[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Sunrise rofs2 dosyası

Ayarlardan yazı tipi boyutunu Büyük yaparsanız menü 4X4 olur.Normal veya küçük seçerseniz 3X4 olur.

10 AĞUSTOS 2011 Sunrise by NomadCRY V3.1 RTL 3D.Ekran yan dönünce menü 2X6. ( rofs2 )

bunu 5800 XM de kullanabiliyoruz deilmi ?

Ayrıca J.A.F Da PPM Butonuna koyuyoruz deilmi ?

----------Eklendi @ 23:59:42 ---------- Yazıldı @ 23:52:13 ----------

Cevap verirmisiniz ?

Arkadaşım Allah aşkına dalga mı geçiosun sen benle? Başlıkta 5800 yazıyor konunun her yerinde 5800 yazıyor indirme linkinde 5800 yazıyor bu cfw zaten 5800 için yapılmış. Gerçekten anlayamıyorum

Ppm ye basıyorsun tabi ki oraya basmadan nasıl rofs2 dosyasını göstermeyi düşünüyorsun.

Kurulum resimli yazılı ve videolu olarak dururken hala neyi soruyorsunuz bilmiyorum

ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
yaptım gerek kalmadı saol :)

kenandvb

kenandvb

Üye
bunun 52.0.007 olanı yokmu kardeş.......

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
bunun 52.0.007 olanı yokmu kardeş.......

52.0.007 neden istiyorsunuz ki? 52.0.101 en son sürümdür. Hiçbir işlem yapmadan direk kurabilirsiniz. Daha sonra V52.0.007 olan bir CFW'ye dönebilirsiniz istiyorsanız. Hatta bu CFW'yi V52.0.007 olarak telefonunuza kurabilirsibiz.Sunrise rofs2 dosyasının adında 52_0_101 yazan yeri 52_0_007 olarak değiştirip 52.0.007 core ve uda dosyalarıyla beraber flash larsanız telefonunuz Sunrise V3.1 + 52.0.007 olur. :)

cexen

Üye
Öncelikli olarak teşekkürler ne zamandır 101 üzerine c6 v40 portunu bekliyordum.Bugün görüp hemen yukledim. izlenimlerimi paylaşmak istedim.

1. öncelikli olarak diğer sunrise lara göre yavaş. telefon tepkimesi yavaş dokunup bekliyorsun bariz şekilde.
2. numara çevirme ekranında "ara" dokunmatik tuşunun simgesi :naughty: bunun gibi bişey pek hoş durmamış bence. normal tel ikonu daha iyi olurdu kanımca.
3.oyunlar klasörünün içinde offscreen diye bişi var. tıklayınca bişi olmuyor. içi boş klasör.
4. music çalar daki play pause düğme tepkimeleri gerçekten çok iyi
5. genel tercih ismi için yapılması gerekenleri yapmama rağmen yazma izni yok hatası alıyorum kayıt yaparken. onu yapamadım gerçi çokta problem değil.
6. ev ekranında media bar tuşuna basınca abuk sabuk ikonlar çıktı. dunya simgesi üzerinde arama ekranındaki telefon ikonu çıkıyor. Düzenleme ikonu ilk sırada çıkıyor. media bar kafayı yemiş yani :S

şimdilik fazla zorlayamadım makineyi bulabildiklerim bunlar...yarın akşama tam anlamıyla test etmiş olurum....
unutmadan belirteyim tüm söylenenleri harfiyen yaptım karta format flashlama eksiksiz yapıldı.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikli olarak teşekkürler ne zamandır 101 üzerine c6 v40 portunu bekliyordum.Bugün görüp hemen yukledim. izlenimlerimi paylaşmak istedim.

1. öncelikli olarak diğer sunrise lara göre yavaş. telefon tepkimesi yavaş dokunup bekliyorsun bariz şekilde.
2. numara çevirme ekranında "ara" dokunmatik tuşunun simgesi :naughty: bunun gibi bişey pek hoş durmamış bence. normal tel ikonu daha iyi olurdu kanımca.
3.oyunlar klasörünün içinde offscreen diye bişi var. tıklayınca bişi olmuyor. içi boş klasör.
4. music çalar daki play pause düğme tepkimeleri gerçekten çok iyi
5. genel tercih ismi için yapılması gerekenleri yapmama rağmen yazma izni yok hatası alıyorum kayıt yaparken. onu yapamadım gerçi çokta problem değil.
6. ev ekranında media bar tuşuna basınca abuk sabuk ikonlar çıktı. dunya simgesi üzerinde arama ekranındaki telefon ikonu çıkıyor. Düzenleme ikonu ilk sırada çıkıyor. media bar kafayı yemiş yani :S

şimdilik fazla zorlayamadım makineyi bulabildiklerim bunlar...yarın akşama tam anlamıyla test etmiş olurum....
unutmadan belirteyim tüm söylenenleri harfiyen yaptım karta format flashlama eksiksiz yapıldı.

