1024 mb ekran kartı gta 4 çalıştırmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Owermars28

Üye
    Konu Sahibi
1024 mb ekran kartı gta 4 çalıştırmıyor
arkadaşlar uzun zamandan beri uğraşıyorum bir türlü şu oyunu oynayamadım 1024 mb ekran kartı 3gb ram var oyunu yüklüyorum oyunun simgesine tıklıyorum "EFLC FATAL ERROR:Game needs to be launched using LaunchEFLC.exe" diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

futbol123

futbol123

Üye
her 1gb ekran karı gta 4 ü kaldırmaz heleki 64bit ve paylaşımlı ekran kartı ise.Ekran karı türünüz nedir?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cr@ck hatası alıyorsun
sıstemınde bır sorun yok...
Cr@ck yenile duzelır.
Yada yanlıs yapıyorsun....

fullwar

fullwar

Üye
Siz GTA IV'mü oynayacaksınız yoksa Episode from Liberty City'mi? Hata Episode from Liberty City'ye ait. Hatada Launch EFLC.exe'yi kullanmanız gerektiğini söylüyor. Normal ".exe"den değil yani. Hata sistemle ilgili değil.

fullwar

fullwar

Üye
Siz GTA IV'mü oynayacaksınız yoksa Episode from Liberty City'mi? Hata Episode from Liberty City'ye ait. Hatada Launch EFLC.exe'yi kullanmanız gerektiğini söylüyor. Normal ".exe"den değil yani. Hata sistemle ilgili değil.

Sorun ekran kartıyla ilgili değil hala neden uğraşıyorsunuz? Hatanın anlamını yukarıda yazdım.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
evet hata oyundan kaynaklı donanımsal bir sorun yok

Owermars28

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara format attıktan sonra tekrar denerim aslında bana bu hatayı ilk defa veriyor önceki yükleyişinde oyun açılıyo 5 dk oynuyorum sonra hata veriyordu arkadaşıma sordum orjinal xp değil diye veriyordur dedi orjinal xp yaptım şimdi oyunu hiç açmıyor

fullwar

fullwar

Üye
bilgisayara format attıktan sonra tekrar denerim aslında bana bu hatayı ilk defa veriyor önceki yükleyişinde oyun açılıyo 5 dk oynuyorum sonra hata veriyordu arkadaşıma sordum orjinal xp değil diye veriyordur dedi orjinal xp yaptım şimdi oyunu hiç açmıyor

Orjinal yada kopya olması farketmez. Kopya olması işletim sistemi ile ilgili bir sorun oyunla ilgili değil. Format atmanada gerek yok. Yukarıda çözümü yazdım zaten eğer işe yaramazsa küreği değiştirin ve tekrar deneyin.

Owermars28

Üye
    Konu Sahibi
tm teşekürller ilgilendiğiniz için ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt