[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

dqnqltkn

dqnqltkn

Üye
Üstad bundan önce bu CFW ' ye yorum yapmıştım çok hoşuma gitmişti yazdıkların ve yaptığın modLama en çoksa görselliğini beğenmiştim :) Kurucam demiştim ve kurdum ancak iki gün sonra kaldırdım . teLefonda en önemlisi benim görüşüm hızdr bence hız kötü olmasada bence bu CFW de yeterli değildi . Ancak ve ancak görsellik ve yaptığın diğer şeyler mükemmeldi tek sorun bence ramdi . Ellerine sağlık süper bi CFW olmuş ama hız beni tatmin etmedi ve kendinde zaten demişsn tatmin olmazsnz diye ancak ben onu yaptığın yorumlarda daha sonradan yükledikten sonra gördüm ama konuyu sunduğun anda ki ram değerlerini görünce yüklemek istemiştim . Neyse noktayı sana teşekkür ederek koymak istiyorum ellerine sağlık çok güzel olmuş tek eksiği hız olmuş . Fakat yeni versiyonu bekliyorum çıktığı anda yüklicem tek isteğim hız az daha on planda olsun :D
Saygılarımı sunarm kırıcı birşey söylediysm özür dilerim .

asilasil

Üye
rica etsem biri fw'nin linkini son sayfaya yazabilir mi :) ve gerekli programların da linkini . .

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı tuşla olmuyor bağlantı yöneticisinden oluyor

Ayarlar-Bağlantı-Şebeke-GSM seçin.

----------Eklendi @ 22:30:17 ---------- Yazıldı @ 22:29:43 ----------

yazılımını yenı kurdum eline saglık yanlız telefon guncellemelerinde Ovi Map Harıtaları GunceLLeyemedim.Bana ÖzeL Bi Sorunmudur Bu Acaba.

Evet güncellenemiyor. Sonraki versiyonda düzeltilecek.

----------Eklendi @ 22:32:48 ---------- Yazıldı @ 22:30:17 ----------

Üstad bundan önce bu CFW ' ye yorum yapmıştım çok hoşuma gitmişti yazdıkların ve yaptığın modLama en çoksa görselliğini beğenmiştim :) Kurucam demiştim ve kurdum ancak iki gün sonra kaldırdım . teLefonda en önemlisi benim görüşüm hızdr bence hız kötü olmasada bence bu CFW de yeterli değildi . Ancak ve ancak görsellik ve yaptığın diğer şeyler mükemmeldi tek sorun bence ramdi . Ellerine sağlık süper bi CFW olmuş ama hız beni tatmin etmedi ve kendinde zaten demişsn tatmin olmazsnz diye ancak ben onu yaptığın yorumlarda daha sonradan yükledikten sonra gördüm ama konuyu sunduğun anda ki ram değerlerini görünce yüklemek istemiştim . Neyse noktayı sana teşekkür ederek koymak istiyorum ellerine sağlık çok güzel olmuş tek eksiği hız olmuş . Fakat yeni versiyonu bekliyorum çıktığı anda yüklicem tek isteğim hız az daha on planda olsun :D
Saygılarımı sunarm kırıcı birşey söylediysm özür dilerim .

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Herkes senin gibi yorum yapsa çok güzel olacak? Sen bu kadar güzel bir dille bunu yazarsan ben de güzel bir dille cevap veririm.

Yaptığım modların biri hızı azaltıyor ama abartılacak kadar yavaş değil bence. Bu haliyle bile çoğu kişi beğeniyor hızlı olduğunu söylüyor. Ama V3.0 gerçekten çok çok hızlı olacak. Emin olun.

----------Eklendi @ 22:34:09 ---------- Yazıldı @ 22:32:48 ----------

rica etsem biri fw'nin linkini son sayfaya yazabilir mi :) ve gerekli programların da linkini . .

