101 sürümü türkiye nokia sitesinde görünmüyor ben bunu 101 e güncellersem servise verirsem sen bunu nasıl 101 yaptın gibisinden garanti dışı bırakırlar.fw atmak garanti dışı bırakıyor symbian 3 bölümünden çok gördüm bu tarz konuyu.adam götürmüş fw li cihazı bu garantiden çıkıyor demiş servis.o yüzden orjinal 007 e dönebilir miyiz diye soruyorum??
senin fw çok iyi ona sözüm yok eğer 3.2 ye güncellersem senin fw yi sonra orjinale dönebiliyor muyum onu merak ettim satmaya kalkarsam adam orjinal ister yani??
V101 Türkiye'de çıkmadı arkadaşım Sadece yurtdışında çıktı Türkiye'ye de hiçbir zaman çıkmayacak.Servise verirsen garanti dışına çıkmaz
Sen git buradan V52.0.007 C6 yazılımı kur servise git yine de garantiden çıkmaz v101 kursan da çıkmaz saçmalıyorsunuz kim bu bilgileri size verdiyse artık
o kadar gördüğün konu saçmalık ve tek kelimeyle yalan o zaman.DH ta kaç kişi götürdü hiçbirşey olmadı ben 3 kere gitiim servise yine hiçbirşey olmadı garantiden falan çıkmıyor
satmaya kalkarsan adam bu halini daha çok ister sence adam kıytırık orijinal yazılımımı sever bunu mu Allah aşkına?Ayrıca millet satarken yazıyor başlığa C6 yazılımlı diye
Tekrardan bir sorum olacaktı şu an telefonumda v52.0.007 yüklü direk sizin dosyalrınızla kurabilir miyim yoksa dosyalarının isimlerini mi değiştirmem gerekiyor
RM-356_52.0.007_026_000_U01.uda
RM-356_52.0.101_prd.core
RM-356_52.0.101_prd.rofs2 sadece isimlerini değiştirince yükleyebilir miyim ?
arkadaşlar ben cfw yi kurdum ama bi şeyi çözemedim yukarda şarj göstergesinin yanında küçük bi hafıza kartı işareti çıktı ve gitmiyor neden olabilir o acaba ???
arkadaşlar ben cfw yi kurdum ama bi şeyi çözemedim yukarda şarj göstergesinin yanında küçük bi hafıza kartı işareti çıktı ve gitmiyor neden olabilir o acaba ???
saat kesik gibi bende de bi de yatayken sağ tarafta çıkan seçenekler çıkış yazısının olduğu yer kısaltılmıştı ama tekrar uzamış ve bence güzel olmamış emin abi ama onun dışında cfw güzel
bi sorum olacak şimdi bu v52.0.101'ya ben bi daha v52.0.007 cfw'leri yükleyemeyecek miyim
ya bir de bağlantı 3G olarak görünüyo ama 3.5G etkin internete girdiğimde köşede 3.5G yazarken ana ekrana döndüğümde 2 saniye sonra 3G yazısı çıkıyor
üstad bende daha da yavaşladı telefon. Defalarca format attım kartı biçimlendirdim, yeniden yeniden ve yeniden flash attım yok olmuyor. Opera mini'den bile atıyor. Menüde yukarı aşağı git gel yapınca hiç program açık değilken hafıza dolu diyor ama ramblow 55-60 mb boş gösteriyor anlamadım gitti.
Sanırım sunrise 2,6,2 'ye geri döneceğim ne dersiniz?