[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

dj_eddy

Üye
Çok teşekkür ederim abi eline emeğine sağlık telefonu hackleme konusundaki tereddütümden zerre kalmadı gerçekten çok teşekkür ederim :alkis

cutliam

Üye
abi ben sadelik arıyorum. bu nedir ya. efektler abartı ikonlar abartı her şey abartı. biraz sadelik lazım değil mi?

gecemavisi02

Üye
1)kardes telefon kilitli olduğu zaman ekran yan dönüyor ve düzelince bazen dokunmatiği calışmıyor bataryayı çıkarıp takman lazım
2)ilk fw yi attığım zaman hard format atmıştım ram 43 mb oldu ondan sonrada bir türlü ram 43 ü bulmadı sürekli 20-25 arasıydı bazen 10 a kadar düşüyordu
3)birde internet tarayıcısı eski olduğundan hep donmalar oluyordu

----------Eklendi @ 09:34:58 ---------- Yazıldı @ 09:33:12 ----------

dostum ne yönlerinden memnun değilsin bende sunrise ı pek sevmem ama n8 menülü cfw şuanda çok fazla seçenek yok kötü yönlerini yazar mısın

ve nomadCRY burda herkes olumlu bir yorum yapacak degil bende sahsen sunrise fw lerini hiç sevmem beğenmeyen kullanmasın değil beğenmeyen belli etsinki diğer kullanacaklar dikkate alsın kim memnun kim değil

1)kardes telefon kilitli olduğu zaman ekran yan dönüyor ve düzelince bazen dokunmatiği calışmıyor bataryayı çıkarıp takman lazım
2)ilk fw yi attığım zaman hard format atmıştım ram 43 mb oldu ondan sonrada bir türlü ram 43 ü bulmadı sürekli 20-25 arasıydı bazen 10 a kadar düşüyordu

----------Eklendi @ 09:36:56 ---------- Yazıldı @ 09:34:58 ----------

Arkadaşım tabiki tema kurabilirsin.Beğenmezsen de ki düşük bir ihtimal :d:internetten orijinal dosyaları indirip flashlayacaksın aynı şekilde

----------Eklendi @ 15:02:21 ---------- Yazıldı @ 15:00:15 ----------

Arkadaşım istersen daha fazla saçmalamadan buradan git.Aklı olan kullanıyor ve gayet memnun senin bu sırf kötülemek için yazdığın cevap umrumda değil.İyi olduğunu sen de biliyorsun ama kötülemek istiyorsun.Bundan adım gibi Emin'im.:dry:

----------Eklendi @ 15:05:16 ---------- Yazıldı @ 15:02:21 ----------

Tabi ki herkes beğenecek diye birşey yok.Ama bunu güzel bir üslupla ifade etmiyorlar.Sana demiyorum bunu tabi ki sen gayet güzel konuşuyorsun da bazı arkadaşlar sırf kötülemek için uygunsuz bir üslupla mesajlar yazılıyor.

Ve merak ediyorum gerçekten beğenmediğiniz yönleri neler acaba?Çünkü neredeyse beğenmeyen yok bu CFW'yi.Ciddi soruyorum

ben beğenmediğim yönleri yazdım bir kerede senin için yazim
1)telefon kilitli olduğu zaman ekran yan dönüyor ve düzelince bazen dokunmatiği calışmıyor bataryayı çıkarıp takman lazım
bunlar beğenmemem için yeterli sebep heralde

----------Eklendi @ 09:38:21 ---------- Yazıldı @ 09:36:56 ----------

bilmiyorum sorun bendenmi kaynaklanıyor sunrise ı normalde görsellik açısından çok beğeniyorum ayrıca sorunsuz bi fw ama ben sunrise ın hiçbi sürümünde istediğim hızı ve ram ı bulamadım bu sürümüde deniyicem umarım daha iyidir ben kotukoylu nun fw lerini kullanıyorum genelde şuandada smart series yüklü hızı gayet iyi sunrise bana biraz yavaş gelmiştir hep bu fw de 60 üstü ram idda etmişsin bu oranı ben yakalayabilirsem gerçekten harika olur ram çok kullanan biriyim 5 6 program mutlaka açık oluyo çünkü tek şüphem hız konusu uçmasını beklemiyorum tabide kasmasın birazda bi cfw için geçişler klasör girişleri vs yeterli hızda olsun yeterli 2 gün sonra deniyeceğim o zaman daha ayrıntılı bilgi verebilirim ( bu arada her fw atışımda hard format ve hafıza kartını formatlar fw atar ve tekrar hard format atıp öyle kullanırım )