İlk maddenize asla katılmıyorum her tıklanan şeyi anında açıyor ve 2.6.2'ye göre çok daha hızlı. Diğer 2 forumda neredeyse herkes kullandığı en hızlı cfw dedi ve bir forumda 27 tane c6 cfw si arasında en hızlı cfw olarak kabul ediliyor herkes tarafından

Arama ekrandaki ara butonunn görüntüsünde ne var anlamadım gayet normal

Yahu bu normal birşey. Offscreen diye bir yapımcı var o yapımcının oyunlarını programlarını yüklediğinizde otomatik o klasöre gidiyor

Genel tercih ismi değiştiriliyor bir şeyi yanlış yapıyorsunuz

Bu media bar sorununa bakacağım.

cexen

Üye
İlk maddenize asla katılmıyorum her tıklanan şeyi anında açıyor ve 2.6.2'ye göre çok daha hızlı. Diğer 2 forumda neredeyse herkes kullandığı en hızlı cfw dedi ve bir forumda 27 tane c6 cfw si arasında en hızlı cfw olarak kabul ediliyor herkes tarafından

Arama ekrandaki ara butonunn görüntüsünde ne var anlamadım gayet normal

Yahu bu normal birşey. Offscreen diye bir yapımcı var o yapımcının oyunlarını programlarını yüklediğinizde otomatik o klasöre gidiyor

Genel tercih ismi değiştiriliyor bir şeyi yanlış yapıyorsunuz

Bu media bar sorununa bakacağım.

bahsettim arama ekranı sorunu... media bar ın resmini çekemedim. screen snapla çekebilirsem onuda eklerim. Temadan diye şüphelenip tema değiştirsemde aynı sonuç. 2 defa flash attım aynı sonuç benden mi kaynaklı acaba ???

bu arada sound waves temasında media bar da sorun yok...

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
bahsettim arama ekranı sorunu... media bar ın resmini çekemedim. screen snapla çekebilirsem onuda eklerim. Temadan diye şüphelenip tema değiştirsemde aynı sonuç. 2 defa flash attım aynı sonuç benden mi kaynaklı acaba ???

bu arada sound waves temasında media bar da sorun yok...
Merhaba.Sorunları giderdim.İlk sayfaya yeni linki ekledim.İndirip deneyip sonucu söylerseniz sevinirim.Bu arada kurmadan önce mutlaka hafıza kartınızı formatlayın

Kedi Yavrusu

Üye
selam kardeş bahsettiğim T9 problemi giderildi mi? Sadece t9 olsun yeter bana, orijinal yazılım gibi kelime haznesi geniş olsun (mesela: hoşgeldin, internet... gibi basit terimler yok) neredeyse yazdığım herşeyi yeni kelime olarak ekliyorum da.

Bir de T9'a tırnaklar hariç "[/URL]" ve "[COLOR=]" gibi forum kodları kaydedilemiyor, yazsan bile geri unutuyor, sırf bundan defalarca orijinale döndüm.

Bu basit isteğim (gerçi bilmeden konuşmayım zor da olabilir) yerine gelirse çok memnun olacağım.

Teşekkürler... :)

AYNA

AYNA

Üye
5800 alır almaz bu fw'yi attım ve gerçekten orjinal yazılımdan çok çok hızlı ve stabil bir fw olmuş.yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum..
yalnız karşılaştığım 2 sorun oldu.
1) telefon bazen kendi kendine wifi ağlarını bulmayı aktif yapıyor bazende sensörler kapalı olduğu halde açıyor ama bu durum arada oluyor çok değil.
2)tema geçiş efekti orjinal fw dekinden çok farklı ve orjinale göre yavaş bence.efekt çok güzel ama geçişleri yavaş orjinali hızlıydı bu yüzden efektleri sevdiğim halde kullanamıyorum.orjinal efekti uygulamanın bir yolu var mıdır?

Swisyn

Swisyn

Üye
----------Eklendi @ 23:28:18 ---------- Yazıldı @ 23:27:38 ----------[/SIZE]

[/COLOR]UYARI: BU İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPMALISINIZ.YAPMAZSANIZ KARŞILAŞACAĞINIZ HATALARDAN SORUMLU DEĞİLİM.

