[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

muxo

muxo

Üye
dün fwyi yükledim. Öncelikle eline sağlık çok iyi olmus. Fakat bir kaç soruna değinmek istiyorum.-bunu yükledikten sonra telefona jtask ve benzeri görev yöneticileri kullanılamıyor. Telefon sapıtıyor-anlattıgın gibi telefonunu ram miktarı asla 50 60mb seviyelerinde olmuyor. 30ile 40arası oluyor. Üstelik hard format atıp . Hafıza kartıni biçimlendirdim.- mesaj yazarken yazılan yazıyı işaretleyemiyorsun.-3gli şebeke olsada olmasada bekleme ekranında 3g yazıyor. Bu yanıltıcı birşey. Olmamalı.-telefona başka ev ekrani yükleyemiyoruz. Ev ekrani menüsü dahi yok. Bu sorunların dışında çok güzel olmuş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
dün fwyi yükledim. Öncelikle eline sağlık çok iyi olmus. Fakat bir kaç soruna değinmek istiyorum.-bunu yükledikten sonra telefona jtask ve benzeri görev yöneticileri kullanılamıyor. Telefon sapıtıyor-anlattıgın gibi telefonunu ram miktarı asla 50 60mb seviyelerinde olmuyor. 30ile 40arası oluyor. Üstelik hard format atıp . Hafıza kartıni biçimlendirdim.- mesaj yazarken yazılan yazıyı işaretleyemiyorsun.-3gli şebeke olsada olmasada bekleme ekranında 3g yazıyor. Bu yanıltıcı birşey. Olmamalı.-telefona başka ev ekrani yükleyemiyoruz. Ev ekrani menüsü dahi yok. Bu sorunların dışında çok güzel olmuş.

Bunları kime diyorsun? Adam yok (muhatabın, CFW nin yapımcısı yani)....

+ Final versiyonunuda çıkarmış fakat burada yayınlamamış, başka sitelerde yayınlıyor.

PriZm

PriZm

Üye

Bunları kime diyorsun? Adam yok (muhatabın, CFW nin yapımcısı yani)....

+ Final versiyonunuda çıkarmış fakat burada yayınlamamış, başka sitelerde yayınlıyor.

final versiyonuda zaten çok sorunsuzdur(!):ehe

aynı bu versiyon gibi(!)

EFSANE CFW!!!(!!!!)

yumyjikk2

Üye
v3.3 cıkıcakmı cıkıcak ise şu şarj göstergesi üstünden hafıza kartı resmini siliver birde,c6 stilinde tuşu sürükleyerek açma olursa daha kullanışlı olur ama yinede eline saglık

ersan.ersoy

Üye
Yükledim hata oldu şu anda 5800 çalısmıyor eski haline nasıl döndericem? :(

muxo

muxo

Üye
Bunları kime diyorsun? Adam yok (muhatabın, CFW nin yapımcısı yani)....+ Final versiyonunuda çıkarmış fakat burada yayınlamamış, başka sitelerde yayınlıyor.
yapımcısınin gittiğini bilmiyordum. Rambo birde seninkini deneyim.

kaiser802

Üye
selamlar.
v51.0.006 pirated c6v1 kurmuştum 5800 a uzun zaman önce.
üzerine sonra 5800 ın kendi v52 si çıktı.cfw lerde bu versiyona göre hazırlanıyo şimdi.
biz v52 ler için çıkan cfw leri nasıl kullanılırız.
ben bu cfw yi v51.0.006 pirated c6v1 5800 a atsam problem olur mu.

sman9815

Üye
bu sürümdeki zil seslerini rica edecektim yapımcı arkadaştan.

kendir

kendir

Üye
Qt yüklenmiyor

dj_fatih_32

Üye
s.a beyler öncelikle telefona daha önce hiç cfw atmadığımı söyleyeyim bu cfw hoşuma gitti yüklemek istiyorum ancak bikaç sorum olacak benim telefonun yazılım sürümü v52.0.007 5800 bu cfw benim tele uyarmı bi de görselliğe önem veren biriyimdir yükledikten sonra istediğim temayı kullanabilirmiyim yoksa sadece cfwye özel temalarda mı bu kadar hızlı oluyo yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

PuGatorY

PuGatorY

Üye
dostum bu cftW yi yükleme neyi yüklüyorsan yükle çok pişman olursun

yiğitsaraç

Üye
beyler ramblow lisans bitti diyor ben ram blow pro kurdum fakat telde 2 tane ram blow var ve biri gömülü nasıl hallederim bu sorunu

