NomadCRY
Üye
hocam başta emekleriniz için teşekkürler
dün gece saat 2 de yükledim ama pek memnun kaldığımı söylemeyeceğim
dediğiniz gibi ram de istediğim o sonucu bulamadım hız bi önce yüklediğim cfw den biraz düşük((((Symbian^3 TURBO! V6.1 C6v20[v52])))) ve şimdide önce yükleyeceğim cfw geri döneceğim çünü daha güzeldi ve gerçekten sağlam, güzel ve iyidi
değiniz gibi o kadar revaçta değil cfw'niz
önce cfw 150 sayfa iken
sizinki 14 sayfa
yorumlarda gördüm bi arkadaş kendinizi övdüğünüzü söylüyordu haklı bence o kadar emek biraz boşa olmuş biraz mütevazilikten kimseye zarar gelmez![]()
sonuç olarak güzel ama biraz kasan bi cfw olmuş
ağır olduysa kusura bakmayın![]()
Başta şunu söyleyeyim tek kelimeyle saçmalamışsınız. Ben buraya konuyu daha yeni açtım ve cfw niz revaçta değil diyorsunuz. Bu cfw diğer forumların hepsinde 100 sayfayı geçti ve dh ta 190 sayfa. Bugüne kadar 5000 kez indirildi yabancı forumlarda bile çalınıp paylaşıldı. Çoğu forumda adı bilinir dillerde dolaşır. Ram değeri ss lerde gözüküyor hacım millet dediklerine mi inanacak yoksa ilk sayfada kabak gibi duran 66 mb lık ram ss sine mi
bu cfw yayınlandığı forumlarda nerdeyse herkesin memnun kaldığı bir cfw dir ve maxicep te bile kaç kere çalınıp konusu açıldı diğer tüm cep forumlarda teşekkür rekoru kıran bir cfw iken siz bu cfw revaçta değil diyorsunuz.
Buna anca develer güler. Burada yabancı forumlarda alıntılanıp konusu açılan başka cfw varsa haber verin.
Ha bu arada sizin için kalite sayfa sayısından ibaretse yazık diyorum ben düşünce sisteminizi hemen değiştirin
Kendimi falan övdüğüm de yok o kendimi övdüğümü söyleyen arkadaş ta sonradan yanlış anladıgını soyleyerek benden ozur dıledı siz ne oluyor da bilmediğiniz konuya yorum yapıyorsunuz acaba
Bir google a cfw nin adını yazın bakın bakalım kaç sitede çalınmış kaç sayfaya ulaşmış
Şimdi susun ve lütfen o süper ! Turbo bilmemneyi cfw nizle yolunuza devam edin
----------Eklendi @ 23:22:41 ---------- Yazıldı @ 23:19:13 ----------
Ha bu arada 2.6.2 2.5'ten daha yavaştır nedeni modların fazlalığıdır isterseniz 2.5 i kurun da hız neymiş görün. Cfw nin adını turbo koymakla olmaz bu işler
diğer forumda fps testleri yapıldı çeşitli hız testleri yapıldı
sunrise 2.5 tüm testlerde diğer cfw lerden en az yüzde 5 daha hızlı çıktı. Hız diyorsan 2.5 kuracaksın 2.6.2 biraz daha yavaş