetim yok açıkçası. İmzamla o kadar uyumlu ki!