Hocam dalga mı geçiyorsun ya ilk sayfada gerekli tüm linkler var zaten. :)

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeşim saatin yanındaki internet simgesinden bahsediyorum bu seferde edge simgesi var normal yazılımda tarayıcıdan çıkınca kendi bağlantı kesiliyordu şidi illa bağlantı yöneticisinden mi kescez ne olur çözüm bulalım

deadlydesire

deadlydesire

Üye
peki son sürüm n zaman geliyor?:):)

dqnqltkn

dqnqltkn

Üye
Rica ederim ne demek eleştirmenin de bi adabı vardır ancak önceki yorumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar aşağılamakdan başka birşey yapmamış ama sen önüne bak emeğinin hakkını veriyosn ve yararlı birşey yapıyosn hele ki bizlere :D
Hız konusunda berbat demedim o kadar da değil tabi ki abartmıyorum :) sadece beni tatmin etmedi dedim
O versiyonu sabırsızlıkla bekliyorum tekrardan teşekkür ederim..

tsgtsg

Üye
merhabalar,

o kadar karışık görünüyorki, nasıl bir sıralamayla neler yapılması gerektiğini anlamakta zorlandım, bu cfw nin internette video izleme sorununa bi faydası oluyor mu, yani her siteden rahatlıkla cepten video izleyebiliyormuyuz bunu öğrenebilirmiyim, bir de bu kurulumu kolay anlaşılır birşekilde kurabilme ihtimalimiz varmıdır? şimdiden teşekkürler.

umut_17

Üye
bu fw dekiler harici başka widget nerden bulacaz yada bulamayacak mıyız??

dqnqltkn

dqnqltkn

Üye
merhabalar,

o kadar karışık görünüyorki, nasıl bir sıralamayla neler yapılması gerektiğini anlamakta zorlandım, bu cfw nin internette video izleme sorununa bi faydası oluyor mu, yani her siteden rahatlıkla cepten video izleyebiliyormuyuz bunu öğrenebilirmiyim, bir de bu kurulumu kolay anlaşılır birşekilde kurabilme ihtimalimiz varmıdır? şimdiden teşekkürler.

Evet kardeş izleyebiliyorsun flash desteği var :oke:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim saatin yanındaki internet simgesinden bahsediyorum bu seferde edge simgesi var normal yazılımda tarayıcıdan çıkınca kendi bağlantı kesiliyordu şidi illa bağlantı yöneticisinden mi kescez ne olur çözüm bulalım

Zaten kendi kendine kesiliyor. Bir sorun yok sorun sizin telefonda.

----------Eklendi @ 22:50:40 ---------- Yazıldı @ 22:49:54 ----------

peki son sürüm n zaman geliyor?:):)

Belli değil arkadaşım az sabır :)

----------Eklendi @ 23:00:58 ---------- Yazıldı @ 22:50:40 ----------

merhabalar,

Karışık mı? Videolu yazılı resimli animasyonlu anlatım.

----------Eklendi @ 23:04:25 ---------- Yazıldı @ 23:00:58 ----------

bu fw dekiler harici başka widget nerden bulacaz yada bulamayacak mıyız??

Var hocam dh da bulabilirsin

----------Eklendi @ 23:06:00 ---------- Yazıldı @ 23:04:25 ----------

Evet kardeş izleyebiliyorsun flash desteği var :oke:

Yanlış bilgi vermeyelim youtube ve bir iki site haricinde video izlenemiyor. Tam flash desteği yok. Hangi cfw yi yüklerseniz yükleyin birşey değişmez. S60 V5 lerin hepsi böyledir.

furkan5800

furkan5800

Üye
kardeşim çok afedersin seni uğraştırdım kusura bakma sorun trend micro diye bir antivirus vardı ondaymış zamanını aldığım için özür dilerim

tsgtsg

Üye
üç şey yapamadım:

1- n8 stili kaydırmalı tuş kilidini kullanmak
2- 3d photo browseri kullanmak
3- rom patcher ne işe yarıyor

açıklayıcı bir anlatım olursa sevinirim şimdiden teşekkürler...

bthn_997

bthn_997

Üye
üç şey yapamadım:

1- Telefonu normal bir şekilde kilitledikten sonra menü tuşuna basın. Sürüklemeli tuş kilidi gelecektir.
2- Fotoğraflara girdiğinizde en üstte "Browse"a tıklayın.
3- Rom'u yamalayarak telefona değişik işlevler kazandırıyor. Dosya yöneticisinden oyun göndermek gibi. Tema efektlerini değiştirirken de gerekli sanırım.

