11. MaxiCep Avatar Yarışması Oylaması

Sponsorlu Bağlantılar

en iyi avatar hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;1346197' Alıntı:
Bu yarışma da avatarın güzelliğe göre oy verildiğini kesinlikle düşünmüyorum.

Düşüncene bir şey diyemem, ama yarışmadan çekilme hakkın var. :)

Ya Ben Bu Mesaja Teşekkür Etmek İstiyorum Çünkü Sonuna Kadar Katılıyorum

1 Ay mı Sürücek Oylama ?

Sizin DiaBLoS'un görüşlerine katılmamanız lazım normalde... Gerek önceki yarışmada, gerekse forumda üyelerin avatarınızdan siyasi mesajlar çıkartmasına bir şey demiyordunuz?..

Üstüne, önceki yarışmanın oylaması 6 gün sürmesine rağmen muhalefet damarınız tutmadı da, 30 saattir açık olan bu oylamaya mı muhalefet damarınız tuttu?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kuralı bozmayalım Hasan'ım .Kanıma girme.:ehe

Girdik bir kere sonuçda kim kazanırsa kazansın bizde tebrik edeceğiz.:oke: Saygılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bugünlerde aşırı yoğunum! Ona buna dava açıp duruyorum. Bu nedenle hergün burada olsam da her an siteyi kontrol edemiyorum.
Merak edip girdim konuya ve aldığım oy sayısını görünce şok oldum :)
Hiç beklemiyordum!
Oy veren tüm arkadaşlarıma (ki bazılarıyla hiç muhabbetim yok),
sonsuz teşekkürler.

Beni çok üzen laflar geçmiş konuda. Ancak oylama sürerken cevap vermek bana yakışmaz. Oylama bittiği zaman gerekli açıklamayı yaparım.

Yalnızca; Hasan arkadaşıma açıklamalarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar avatarlarınızı maxicep üzerınden yarışmaya koymuştum ama şimdi bılgısayarıma kayıt ettım istersenız deıştırebılırsınız avatarlarınızı bende olmayan bir tek \!\by_neFRet/!/ ın avatarı oda özel mesajdan bana gönderebılırse sevınırım:)

--------------- Ekleme ---------------

Bişi söylemek istıyorum bu yarışmanın sonucunda kimseye 100 mılyarlık bır hediye kalmayacak. Avatar yarışması oluyorsa da oyların hepsini saysak 50 tane etmez bile toplasan şurda çok az kişinin beyenisine sunuluyor bu resimler. Bu yüzden gerginlik yaratmanın bir anlamıyok. Eğleneceğimiz yere tartışmayalım isterseniz.

Salihyet

Salihyet

Üye
Oy verenlerin zan altında bırakılması , oy sayısını 33 ten yukarı pek çıkarmayacaktır, 2 ayda oylama yapılsa.. burda iyi niyetli bir yarışma yapılıyor eğer adalet istiyorsanız bir sistem düşünelim beraber, özel mesaj pusulaları ile, kimse kan bağı olan kimseye oy veremesin ? Mantıklı şeyler söyleyin ki bunlarla çözüm yolları üretelim.. İşi çıkmaza sokuyorsunuz, benim çevreme bakın , kimseden oy istemedim, isteseydim beni kırabilirlermiydi ? Amaç eğlence olsundu sadece.. ?????

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Herkese İyi Eğlenceler O Zaman :) Patlama Yapmadan Yarışmadan Çekiliyorum Çünkü Geri Dönüşümü Ata Abi İyi Bilir :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
BaşıBozuk, kendi isteği üzerine anketten çıkarılmıştır.

İyi forumlar.

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
:(:(:cry::cry:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Negative (Maraz Ali)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maraz Ali:ehe:ehe

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Eee avatarında o resim var bence süper uydu Negative Maraz Ali

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Belkide senin çekildiğne üzülmüştür:)

--------------- Ekleme ---------------

Yarışmadan çekilmek istiyorum Ata abi tek başına iktidar olsun :ehe

Şaka bir yana heyecanlı geçmiyor,konu üst sıralara taşınmıyor ve yorumlar hoşuma gitmediği için Arkadaşlarımdan özür dileyerek Yarışmadan çekilmek istiyorum:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Arıza olmayın..
Be cool :pro: Daha eğlenceli bir yarışmayla döneceğim, umarım o konuda böyle bi sıkıntı olmaz :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Catty, kendi isteği üzerine yarışmadan çıkarılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt