[11.08.2011]SUNRISE V3.2 RTL 5800 için C6V40 CFW |DAHA İYİSİ YOK|EFSANE CFW!!

Sponsorlu Bağlantılar

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
hocam başta emekleriniz için teşekkürler :oke::alkis:alkis

dün gece saat 2 de yükledim ama pek memnun kaldığımı söylemeyeceğim|-)|-)

dediğiniz gibi ram de istediğim o sonucu bulamadım hız bi önce yüklediğim cfw den biraz düşük:dry::dry: ((((Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52])))) ve şimdide önce yükleyeceğim cfw geri döneceğim çünü daha güzeldi ve gerçekten sağlam, güzel ve iyidi:yuru:yuru değiniz gibi o kadar revaçta değil cfw'niz:hmmm:hmmm önce cfw 150 sayfa iken:yuru:yuru sizinki 14 sayfa :pro::pro:

yorumlarda gördüm bi arkadaş kendinizi övdüğünüzü söylüyordu haklı bence o kadar emek biraz boşa olmuş biraz mütevazilikten kimseye zarar gelmez:good::good:

sonuç olarak güzel ama biraz kasan bi cfw olmuş :vur:vur:vur:vur:vur

ağır olduysa kusura bakmayın:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Başta şunu söyleyeyim tek kelimeyle saçmalamışsınız. Ben buraya konuyu daha yeni açtım ve cfw niz revaçta değil diyorsunuz. Bu cfw diğer forumların hepsinde 100 sayfayı geçti ve dh ta 190 sayfa. Bugüne kadar 5000 kez indirildi yabancı forumlarda bile çalınıp paylaşıldı. Çoğu forumda adı bilinir dillerde dolaşır. Ram değeri ss lerde gözüküyor hacım millet dediklerine mi inanacak yoksa ilk sayfada kabak gibi duran 66 mb lık ram ss sine mi

bu cfw yayınlandığı forumlarda nerdeyse herkesin memnun kaldığı bir cfw dir ve maxicep te bile kaç kere çalınıp konusu açıldı diğer tüm cep forumlarda teşekkür rekoru kıran bir cfw iken siz bu cfw revaçta değil diyorsunuz.

Buna anca develer güler. Burada yabancı forumlarda alıntılanıp konusu açılan başka cfw varsa haber verin.

Ha bu arada sizin için kalite sayfa sayısından ibaretse yazık diyorum ben düşünce sisteminizi hemen değiştirin

Kendimi falan övdüğüm de yok o kendimi övdüğümü söyleyen arkadaş ta sonradan yanlış anladıgını soyleyerek benden ozur dıledı siz ne oluyor da bilmediğiniz konuya yorum yapıyorsunuz acaba

Bir google a cfw nin adını yazın bakın bakalım kaç sitede çalınmış kaç sayfaya ulaşmış

Şimdi susun ve lütfen o süper ! Turbo bilmemneyi cfw nizle yolunuza devam edin

----------Eklendi @ 23:22:41 ---------- Yazıldı @ 23:19:13 ----------

Ha bu arada 2.6.2 2.5'ten daha yavaştır nedeni modların fazlalığıdır isterseniz 2.5 i kurun da hız neymiş görün. Cfw nin adını turbo koymakla olmaz bu işler

diğer forumda fps testleri yapıldı çeşitli hız testleri yapıldı

sunrise 2.5 tüm testlerde diğer cfw lerden en az yüzde 5 daha hızlı çıktı. Hız diyorsan 2.5 kuracaksın 2.6.2 biraz daha yavaş

harunb52

harunb52

Üye
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 09:13:53 --öncelikle böyle güzel bir cfw yaptığınız için teşekkür etmek istiyorum. Dün telefonuma kurdum özellikle widget lar çok güzel olmuş. Ancak haritalarda navigasyon yapamiyorum ve sözlük olmaması iyi olmamış . Bir de bu mesajı yazarken farkettim t9 önceki gibi iyi değil. Ama sonraki sürüm daha iyi olur. Tekrar teşekkür ederim

PuGatorY

PuGatorY

Üye
hocam başta sizi saygıya davet ediyorum:angry::angry::angry::angry::angry: o kadar eleştiri arasında saçlamama diye bişey yoktur:hmmm:hmmm:hmmm:nono::nono::nono::nono::nono::nono: ve eleştiri kaldıramıyorsanız söyleyin yapmayalayım:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

sisteminizin son versiyonunu yükledim ve 66 m bi ram göremedim:islik:islik şuan kullanıdığım cfw sw 45 m ram gözüküyor en azaından fazla sorunlu değil (h)(h)

bide diyorsunuz ki ben yeni açtım sizin ve kullandığım cfw arasında konu açılma tarihleri arasında 2 ay var ve gösterim ve cevap sayısı ortada:good::good::good::good:

haaaa bide ben ne sizi tanırım ne de cfw sini yüklediğm arkadaşı tanırım ortada bi eleştiri var ve bunu herkes yapar önemli olan eleştiri layığıyla kaldırmaktır siz bundan sonra ister ram i 70m yapın ben yine de kullanmam :nono::nono::nono::nono::nono:

sözlerimi burda noktalar yine de başarılar dilerim.....

Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(05.04.2011)By UnderTaker (((Gösterim Sayısı: 58229 | Cevap Sayısı: 1479):tşk:

[24.06.2011]SUNRISE V2.6.2 RTL 5800 için C6V20 CFW |EN KAPSAMLI EN HIZLI CFW|EFSANE CFW!! (((Gösterim Sayısı: 7350 | Cevap Sayısı: 141) :bilmm

:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

blade_umt

Üye
kardaş eline koluna sağlık yaptım 10 numara oldu 5800 telefona döndü

• Beğen
Tepkiler: redspawn
symbianlover

symbianlover

Üye
Keşke n97 mini'yi satıp 5800 alıp bu cfw'yi kullansam :)

deadlydesire

deadlydesire

Üye
dehşet ötesi kardeşim.. yok böyle bir stabilite... ilk cfwm.. 5800 adam oldu diorum başkada bişe demiorumm...:D

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
@ PuGatorY

Memnuniyet yorumları her şeyi gösteriyor. Senin sırf eleştirmek kötülemek için yapmış olduğun yorumlar beni ilgilendirmiyor. Bana memnun kalanların yorumları yeterli.

Ve sen hala birşeyi anlamamışsın. Neyse anlamazsın da. Hala cfw nin kalitesinin sayfa sayısıyla belirlendiğini sanıyorsun. Madem öyle gir bakalım dh a 190 sayfa her sayfada 60 mesaj öyle maxicepteki gibi değil koçum ;) öbür cep forumlarına gir hepsinde tek sayfada en az 20 mesaj 90-100 sayfa. Bakıyorum da buna ve çoğu yazdıklarıma cvp verememişsin. Söyleyecek söz mü bulamadın yoksa. Bu cfw nin en ünlü ve beğenilen cfw lerden biri oldugunu sen de bılıyorsun ama anlasılan kendını yedıremıyorsun ;) ben eleştiri kaldıramayan biri değilir aksine beni bilen bilir benim kadar eleştiriye katlanan yoktur. Ben yalan dolan sırf kötülemek ve aciz bir zihniyetle yazılmış yorumlara katlanamam. İşte bu da öyle bir yorum. Cfw iyi oldugu halde kotulemek ıcın yazılmıs bır yorum.

Dediğim gibi sana göre cfw nin kalitesi sayfa sayısıysa bu cfw den iyisini bulamazsın. Sen sadece maxicep e göre düşünen sığ görüşlü birisin dostum.

Neyse bundan sonra bu cfw yi kurma zaten aman sakın. Sen turbo süper cfw n le devam et.

Nasıl olsa 1 yıllık efsane Sunrise ın ne oldugunu bılen bılıyor. Mılletın senın yorumlarına ınacagı yok kardesım. Bugüne kadar aldıgım bınlerce tesekkur memnunıyet yorumu bana yeter.

1 yıllık efsane Sunrise.

Nokta.

----------Eklendi @ 23:40:33 ---------- Yazıldı @ 23:38:26 ----------

hocam başta sizi saygıya davet ediyorum:angry::angry::angry::angry::angry: o kadar eleştiri arasında saçlamama diye bişey yoktur:hmmm:hmmm:hmmm:nono::nono::nono::nono::nono::nono: ve eleştiri kaldıramıyorsanız söyleyin yapmayalayım:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

sisteminizin son versiyonunu yükledim ve 66 m bi ram göremedim:islik:islik şuan kullanıdığım cfw sw 45 m ram gözüküyor en azaından fazla sorunlu değil (h)(h)

bide diyorsunuz ki ben yeni açtım sizin ve kullandığım cfw arasında konu açılma tarihleri arasında 2 ay var ve gösterim ve cevap sayısı ortada:good::good::good::good:

haaaa bide ben ne sizi tanırım ne de cfw sini yüklediğm arkadaşı tanırım ortada bi eleştiri var ve bunu herkes yapar önemli olan eleştiri layığıyla kaldırmaktır siz bundan sonra ister ram i 70m yapın ben yine de kullanmam :nono::nono::nono::nono::nono:

sözlerimi burda noktalar yine de başarılar dilerim.....

Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52]Hızlı & Stabil & Sorunsuz(05.04.2011)By UnderTaker (((Gösterim Sayısı: 58229 | Cevap Sayısı: 1479):tşk:

[24.06.2011]SUNRISE V2.6.2 RTL 5800 için C6V20 CFW |EN KAPSAMLI EN HIZLI CFW|EFSANE CFW!! (((Gösterim Sayısı: 7350 | Cevap Sayısı: 141) :bilmm

:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

@ PuGatorY

Memnuniyet yorumları her şeyi gösteriyor. Senin sırf eleştirmek kötülemek için yapmış olduğun yorumlar beni ilgilendirmiyor. Bana memnun kalanların yorumları yeterli.

Ve sen hala birşeyi anlamamışsın. Neyse anlamazsın da. Hala cfw nin kalitesinin sayfa sayısıyla belirlendiğini sanıyorsun. Madem öyle gir bakalım dh a 190 sayfa her sayfada 60 mesaj öyle maxicepteki gibi değil koçum ;) öbür cep forumlarına gir hepsinde tek sayfada en az 20 mesaj 90-100 sayfa. Bakıyorum da buna ve çoğu yazdıklarıma cvp verememişsin. Söyleyecek söz mü bulamadın yoksa. Bu cfw nin en ünlü ve beğenilen cfw lerden biri oldugunu sen de bılıyorsun ama anlasılan kendını yedıremıyorsun ;) ben eleştiri kaldıramayan biri değilir aksine beni bilen bilir benim kadar eleştiriye katlanan yoktur. Ben yalan dolan sırf kötülemek ve aciz bir zihniyetle yazılmış yorumlara katlanamam. İşte bu da öyle bir yorum. Cfw iyi oldugu halde kotulemek ıcın yazılmıs bır yorum.

Dediğim gibi sana göre cfw nin kalitesi sayfa sayısıysa bu cfw den iyisini bulamazsın. Sen sadece maxicep e göre düşünen sığ görüşlü birisin dostum.

Neyse bundan sonra bu cfw yi kurma zaten aman sakın. Sen turbo süper cfw n le devam et.

Nasıl olsa 1 yıllık efsane Sunrise ın ne oldugunu bılen bılıyor. Mılletın senın yorumlarına ınacagı yok kardesım. Bugüne kadar aldıgım bınlerce tesekkur memnunıyet yorumu bana yeter.

1 yıllık efsane Sunrise.

Nokta.

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire
NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 09:13:53 --öncelikle böyle güzel bir cfw yaptığınız için teşekkür etmek istiyorum. Dün telefonuma kurdum özellikle widget lar çok güzel olmuş. Ancak haritalarda navigasyon yapamiyorum ve sözlük olmaması iyi olmamış . Bir de bu mesajı yazarken farkettim t9 önceki gibi iyi değil. Ama sonraki sürüm daha iyi olur. Tekrar teşekkür ederim

Haritanın nesini yapamadın arkadaşım biraz daha açıklayıcı konuş sorunun ne ben kahin miyim nasıl bileceğim.

Sözlüğü ekleyeceğiz dedik.

T9'un kötü olmasının Sunrise ile alakası yok. TÜM C6 yazılımlarında T9 aynı şekilde. Düzeltilemiyor şimdilik.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
simdi ben bu cfw yi yükledim gayet güzel çok beğendim ama bir sorum olacak ovi süite ile telefonu bağladığimda telefon yazılımı harita müzik çalar gibi uygulamalarda güncelleme gösteriyor ben bu güncellemeleri yüklesem bir sorun olurmu yoksa görmezlikten mi geleyım ne diyorsunuz arkadaşlar

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
simdi ben bu cfw yi yükledim gayet güzel çok beğendim ama bir sorum olacak ovi süite ile telefonu bağladığimda telefon yazılımı harita müzik çalar gibi uygulamalarda güncelleme gösteriyor ben bu güncellemeleri yüklesem bir sorun olurmu yoksa görmezlikten mi geleyım ne diyorsunuz arkadaşlar

Telefon yazılımı haricindekileri güncelle.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
uyduyu bulmuyor kardeş ya... bugünden beri denemediğim yol kalmadı

nsoftg

nsoftg

Üye
Yan dönünce 2x6 menüde 2.6.2 versiyonundada seçenekler ve çıkış altta mı acaba?????

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
uyduyu bulmuyor kardeş ya... bugünden beri denemediğim yol kalmadı

Buluyor arkadaşım nasıl bulmuyor yahu. Yayınlamadan önce test etmişizdir herhalde değil mi? Yayınladığım forumlarda böyle bir sorun yaşayan olmadı. Hatta samimiyetimle söylüyorum çoğu kişi uydu bulma hızının arttığından bahsediyor. Ve kesinlikle uydu bulma hızı arttı

----------Eklendi @ 01:01:04 ---------- Yazıldı @ 01:00:07 ----------

Yan dönünce 2x6 menüde 2.6.2 versiyonundada seçenekler ve çıkış altta mı acaba?????

Hocam nerede olacak başka ekranın üstünde olacak değil ya? Ne demek istediğinizi gerçekten anlamadım. Olması gereken yerlerinde işte.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
haritayı halletim ama bu seferde sürüklemeli tuş kilidi canımı sıkıo ... çabuk kapanıo..ışığı 20 sn yapsamda aynı.. bi yapamadım ya:S

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
haritayı halletim ama bu seferde sürüklemeli tuş kilidi canımı sıkıo ... çabuk kapanıo..ışığı 20 sn yapsamda aynı.. bi yapamadım ya:S

Arkadaşım demek istediğini anlamadım. Tuş kilidi ekranının devreye girip ekranın sönme süresi tüm C6 yazılımlarında aynıdır.

lord629

Üye
Arkadaşlar gayet iyi bir versiyon olmuş 1 aydır kullanıyorum:-) Ama teli eline alan çin malı diyor ev ekranı değiştirmeye çalışıyorum olmuyor. Nasıl ev ekranı değişiyor?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
Arkadaşım demek istediğini anlamadım. Tuş kilidi ekranının devreye girip ekranın sönme süresi tüm C6 yazılımlarında aynıdır.

ışık süresini 20 sn yapıorum tuş kilidi 10 snde hemen devreye girior onu diyorum...;)

gecemavisi02

Üye
Tek kelime ile berbat ilk basta iy diyordum ama kullandıkça gördüm berbat olduğunu :off: :off: :off:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya bi yardımcı olurmusunuz telefona atıyorum sıstemı tam hersey bıtıyor hata verıyor ve artık telefonum acılmıyorrrr

NomadCRY

NomadCRY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gayet iyi bir versiyon olmuş 1 aydır kullanıyorum:-) Ama teli eline alan çin malı diyor ev ekranı değiştirmeye çalışıyorum olmuyor. Nasıl ev ekranı değişiyor?
O çin malı diyenler dünyada yaşamıyor herhalde.Nokia'nın C5-03 ve sonrasındaki dokunmatik olan tüm telefonlarında aynı ev ekranı var.Hiç mi görmemişler o telefonları çok merak ediyorum.O zaman C6,C7,N8 hepsi çin malı oluyor.

Parmağını yana sürüklersen ev ekranı gider.

Temayı Symbian 3 Anna olarak seçtiğinden emin misin?

----------Eklendi @ 15:27:53 ---------- Yazıldı @ 15:27:20 ----------

ışık süresini 20 sn yapıorum tuş kilidi 10 snde hemen devreye girior onu diyorum...;)
Klavye modundan oluyor bu.

----------Eklendi @ 15:30:25 ---------- Yazıldı @ 15:27:53 ----------

Tek kelime ile berbat ilk basta iy diyordum ama kullandıkça gördüm berbat olduğunu :off: :off: :off:
Şimdi seni anlatıyorum.

Büyük ihtimal yazılımı bile kurmadığı halde sırf kötülemek için böyle bir mesaj yazan emeğe saygısı olmayan liseli ergenin birisin.İlk önce burada saygılı olmayı öğreneceksin.Karşında 36 yaşında bir adam var.Ve emeğe saygı göstereceksin.Ve 1 yıl içinde 5000 kişinin indirip yabancı forumlar dahil olmak üzere neredeyse hiç kimsenin olumsuz yorum yapmadığı bir yazılıma berbat diyerek yapabileceğin en büyük hatayı yaptın.

Hadi kardeşim bay bay sen başka yazılımları kötüle bunu değil.:pro:

----------Eklendi @ 15:31:09 ---------- Yazıldı @ 15:30:25 ----------

ya bi yardımcı olurmusunuz telefona atıyorum sıstemı tam hersey bıtıyor hata verıyor ve artık telefonum acılmıyorrrr

Sen çıkan hatayı düzgünce anlatmadan ben sana nasıl cevap vereyim.Kahin değiliz arkadaşlar lütfen yapmayın bunu ya tam olarak düzgünce yazsanıza

Üst Alt