birikar
Üye
Ellerinize sağlık Herşeyiyle çok güzel olmuş
Bi isteğim olsa yapılabilirmi bilmiyorum ama rehberde iken numaraları gösterse (sürekli gösterse ) mümkünmüdür acaba ??
kardeş eline sağlık, emek vermişsin, ama c6v20 ile uğraşmasaymışsın keşke, c6v40 çıktı ve özellikle ve özellikle v40 ın browseri müthiş, hiçbirşey için olmasa bile browser için v40 yüklenir. ama yinede emeğine sağlık
merhaba arkadaşlar bu yazılımı nasıl dovnload edeceğiz. Ceppusula sitesine nasıl kayıt olunuyor bir türlü olamıyorum. Anti spam nedir bunu bir türlü aşamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz. Başka bir sitede varsa eğer oradan da indirebilirim ben üye olamıyorum daha doğrusu bütün sitelere üye olabiliyorum ama bu ceppusulaya olamadım yardım bekliyorum. TEŞEKKÜRLER....
Arkadaşım abartmayın browser hala Opera Mobile yanında kıytırık bir halde.Birkaç simgeye ve görselliğe kanıyorsunuz.
Ben Sunrise'ın C6 V40'lı olanını yapıp bitirmiştim kulanıyordum test ediyordum ki bir sürü sorunla karşılaştım gerçekten.Ve de bazıları uzun vadede fark edilecek cinsten.Ki bu sorunlar benden kaynaklanmıyor.Denediğim diğer tüm C6 V40'larda da aynı durum söz konusuydu yani hangi C6 V40'ı kurarsanız sorunlar yaşayabilirsiniz.O yüzden ben bir süre bekleyin derim daha tam oturmamış bir halde.Beklemekte fayda var.Ve bence C6 V20'lilerde kalın.Bakın ben kendi CFW'lerimi karşılaştırıyorum ben 2.6.2'yi yaptığım V40'lı Sunrise V3.0'den daha çok beğendim ve şu anda tekrar 2.6.2'ye döndüm.Ben bile size bunu diyorsam gerisini siz düşünün.Tabi karar size kalmış.
Ben bugün tatile çıkıyorum Ağustos'a kadar yeni CFW yayınlayamayacağım.Artık Ramazan'da Sunrise V3.0 ile sahur vakti gönüllerinizi fethederiz Şu anda bu sürüm sorunlardan tamamen arınmış durumda.
Yani C6 V40'ın daha vakti var
----------Eklendi @ 11:42:32 ---------- Yazıldı @ 11:42:10 ----------
Ne ceppusula sı arkadaşım yahu ilk sayfada linkler var tıklayıp indiriyorsun neyden bahsediyorsun sen
NomadCRY yaptığın fw leri artık özelliklerini okumadan yüklüyorum herşey tam istediğim gibi oluyo klavye falan herşey tam istediğim gibi
Ama hepsi senin yüzünden telefonum uçtu tutamadım
----------Eklendi @ 11:55:57 ---------- Yazıldı @ 11:51:41 ----------
Bide arkadaşım bişey sorcam ben bu fw ye yazı tipini büyütünce 5*4 olma modunu eklersem yatay 2*6 menü sü bozulur mu? Acill
Arkadaşım abartmayın browser hala Opera Mobile yanında kıytırık bir halde.Birkaç simgeye ve görselliğe kanıyorsunuz.
Ben Sunrise'ın C6 V40'lı olanını yapıp bitirmiştim kulanıyordum test ediyordum ki bir sürü sorunla karşılaştım gerçekten.Ve de bazıları uzun vadede fark edilecek cinsten.Ki bu sorunlar benden kaynaklanmıyor.Denediğim diğer tüm C6 V40'larda da aynı durum söz konusuydu yani hangi C6 V40'ı kurarsanız sorunlar yaşayabilirsiniz.O yüzden ben bir süre bekleyin derim daha tam oturmamış bir halde.Beklemekte fayda var.Ve bence C6 V20'lilerde kalın.Bakın ben kendi CFW'lerimi karşılaştırıyorum ben 2.6.2'yi yaptığım V40'lı Sunrise V3.0'den daha çok beğendim ve şu anda tekrar 2.6.2'ye döndüm.Ben bile size bunu diyorsam gerisini siz düşünün.Tabi karar size kalmış.
Ben bugün tatile çıkıyorum Ağustos'a kadar yeni CFW yayınlayamayacağım.Artık Ramazan'da Sunrise V3.0 ile sahur vakti gönüllerinizi fethederiz Şu anda bu sürüm sorunlardan tamamen arınmış durumda.
Yani C6 V40'ın daha vakti var
----------Eklendi @ 11:42:32 ---------- Yazıldı @ 11:42:10 ----------
Ne ceppusula sı arkadaşım yahu ilk sayfada linkler var tıklayıp indiriyorsun neyden bahsediyorsun sen
böyle kelimeler kullanmayın arkadaşım ya, ne demek mal, unutmayınki kötü söz sahibinindir.Malın biri burda yazıyor orda paylaşıyor. milletin aklı karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?