[10tons Ltd.] Heroes Of Kalevala v1.01(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
[10tons Ltd.] Heroes Of Kalevala v1.01(0) Symbian^3 Signed
[video=youtube;hBpRyby6O2c]http://www.youtube.com/watch?v=hBpRyby6O2c[/video]DOWNLOAD

Linki yeniledim artık zip şifresi istemiyor arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: yahe_l, kuralsiz9, SeHeRBaZ* ve 9 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkürler

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Teşekkürler :)

sonerrap

sonerrap

Üye
10tons.ltd şirketi ile nokianın anlaşması var 3-4 oyun daha gelicek bu şirketten yada daha fazla

----------Eklendi @ 15:57:33 ---------- Yazıldı @ 15:52:30 ----------

zip şifresi ne ?

----------Eklendi @ 16:00:42 ---------- Yazıldı @ 15:57:33 ----------

tamam buldum zip şifresi:nokiavnn.com

Dostnametr

Üye
10tons.ltd şirketi ile nokianın anlaşması var 3-4 oyun daha gelicek bu şirketten yada daha fazla

----------Eklendi @ 15:57:33 ---------- Yazıldı @ 15:52:30 ----------

zip şifresi ne ?

----------Eklendi @ 16:00:42 ---------- Yazıldı @ 15:57:33 ----------

tamam buldum zip şifresi:nokiavnn.com

Oyun zaten 1 senelik.Arkadaş 2. kere paylaşmış

http://www.maxicep.com/symbian-3-oyunlari/10tons-ltd-heroes-of-kalevala-v1-01-0-unsigned-483947.html

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu signed farkındaysan. bu şekilde birşey yazacağına hiç yorum yapmamak daha iyi dğeilmi merak etme baktım konu varmı yokmu de ve signed olduğu için paylaşıyorum. bu arada kimse unsigned demediğine göre sanırm signed bir oyun. çünkü kondua belirttim unsigned iken yükledim deneyen arkadaşlar yazsın diye. BU ARADA ARKADAŞLAR LİNKİ YENİLEDİM RAR ŞİFRESİ İSTEMİYOR ARTIK.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
way ufaktan cıkıyor sanki hd'ler :islik

Dostnametr

Üye
dostum bu signed farkındaysan. bu şekilde birşey yazacağına hiç yorum yapmamak daha iyi dğeilmi merak etme baktım konu varmı yokmu de ve signed olduğu için paylaşıyorum. bu arada kimse unsigned demediğine göre sanırm signed bir oyun. çünkü kondua belirttim unsigned iken yükledim deneyen arkadaşlar yazsın diye. BU ARADA ARKADAŞLAR LİNKİ YENİLEDİM RAR ŞİFRESİ İSTEMİYOR ARTIK.

Yorum yapıp yapmamam seni ilgilendirmez ancak ben mesajımın amacını açıklayayım.

Bu şirketten birkaç oyun daha gelecek dediğinde yeni bir oyun sandığını düşündüm eski olduğunu bilmediğini düşünüp yazdım o yorumumu.

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
peki güzel kardeşim sen haklısn birşey demiyorum hata bende. ama arkadaş 2. kez paylaşmıoş diyeceğine signed versionu paylaşılmış desen daha iyi olurdu.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

ascada

ascada

Üye
teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Paylaşım için teşekkürler.
Başlıktaki sürüm bilgisi ve HD ibaresi değiştirildi.

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
ben signedını buldum diye sevinip paylaştım umarım yanılmamışımdır tekrar söylüyorum ben unsigned iken yükledim onu oynuyrum eğer signed değil iseki sanırım signed yani hata yok şimdiden özürdilerim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ben signedını buldum diye sevinip paylaştım umarım yanılmamışımdır tekrar söylüyorum ben unsigned iken yükledim onu oynuyrum eğer signed değil iseki sanırım signed yani hata yok şimdiden özürdilerim.
Kontrol edildi oyun Signed :oke:

• Beğen
Tepkiler: StigmatA
fayzteck

fayzteck

Üye
Kusura bakma ama mobil olanlar için rapid sorun çıkarabiliyor.mediafire gibi mobil download sorunsuz olan bir siteye daha upload edermisin ? Şimdiden teşekkürler.

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
tmm mediafire danda paylaştım dosutm güle güle kullanın.

fayzteck

fayzteck

Üye
Emegin için çok teşekkür ederim.

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar bu kadar arkadaşımız bir çok şey paylaşıyor onun yanında bizim yaptığımızn lafı olmaz.

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar dilerim herkese.