kardes ram için yükleyeceksen kesinlikle yükleme ram hep 20-25 arasında

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

1)telefon kilitli olduğu zaman ekran yan dönüyor ve düzelince bazen dokunmatiği calışmıyor bataryayı çıkarıp takman lazım

ram için yükleyecektim şuan bi fw daha var kafama takılan onun üstünde biraz uğraşıp iyi bişi çıkarabilirim gibime geliyo ama c6v40 ram nası arttırırım ben bu fw de bi mod vs varmı önereceğiniz

----------Eklendi @ 09:56:19 ---------- Yazıldı @ 09:45:20 ----------

abi ben sadelik arıyorum. bu nedir ya. efektler abartı ikonlar abartı her şey abartı. biraz sadelik lazım değil mi?

ikonlar anna ikonları symbianın en son sürümünde kullandığı ikonlar oldukça güzel bir görünüm katıyor ve aşırı abartılı değil hatta n8 den daha sade bence :ehe efektler hakkında bişey söyleyemem ama istersen ikonları değiştirebilirsin n8 ikonuna veya orj 5800 ikonuna dönüştürebilirsin aynı şekilde beğendiğin bi efekt varsa onuda eklersin tek ihtiyacın olan nokia firmware editor ve ne ekliheceksen onun dosyası zor değil örn n8 ikon dosyasını bul anlatım zaten vardır nereye atacağın felan diğer yönleri hoşuna gittiyse ikon ve efekt değiştirmede yardımcı oluruz :oke:

gecemavisi02

Üye
kardes ram için bence c6v40 daha iyi hep benimkii yüksek

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum sorun bendenmi kaynaklanıyor sunrise ı normalde görsellik açısından çok beğeniyorum ayrıca sorunsuz bi fw ama ben sunrise ın hiçbi sürümünde istediğim hızı ve ram ı bulamadım bu sürümüde deniyicem umarım daha iyidir ben kotukoylu nun fw lerini kullanıyorum genelde şuandada smart series yüklü hızı gayet iyi sunrise bana biraz yavaş gelmiştir hep bu fw de 60 üstü ram idda etmişsin bu oranı ben yakalayabilirsem gerçekten harika olur ram çok kullanan biriyim 5 6 program mutlaka açık oluyo çünkü tek şüphem hız konusu uçmasını beklemiyorum tabide kasmasın birazda bi cfw için geçişler klasör girişleri vs yeterli hızda olsun yeterli 2 gün sonra deniyeceğim o zaman daha ayrıntılı bilgi verebilirim ( bu arada her fw atışımda hard format ve hafıza kartını formatlar fw atar ve tekrar hard format atıp öyle kullanırım )
Hocam iddia etmiyorum SS'lerle kanıtlıyorum 66 MB RAM olan SS var.Yani bu benim salladığım birşey değil.Ama şunu söylemem gerek bazı modlardan dolayı 2.6.2 biraz yavaş diğer FW'lere göre.Bunu kabul ediyorum.Mesela 2.5 kurarsan çok hızlıdır.2.6.2'den de hızlıdır.O yüzden 2.6.2'de istediğin hızı bulamayabilirsin ama bir-iki hafta içerisinde çıkaracağım V3.0 ile en hızlı Sunrise'ı yapmaya çalışacağım.Yani demem o ki bence siz V3.0'ı bekleyin.Çünkü 2.6.2 sizi tatmn etmeyebilir hız konusunda.

----------Eklendi @ 13:28:45 ---------- Yazıldı @ 13:26:29 ----------

v52.0.007 mi yoksa v52.0.101 mi?

