[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

Aleksandar

Aleksandar

Üye
C6V20 ile C6V40 arasında ne gibi fark var acaba ?

cafer-abi

Üye
Elinize sağlık. Ben ıkına ıkına olayın en ana kısmını aştım. Yani sonunda cfw'yi yükledim. Fakat şöyle bir durum oluştu bende. Konuyla çok alakasız olacak fakat, telefon açıldığında hafıza kartı şifresi sordu. Bunca zaman hiç hafıza kartı şifresi koymadım. Fabrika çıkışında olabilecek olan 1-2 kombinasyon denedim ama bana mısın demedi. Seleq tarzı programlar ile mmcstore dosyasını text olarak açıp şifreyi öğrenebileceğim söylendi. Ama daha önce şifre koymadığımdan bahsi geçen dosya bende yok. Haliyle nasıl bulucam ben bu şifreyi? Aranızdan biri bana bu mmcstore dosyasını uplasa da ben bunu kullanabilir miyim acaba?

loneely42

loneely42

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

emulatörde open e tıkladıktan sonra bu yazı çıkıyor
2 gündür uğraşıyom yapamıyom atladığım bişey mi var acaba yardım ederseniz sevinirim

Ali Emre Çirik

Üye
normadcry upakulda kimmiş demişsin adam king fwlerini görsen :) xtension serilerini.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
loneely42

loneely42

Üye
tmm sorunu hallettim win 7 kullananlar uyumluluk sorunu gidermede çalıştırın oluyor

tsgtsg

Üye
nasıl yapılıyor uyumluluk sorununu gidermede çalıştırmak?

happycloud

Üye
Emeğine sağlık çok iyi oldu:alkis:alkis:alkis

coldman41

coldman41

Üye
teşekkürler başarılarının ve cfw lerinin devamını diliyorum :oke:

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
V3.O mı =) Daha ne yapacaksın merak ettim :D
İpucu alabiliriz miyiz ?
Allah yardımcın olsun,çıkınca onu da yükleriz hemen =) Rompatcher'de tüm yamalar yüklü gelse mesela , sözlük gömülü olsa =)

----------Eklendi @ 12:47:40 ---------- Yazıldı @ 12:46:06 ----------

Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

emulatörde open e tıkladıktan sonra bu yazı çıkıyor
2 gündür uğraşıyom yapamıyom atladığım bişey mi var acaba yardım ederseniz sevinirim
Windows 7 mi kullanıyorsun ?
Eğer öyleyse Windows 7 uyumlu emülatörü kullanman gerek . Bu tarz sorunla karşılaşanlar olmuştu...
Ama eğer herşey tamsa bilemiyorum...

ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
bu işte yeniyim yeni aldım telefonu2 ay oldu konu dikkatimi cekti Mesela Memnun Kalmadık diyelim geri eski haline nasıl cevirecegiz Telefoncuya Sordum Telefonun Çöp olur dedi kafam karıştı :(

dqnqltkn

dqnqltkn

Üye
bu işte yeniyim yeni aldım telefonu2 ay oldu konu dikkatimi cekti Mesela Memnun Kalmadık diyelim geri eski haline nasıl cevirecegiz Telefoncuya Sordum Telefonun Çöp olur dedi kafam karıştı :(

Öyle birşey yok şimdi CFWyi nasıl telefona flashlayıp hack yapıyosan ; eski haline döndürmek içinde orjinal dosyaları telefona aynı şekilde flashlayabilirsin . Yani bu şekilde eski haline döner ..

ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
orjinallerini nasıl bulacagız ?

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
En son hali budur.

V3.1 ile gelen değişiklikler

- Tamamen V52.0.101 & C6 V40 üzerine inşa edildi.İkisi de en son sürüm.
- Ev ekranını düzenlerken görünüm S^3 işletim sistemindeki gibi oldu. ( Özel mod )
- Telefonların bazılarında nedensiz bir biçimde RAM değerleri çok düşük oluyordu.Bu sorunu çözdüm.En fazla 65.46 MB RAM.Normal kullanımda 40-55 MB arası.
- Arkaplanda çalışan uygulamaların engellenmesi modu kaldırıldı.Evet biraz RAM'den yiyor ama telefon fişek gibi oluyor.( Özel mod )
- 3D kübik tema efekti uyguladım.Harika !
- Gelişmiş menü modu kullanıldı.Yani menüye yeni ikonlar eklendi. ( E7 ikonları ve E7 menüsü ) ( Özel mod )

- Ev ekranındaki widgetların sıralaması şu şekildedir.