Zat-ı Muhterem

Zat-ı Muhterem

Üye
Sürekli takip ettiğim bi FW . Baştan beri ilk hatalarıyla başlayıp şimdiki haline gelene kadar değiştirmeden kullandım Şu an ki Ram değerleri gerçekten inanılmaz. Emin abi sağlam iş çıkarmış... Dark Teması gömülü değildi.Ama bulması çok da zor değil.Sony Sketch fontu ve Dark teması ile ekran mükemmel.Performans bi çok açıdan arttı.Görenler ve aynı telefonu kullananlar bu 5800'mı diye soruyor =)
Sadece bundan önceki sürümde Emin abi Türkçe-İngilizce sözlük de gömülü gelecek demişti baktım onu göremedim.Ama onu da bulup kurmak zahmetli değil =)
İlk çıktığında Flash'ladım aslında ama yorum yapmak yeni kısmet oldu işte =) Devamını bekliyoruz =) :tşk:

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok afedersin seni uğraştırdım kusura bakma sorun trend micro diye bir antivirus vardı ondaymış zamanını aldığım için özür dilerim

Önemli değil

----------Eklendi @ 22:19:11 ---------- Yazıldı @ 22:18:06 ----------

üç şey yapamadım:

İlk iki sorununuz cevaplanmış.

3- İlk iki yamaya çift tıklayıp aktifleştirin.Seçenekler->Otomatik başlatmaya ekle yöntemini de iki yamaya da uygulayın

----------Eklendi @ 22:19:49 ---------- Yazıldı @ 22:19:11 ----------

Sürekli takip ettiğim bi FW . Baştan beri ilk hatalarıyla başlayıp şimdiki haline gelene kadar değiştirmeden kullandım Şu an ki Ram değerleri gerçekten inanılmaz. Emin abi sağlam iş çıkarmış... Dark Teması gömülü değildi.Ama bulması çok da zor değil.Sony Sketch fontu ve Dark teması ile ekran mükemmel.Performans bi çok açıdan arttı.Görenler ve aynı telefonu kullananlar bu 5800'mı diye soruyor =)
Sadece bundan önceki sürümde Emin abi Türkçe-İngilizce sözlük de gömülü gelecek demişti baktım onu göremedim.Ama onu da bulup kurmak zahmetli değil =)
İlk çıktığında Flash'ladım aslında ama yorum yapmak yeni kısmet oldu işte =) Devamını bekliyoruz =) :tşk:
Çok teşekkür ederim. V3.0 yakında bitecek ve emin olun daha iyisini zor bulursunuz.(h)

aralker

Üye
merhaba,
telefondan internete giriyorum, telefonum orjinal v52 yuklu acikcasi pek memnun degilim. Bu cwfyi tavsiye eder misiniz? Ayrica anlatim mevcut judur. Ilk yapisim olacak. Tesekkurler.

aralker

Üye
anlatim konunun asagisinda varmis, simdi gordum. Firsatim olursa yukleyecegim. Tesekkurler.

tsgtsg

Üye
sayın nomadcry soruları cevapsız bırakmayıp ilgilenmenize çok teşekkür ederim, iki sorum daha olacak sakıncası yoksa
birincisi sizce 5800 v60 çıkarsa bu cfw den daha iyi olur mu ne düşünürsünüz, bu konularda en büyük sorunum internet kullanım hızı v.s. ve internetten video izleyebilmek?
bir de orjinal 5800 versiyonuna dönmenin en sağlıklı yolu nedir öğrenebilirmiyim, ilginize gerçekten bir kez daha teşekkürler...

----------Eklendi @ 02:23:52 ---------- Yazıldı @ 02:20:23 ----------

bu arada cfw niz çok başarılı gerçekten tebrikler...

bthn_997

bthn_997

Üye
emin abi v3 hakkında biraz ipucu versen mesela smiley var mı filan :D
bi de v3'te de boot ekranları değiştirilemeyecek mi mesela orion adlı cfw de çok rahat değiştirilebiliyor :hmmm

ayasda

ayasda

Üye
JAFSetup_1.98.62 uygulamasını yükleyemedim CallClassInstaller(REGİSTERDEVİCE) :vur diye bir hata alıyorum yardım lütfen!!!:ağlarım:

Üst Alt