52.0.007

----------Eklendi @ 13:33:35 ---------- Yazıldı @ 13:28:45 ----------

Dikkat ediyorum da her olumsuz eleştiri yapan kişilere karşı agresif tavırlar takınıp aşağılamaya çalışıyorsun. ancak şunu bilmende fayda var ki, aşağılayıcı her konuşman ancak ve ancak seni aşağılamaktadır. Kimse yaptığın cfw yi beğenmek zorunda değildir.. Kaldı ki sadece olumlu eleştiri yapanların eleştirilerini dikkate alıyor ve olumsuz eleştiri yapan herkese "bir tek sen kötülemek için olumsuz eleştiri yapıyorsun" diye cevap veriyorsun ve diyorsun ki bu cfw bir çok forumda yüzlerce sayfayı geçmiştir. Evet geçmesi çok doğaldır. Mesela ben bir tek eleştiri mesajımı yazmıştım ve bir daha cevap yazmayacaktım. ama senin aşağılayıcı ve agresif tavrına karşı bu cevabı yazdım. Benim gibi bu sebeplerden dolayı cevap yazmak zorunda kalanların cevapları senin sayfa adedini arttırıyor. kimseyi boşuna kandırma.
Eğer işin gücün yoksa otur diğer forumdaki 190 sayfayı oku.Bakalım kaç tane olumsuz eleştiri göreceksin.Sayfa sayısını artıran eleştiriler değil olumlu yorumlardır.Otur oku gör anla ve bir daha bu konuya girme.Kimseyi kandırdığım yok.Otur oku ve gör diyorum sadece.Bilmediğin bir konu hakkında ileri geri sallama.

Ben eleştiri kaldıramayan biri değilim.Yeri geldiğinde kaç tane eleştiriye güzelce cevap verdiğim oldu.Ben saçma bir üslupla yazılan ve doğruluğu bulunmayan eleştirilere aynı üslupla karşılık veriyorum.

----------Eklendi @ 13:38:34 ---------- Yazıldı @ 13:33:35 ----------

emin abi bisi daha biraz alakasız ama o ram ı sen naptında 66mb gördün ya o mod nedir ya c6v40 a uygulanabilirmi eğer uygulanabilirse bana verebilme ihtimaliniz varmı fw mde ram sıkıntısı var sanki biraz :ehe c6v40 üzerine kurulu nasıl artcak ram 50mb civarı :S bu konuda size yetişen fw görmedim eğer 60mb üstüyse ram gerçekten mükemmel :oke:
Daily de FAST UI diye bir mod var.O mod üstünde kendim oynayıp geliştirdim.Tatilde olduğum için kendi PC'm yok şu anda.Modu veremeyeceğim.

----------Eklendi @ 13:39:39 ---------- Yazıldı @ 13:38:34 ----------

Arkadaşım bu CFW görsellik üzerine kuruluysa sen de sade bir CFW bul.Hey Yarabbim ya çoğu kişi böyle seviyor sen beğenmediysen başka CFW arayacaksın.Herkesin zevki farklı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
NomadCRY, seni tebrik ediyorum. Kaç defa 5800'ım olsa dedim ama yok işte. Bir akrabam var o da yeni yazılım istiyor. Seni yazılımı deneyeceğim artık. Yani sonunda nasip oldu. Bu da senin konularından birine ilk yorumum.

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi

Aynı şeyi neden 3 kere yazdın bilmiyorum.

1- Bu ilk sorunu bir kişi bile yaşamadı şu ana kadar.Ve bu sorun genelde yüklenen programlardan kaynaklanıyor.Telefon kitlendiğinde ekran yan dönmüyor.Sen yan tutarsan yan dönüyor.Bunun sebebi de tuş kilidi ekranının yatay ekranda da çalışması:bye2:
2- RAM konusunda bu yazdığına katılamayacağım maalesef.Bu konuda açıklama yaptım.
3-İnternet tarayıcının donması Sunrise'dan kaynaklanmıyor tarayıcıdan kaynakalnıyor.Ve en yenisinin bir önceki sürümü.En yenisi de C6V20'ye gömülemiyor zaten.

Yazdığınız şeylerin aslında çokta sorun olmadığını gördük hadi var olsalar bile bu sebepler berbat aklı olan kullanmaz gibi gayrimehdi seviyesiz şeyler yazmayı gerektirmez.

----------Eklendi @ 13:43:50 ---------- Yazıldı @ 13:43:27 ----------

kardes ram için bence c6v40 daha iyi hep benimkii yüksek

C6V40 tabiki RAM konusunda daha iyi.