Saat widget ı
Kısayol widget ı
Kişiler widget ı
Online paylaşım widget ı
Müzik çalar widget ı
E-mail widget ı

- Dz Music yazılıma gömüldü.
- Bildirimler widget ı yazılıma gömüldü.Auto Installer'dan kaldırıldı.
- RAMblow yazılıma gömüldü.
- Auto Installer a Cep Pusula yer imini Pusula simgesiyle Menü-Uygulamalar a ekleyen program eklendi.
- AutoInstaller a Ovi Mağaza eklendi.AutoInstaller kurulumuna Nokia Müzik Çalar 15.2 eklendi. ( Auto Installer kurulumundan sonra müzik çalar ev menüye atmayacak. )
- Sağ üstte hafıza kartı ikonu var.
- Tuş kilidi yatay modu elden geçirildi.Tuşlar kilitliyken ekran dönmüyor.
- Müzik çalarda Nokia İnternet Radyo ve Music Timer gömülü.( Özel mod )

- Ev ekranındaki Müzik çalar widget ı ve Kişiler widet ı N8'deki gibi oldu.( Özel mod )
- Bu yazılımı bir kere kurduktan sonra her flaşta telefon hafızasındaki sistem verileri saklanır.Böylece telefon hafızası artar. ( Özel mod )
- E/Patches klasörüne istediğiniz yamaları atıp ROMPatcher'a okutabilirsiniz.
- RDS sorunu tamamen çözüldü !!! Nokia'nı yapamadığını biz yapıyoruz !!! Ve kullandığım mod DH'taki ve buradaki başka hiçbir CFW'de yok. ( Özel mod )
- Android fontu eklendi.
- S^3 dokunmatik ekran titreşimi eklendi.Titreşim daha güzel oldu hem dokunmada hem parmağı çekmede geri bildirim yapıyor.
- Media bar ikonları değişti.
- Müzik ikonu S^3 ikonu yapıldı. ( Özel mod )
- QT , Pips vs. bunların hiçbirinde en ufak bir sorun yok.
- Telefon verilerinin işlenme/yazılma hızı maksimuma ayarlandı.Her zaman maksimum performans! ( Özel mod )
- 2.6.2 , 2.5'e göre daha yavaştı.Bu sorun halloldu.CPU+RAM modu uygulandı.V3.0, V2.5'ten de hızlı oldu.
- Yüklenen programlar kendi klasörlerine gider. ( Tabi ki her program için geçerli değil.Bende olan programlar sadece kendi klasörlerine gidiyor. ) ( Özel mod )
- Ovi Maps son sürüme güncel.Ama güncelleştirme listesinde hala güncelleştirme uyarısı çıkıyor.Uygularken de hata veriyor.Bu saçma olayı lütfen dikkate almayın.Haritalar sorunsuz güncelleştirilebiliyor.
- Yazı tipi boyutunu büyük yapınca menü 4X4. Küçük veya normal yapınca 3X4 olur.
- Geri eklenen programlar.

Sözlük
Online paylaşım
Dönüştürücü
Settings Wizard
Zip Manager

- Açılış ekranı değiştirildi.
- Açma kapama tuşuna bastığımızda Restart yazan yeri Yeniden başlat olarak değiştirdim.
- Telefon kapanırken size Güle güle der.
- Media bar dan Accel switch i kaldırdım çünkü online paylaşım geri eklendi. Ama Accel Switch hala duruyor menüde.
- Sensör hassasiyeti biraz azaltıldı.
- Işık zaman aşımına girmeyip tuşların kilitlenmesi problemi düzeltildi.
- Ev ekranındayken numara çevirme ekranını açmak için dokunduğumuz buton S^3 haline getirildi.
- Sürüklemeli tuş kilidi ekranında Kilit simgesi var.
- C6 yazılımlarında kulaklık taktığınızda orijinal yazılımda olduğu gibi seçim ekranı çıkmıyordu. Artık çıkıyor. Ve sanırım bu mod sadece Sunrise'da var. Orion'da da olabilir tam bilmiyorum ( Tabi müzik dinlemek için kulaklık taktığınızda seçim ekranı bir kereden sonra çıkmaz.Kaydediyor çünkü )
- Artık çok hassas parlaklık ayarı yapılabiliyor. ( Özel mod. 5800 C6V40 yazılımları arasında Sadece Sunrise'da . )
- *#0000# çevirince Özel Sürüm Sunrise V3.1 RTL 3D by NomadCRY gözüküyor
- BT adı değişti 3.0 yazan yer 3.1 oldu.