TEL İ BİLGİSAYARA BAĞLAYIN.HAFIZA KARTINIZDAKİ DATA, DİĞER, PRİVATE, RESOURCE, SYS, SYSTEM KLASÖRLERİNİ SİLİN.SONRA HİÇBİR İŞLEM YAPMADAN TELEFONU KAPATIN. VE CFW'Yİ KURUN.

- CFW KURDUKTAN SONRA MUTLAKA İLK İŞ OLaraK AUTO INSTALLER'DAN SEÇENEKLER-KURULUMA BAŞLA İŞLEMİNİ UYGULAYIN.
- SONRA İKİNCİ İŞ OLARAK YAZILIM GÜNCELLEŞTİRMELERİ KISMINA GELİN.ORADA NOKİA MAPS ( HARİTALAR ) HARİCİNDEKİ HERŞEYİ TİKLEYİP GÜNCELLEŞTİRİN. NOKİA MAPS EN GÜNCEL SÜRÜMDÜR AMA ANLAMSIZ BİR ŞEKİLDE LİSTEDE GÜNCELLEME ÇIKMAKTADIR. VE DE GÜNCELLEME HATA VERMEKTEDİR. LÜTFEN DİKKATE ALMAYIN.

BU İŞLEMLERİ MUTLAKA VE SIRASIYLA YAPIN !!!!

Üstat eline koluna sağlık, uzun süredir sunrise kullanıyorum şimdiye kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı gerçekten şimdiye kadar denediğim en iyi/hızlı cfw söylenecek söz yok :oke:
Yalnız burada anlamadığım bir durum var burada mecburmuş gibi AutoInstaller'deki programları yükleyin demişsin bana hepsi gereksiz geldiğinden autoinstaller kullanmıyorum bile, herhangi bir sıkıntı olmaz sanırım?

Birde şunu sormamda fayda var belki bu işlerle uğraştığından dolayı bilirsin, ben karttaki offline maps dosyalarını sildim fakat tekrar atmak istiyorum evde/herhangi bir yerde 250 mblik indirme için wifi bulamadığımdan dolayıda telefondan indiremiyırum. Map Loader indirdim fakat telefonu görmüyor bir önerin varmıdır?

Kedi Yavrusu

Üye
52.0.007 neden istiyorsunuz ki? 52.0.101 en son sürümdür. Hiçbir işlem yapmadan direk kurabilirsiniz. Daha sonra V52.0.007 olan bir CFW'ye dönebilirsiniz istiyorsanız. Hatta bu CFW'yi V52.0.007 olarak telefonunuza kurabilirsibiz.Sunrise rofs2 dosyasının adında 52_0_101 yazan yeri 52_0_007 olarak değiştirip 52.0.007 core ve uda dosyalarıyla beraber flash larsanız telefonunuz Sunrise V3.1 + 52.0.007 olur. :)

kardeş v52.0.101 yazılımı hata kaynıyor, güncelleme geri çekildi ve hatta nokia sitesinde bile en son sürüm v52.0.007 görünüyor şu an. bizim güncelleme şansımız yok ve açıkçası sorunlu bir güncelleme de yapmak istemiyorum.

v52.0.007 için nasıl olacağını anlamadım açıkçası. v52.0.007 core ve uda dosyalarını da bizimle paylaşabilir misin?

MTechnics

MTechnics

Üye
qt yüklenebilirmi cfw'ye! qt sorunu var mı?

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
5800 alır almaz bu fw'yi attım ve gerçekten orjinal yazılımdan çok çok hızlı ve stabil bir fw olmuş.yapan arkadaşa çok teşekkür ediyorum..
yalnız karşılaştığım 2 sorun oldu.
1) telefon bazen kendi kendine wifi ağlarını bulmayı aktif yapıyor bazende sensörler kapalı olduğu halde açıyor ama bu durum arada oluyor çok değil.
2)tema geçiş efekti orjinal fw dekinden çok farklı ve orjinale göre yavaş bence.efekt çok güzel ama geçişleri yavaş orjinali hızlıydı bu yüzden efektleri sevdiğim halde kullanamıyorum.orjinal efekti uygulamanın bir yolu var mıdır?