----------Eklendi @ 13:45:07 ---------- Yazıldı @ 13:43:50 ----------

NomadCRY, seni tebrik ediyorum. Kaç defa 5800'ım olsa dedim ama yok işte. Bir akrabam var o da yeni yazılım istiyor. Seni yazılımı deneyeceğim artık. Yani sonunda nasip oldu. Bu da senin konularından birine ilk yorumum.
Baştan söyleyeyim 2.6.2, 2.5'ten daha yavaş.Yani illa müthiş hız istiyorsan ya 2.5 kuracaksınız ya da 3.0'ı bekleyeceksiniz.
Ama onun dışında 2.6.2 daha iyi her yönden.

mrtstab

Üye
arkadaşım benim telefonum v52.0.101 . ve ben bunu kurarken "pooling phone" bölümünde hata alıyorum. tekrar nasıl v52.0.007 ye geçebilirim ?

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi

mrtstab

Üye
Geçemezsiniz.Downgrade olmaz.

tam olarak anlamış değilim . telefonum eskiden v52.0.007 idi. daha sonra v52.0.101 yükledim. şimdi tekrar geri dönemezmiyim ? hiç bir ihtimali yok mu ?

canoner

Üye
cfw guzele benzıo yapanların elıne saglık. yuklmeyı dusunuyorum ama bır sorum olucak ben suan 5800 v51 gore entegre edılmıs baska bı c6 fw kulanıorum..bu cfw v52 ye goremı entegre edılmıs...bunu cfwyı yuklemem ıcın ılk bas tel v52 yukseltıp, sonramı bu cwfyi kurmam lazım yardımcı olursanız sevınırım..

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak anlamış değilim . telefonum eskiden v52.0.007 idi. daha sonra v52.0.101 yükledim. şimdi tekrar geri dönemezmiyim ? hiç bir ihtimali yok mu ?
Var ama karışık ve telefonun açılmama riski var.Yani yok maalesef.

----------Eklendi @ 12:56:11 ---------- Yazıldı @ 12:55:38 ----------

cfw guzele benzıo yapanların elıne saglık. yuklmeyı dusunuyorum ama bır sorum olucak ben suan 5800 v51 gore entegre edılmıs baska bı c6 fw kulanıorum..bu cfw v52 ye goremı entegre edılmıs...bunu cfwyı yuklemem ıcın ılk bas tel v52 yukseltıp, sonramı bu cwfyi kurmam lazım yardımcı olursanız sevınırım..
Hayır bunu direk kurabilirsiniz.Önce v52 yapmanıza gerek yok

mrtstab

Üye
Var ama karışık ve telefonun açılmama riski var.Yani yok maalesef.

sorunu çözdüm , V02 dosyasının ismini değiştirdim , forumda anlatımı var. v52.0.007 ye geçiş yaptım.

----------Eklendi @ 13:08:30 ---------- Yazıldı @ 13:08:12 ----------

yine de teşekkürler :)

elbistanbeyi

Üye
kardeş bu jaff pkey programında open dediğimde "ERROR: Not supported Windows version" diyo bu sorunu nasıl çözecez. Win7 kullanıyorumda.

stazz15

stazz15

Üye
Slm arkadaşım öncelikle emeğe saygı eline sağlık.güzel cfw olmuş.yarın indircem inş. benim bir sorum olacak bu ana ekranda 6 tane bar var ya mesele onladan 1 tanesini kaldırabiliyor muyuz
ÖRNEK adam ortadakini kaldırmış mesela

canoner

Üye
Slm arkadaşım öncelikle emeğe saygı eline sağlık.güzel cfw olmuş.yarın indircem inş. benim bir sorum olacak bu ana ekranda 6 tane bar var ya mesele onladan 1 tanesini kaldırabiliyor muyuz
ÖRNEK adam ortadakini kaldırmış mesela

evet istedin barı kaldırabılıosun..

yunus4366

Üye
neden ikinci ekrana bar koyamıyoruz. 2.ekranda da olmazmı bar.

okeane3110c

okeane3110c

Üye
tüm sorunları çözdüm eline sağlık cfw için :D :D

Üst Alt