-CoNqUeRoR-

Üye
Herşeyiyle kullandım test ettim. Çok memnun kaldım. Heyacanla yeni versiyonunu bekliyorum... Eline sağlık kardeşim...:yuru:alkis:oke:

----------Eklendi @ 18:06:17 ---------- Yazıldı @ 18:04:20 ----------

beyler ramblow lisans bitti diyor ben ram blow pro kurdum fakat telde 2 tane ram blow var ve biri gömülü nasıl hallederim bu sorunu

Aynı sıkıntı bende de olmuştu. Bu konu sana yardımcı olur. ;)
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ramblow-i-480387.html

----------Eklendi @ 18:09:11 ---------- Yazıldı @ 18:06:17 ----------

s.a beyler öncelikle telefona daha önce hiç cfw atmadığımı söyleyeyim bu cfw hoşuma gitti yüklemek istiyorum ancak bikaç sorum olacak benim telefonun yazılım sürümü v52.0.007 5800 bu cfw benim tele uyarmı bi de görselliğe önem veren biriyimdir yükledikten sonra istediğim temayı kullanabilirmiyim yoksa sadece cfwye özel temalarda mı bu kadar hızlı oluyo yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bende seninle aynı sıkıntılardan muzdariptim(version mevzusu, görsellik hız vs) . Ama bu CFW'yi yükledikten sonra her açıdan huzura kavuştum.Rahatlıkla kurabilirsin.

deejayss

deejayss

Üye
007 için hangi linkten hangilerini indirmeliyiz eklenen resimler pc yi o kadar çok kastı ki hangisine ne yapacağımı şaşırdım :S

dj_fatih_32

Üye
s.a beyler ben bişey soracaktım önceden telefona hiç cfw atmadım tel sürümü de v 52.0.007 bu cfw yi atmayı düşünüyorum bu cfwyi atabilirmiyim atınca tel direk v 52.0.101 mi oluyor olursa ne dezavantajları var yardım edin lütfen sıkıldım artık telefondan atraksiyon olsun telde biraz şimdiden teşekkürler iyi günler

----------Eklendi @ 23:05:16 ---------- Yazıldı @ 22:53:56 ----------

Herşeyiyle kullandım test ettim. Çok memnun kaldım. Heyacanla yeni versiyonunu bekliyorum... Eline sağlık kardeşim...:yuru:alkis:oke:

----------Eklendi @ 18:06:17 ---------- Yazıldı @ 18:04:20 ----------

Aynı sıkıntı bende de olmuştu. Bu konu sana yardımcı olur. ;)
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/ramblow-i-480387.html

----------Eklendi @ 18:09:11 ---------- Yazıldı @ 18:06:17 ----------

Bende seninle aynı sıkıntılardan muzdariptim(version mevzusu, görsellik hız vs) . Ama bu CFW'yi yükledikten sonra her açıdan huzura kavuştum.Rahatlıkla kurabilirsin.

eyw kardeşim konuya önceden mesaj atmışım yeni görüyorum teşekkürler

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
teşekürler

izmitli1983

izmitli1983

Üye
tv out kablosu çalışmıyo taktiğimda kulaklık olarak görüyo bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya orijinal fw de hangi dosya bilen varmı

speedy_tr

Üye
öncelikle teşekkürler . Benim tek yapamadığım şey yöneticiden süit ayarlarına girdikten sonra ekran üstü klavyeyi açamamam lütfen bunu nasıl yapabileceğimi söylerseniz sevinirim kolay gelsin :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Kurdum, çok güzel bir CFW herhangi bir eksiğini görmedim çok hızlandı telefon. Bir eksik görürsem muhakkak yazarım. Helal olsun müthiş olmuş... Ellerine ve emeğine sağlık Ev ekran seçenekleri olmalıydı mesela samsung stili gibi veya yandan kısayol şeridi vs.

----------Eklendi @ 12:45:19 ---------- Yazıldı @ 12:43:20 ----------

tv out kablosu çalışmıyo taktiğimda kulaklık olarak görüyo bu sorunu nasıl düzeltebilirim veya orijinal fw de hangi dosya bilen varmı

Ben de çalışıyor bizzat denedim sorunsuz hem de :hmmm

Üst Alt