Umarım beğenmişsinizdir

----------Eklendi @ 23:28:18 ---------- Yazıldı @ 23:27:38 ----------

UYARI: BU İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPMALISINIZ.YAPMAZSANIZ KARŞILAŞACAĞINIZ HATALARDAN SORUMLU DEĞİLİM.

TEL İ BİLGİSAYARA BAĞLAYIN.HAFIZA KARTINIZDAKİ DATA, DİĞER, PRİVATE, RESOURCE, SYS, SYSTEM KLASÖRLERİNİ SİLİN.SONRA HİÇBİR İŞLEM YAPMADAN TELEFONU KAPATIN. VE CFW'Yİ KURUN.

- CFW KURDUKTAN SONRA MUTLAKA İLK İŞ OLaraK AUTO INSTALLER'DAN SEÇENEKLER-KURULUMA BAŞLA İŞLEMİNİ UYGULAYIN.
- SONRA İKİNCİ İŞ OLARAK YAZILIM GÜNCELLEŞTİRMELERİ KISMINA GELİN.ORADA NOKİA MAPS ( HARİTALAR ) HARİCİNDEKİ HERŞEYİ TİKLEYİP GÜNCELLEŞTİRİN. NOKİA MAPS EN GÜNCEL SÜRÜMDÜR AMA ANLAMSIZ BİR ŞEKİLDE LİSTEDE GÜNCELLEME ÇIKMAKTADIR. VE DE GÜNCELLEME HATA VERMEKTEDİR. LÜTFEN DİKKATE ALMAYIN.

BU İŞLEMLERİ MUTLAKA VE SIRASIYLA YAPIN !!!!

ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
C002 Uzantılı dosya nerde ?

----------Eklendi @ 23:43:43 ---------- Yazıldı @ 23:37:55 ----------

çok lazım bu yoksa yükleyemeyeceğim

----------Eklendi @ 23:46:09 ---------- Yazıldı @ 23:43:43 ----------

birşeyi yapıyorsunuz tamyapın ya .

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
C002 Uzantılı dosya nerde ?

----------Eklendi @ 23:43:43 ---------- Yazıldı @ 23:37:55 ----------

çok lazım bu yoksa yükleyemeyeceğim

----------Eklendi @ 23:46:09 ---------- Yazıldı @ 23:43:43 ----------

birşeyi yapıyorsunuz tamyapın ya .

Once duzgun konus linklerin hepsi ilk sayfada sen neyi istiyorsun anlamadim

rofs2 uzantili ve COr adli dosyalar var hepsi de ilk sayfada duruyor

Bir seyi beceremiyorsan cok durma burada hadi git

konusma git buradan

ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
Ben bu işte yeniyim burdakilerin hepsi kafamı karıştırdı

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
ByCocuqs

ByCocuqs

Üye
Sunrise rofs2 dosyası

Ayarlardan yazı tipi boyutunu Büyük yaparsanız menü 4X4 olur.Normal veya küçük seçerseniz 3X4 olur.

10 AĞUSTOS 2011 Sunrise by NomadCRY V3.1 RTL 3D.Ekran yan dönünce menü 2X6. ( rofs2 )

bunu 5800 XM de kullanabiliyoruz deilmi ?

Ayrıca J.A.F Da PPM Butonuna koyuyoruz deilmi ?

----------Eklendi @ 23:59:42 ---------- Yazıldı @ 23:52:13 ----------

Cevap verirmisiniz ?

Üst Alt