1- Sensörler kapalıyken kendi kendine açılması İMKANSIZ.Wi-fi ayarlarından Wi-fi varlığını gösteri asla yapacaksınız.
2- Efektler bence yeterince hızlı.Orijinal efektleri kullanmak için CFW dosyasını açıp modlamanız gerekir

----------Eklendi @ 15:01:53 ---------- Yazıldı @ 15:00:54 ----------

Üstat eline koluna sağlık, uzun süredir sunrise kullanıyorum şimdiye kadar beni hiç yarı yolda bırakmadı gerçekten şimdiye kadar denediğim en iyi/hızlı cfw söylenecek söz yok :oke:
Yalnız burada anlamadığım bir durum var burada mecburmuş gibi AutoInstaller'deki programları yükleyin demişsin bana hepsi gereksiz geldiğinden autoinstaller kullanmıyorum bile, herhangi bir sıkıntı olmaz sanırım?

Birde şunu sormamda fayda var belki bu işlerle uğraştığından dolayı bilirsin, ben karttaki offline maps dosyalarını sildim fakat tekrar atmak istiyorum evde/herhangi bir yerde 250 mblik indirme için wifi bulamadığımdan dolayıda telefondan indiremiyırum. Map Loader indirdim fakat telefonu görmüyor bir önerin varmıdır?

Auto Installer daki programlar gayet işe yarar ama kurmasan da olur.

Maps konusunda bir bilgim yok maalesef

----------Eklendi @ 15:04:34 ---------- Yazıldı @ 15:01:53 ----------

kardeş v52.0.101 yazılımı hata kaynıyor, güncelleme geri çekildi ve hatta nokia sitesinde bile en son sürüm v52.0.007 görünüyor şu an. bizim güncelleme şansımız yok ve açıkçası sorunlu bir güncelleme de yapmak istemiyorum.

v52.0.007 için nasıl olacağını anlamadım açıkçası. v52.0.007 core ve uda dosyalarını da bizimle paylaşabilir misin?

Arkadaşım bunda sadece *#0000# yazan yerde V52.0.101 yazıyor ve CFW dosyalarının adında 52.0.007 yerine 52.0.101 yazıyor.Onun dışında bir fark yok.Bu zaten V52.0.007. Ayrıca dediğiniz şey yanlış V52.0.101 yurtdışındaki ülkelere hat desteği için çıktı ve hiçbir hatası yoktu Türkiye'de hiç yayınlanmadı o yüzden sitede gözükmemesi normal.Ve hala da yurtdışında kullanılıyor.V52.0.101'in hiçbir hatası ve getirisi yok. Yani bu CFW 52.0.101 görünümlü 52.0.007 CFW'i.

V52.0.007 core ve uda dosyaları her yerde var arkadaşım bulmak zor değil ki maicep ten 52.0.007 olan bir cfw bul o konudan indir

----------Eklendi @ 15:04:52 ---------- Yazıldı @ 15:04:34 ----------

qt yüklenebilirmi cfw'ye! qt sorunu var mı?

Hiçbir şekilde QT veya PIPS sorunu yok

Kedi Yavrusu

Üye
T9 mesajımı atlamışsınız. Zor bir olay olsa gerek? :( Yanılıyor muyum?

cexen

Üye
Merhaba.Sorunları giderdim.İlk sayfaya yeni linki ekledim.İndirip deneyip sonucu söylerseniz sevinirim.Bu arada kurmadan önce mutlaka hafıza kartınızı formatlayın

Merhaba;
Arama ekranındaki buton simgesi düzelmiş :good:
Media Bar düzelmiş :good:
İlginiz ve emeğiniz için tşk ederim...

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Bakalım neler olmuş diye bi girdim baktım yeni versiyon çıkmış =)
V2.6.2. den hızlı demişsiniz o yüzden kuracağım yoksa değiştirmeyi düşünmüyordum 2.6.2'yi.
Acaba kurmaya gerek olacak kadar önemli bi fark var mı ?

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
V2.6.2. den hızlı demişsiniz o yüzden kuracağım yoksa değiştirmeyi düşünmüyordum 2.6.2'yi.
Ve tüm güncelleştirmeleri yapın demişsiniz,Wi-Fi yok.Güncelleştirmeleri yapmasam bir zararı olur mu ?
Dosyaları indirdim fakat Cor ve Fpsx dışında 3 dosya daha var klasörün içinde bunların amacı ne ?

Kartepe41

Üye
Ben v101 e dikkat etmeden kurdum, v 52 li cfw leri deniyorum "phone didn't respond" diye devam eden hata veriyor ve telefon açılmıyor.

AYNA

AYNA

Üye
Ve tüm güncelleştirmeleri yapın demişsiniz,Wi-Fi yok.Güncelleştirmeleri yapmasam bir zararı olur mu ?
Dosyaları indirdim fakat Cor ve Fpsx dışında 3 dosya daha var klasörün içinde bunların amacı ne ?

bende merak ediyorum?

Üst Alt