###

PALA.

Üye
Maxicep dahil çoğu forumda farklı hesaptan girdiğinizde forum yönetimi sizi tanır ama isterse görmezden gelir, isterse banlar. Heleki technopat ise sakın deneme böyle şeyleri. Forumda açtığım konular var birden fazla kullanıcı profili oluşturulabilir, ancak uğraşmana gerek yok, aç gizli sekmeden gir.

Tepkiler: Baydırman
Direkt ban atıyor onlar. Telefona startpage browser indirip oradan yapılabilir ama.

Onların sistem IP ve cihaz kontrolü yapıyor. İkisinden biri aynı olursa patliyorsun
Mesaj birleştirildi:

Maxicep gibi bir cevher varken oralarda sürünmeye gerek yok ayrıca. UEFI sistem toplamak yerine adam akıllı host bulsunlar önce.

Tepkiler: 0sıfırcı
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tamam ya konu technopat değil zaten fake hesap açacak olsam vpsden girer açarım en temizi o ama konu technopat değil tek tarayıcıda birden fazla hesap kullanmak mümkün mü

Arkadaşlar tamam ya konu technopat değil zaten fake hesap açacak olsam vpsden girer açarım en temizi o ama konu technopat değil tek tarayıcıda birden fazla hesap kullanmak mümkün mü
hangi site olduguna gore degisir

Chrome'da çift pencere açıp aynı anda 2 Google 4 MS 2 tane de Instagram hesabı kullanıyorum

PALA.

Üye
Direkt ban atıyor onlar. Telefona startpage browser indirip oradan yapılabilir ama.

Onların sistem IP ve cihaz kontrolü yapıyor. İkisinden biri aynı olursa patliyorsun
Sen bu işlerden anlıyon 💣
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Telefonun markası Samsung mu?

Iki tane farklı tarayıcı kurun. Atıyorum 1 Firefox 1 chrome. O şekilde olur pc de.

Bu şekildede maximum sayıda kullanabileceğin hesap sayısı 4 oluyor normal sekme + gizli sekme her ikisinde 1 hesaptan toplam 4 hesap kullanabiliyorsun
Zibil tane tarayıcı var zaten bilgisayarın da bir gücü var onun dışına da çıkmazsın.

Chrome edge firefox opera vivaldi... bak 5 tane saydım bile

kabaca gezip baktım neden ki birisi bena bişey mi söylemiş
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

Çöken site canlısı, klasik
Mesaj birleştirildi:

Soruyu bile nasıl soracagini bilmiyor garibim
Mesaj birleştirildi:

Tabi noktalamaya uymaktan, modlara yalanmaktan millet soru sormayi unutuyor sitede hayatta kalabilmek icin

tam anlamadım ama

Tepkiler: Dobraokuyucu ve Mehmet Zurna dürüm
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

Efendim?
Mesaj birleştirildi:

Evet haklısınız genelde işim olduğunda uğruyorum ve telefondan yazıyorum o yüzden çok dikkat etmemiş olabilirim arkadaşlar hızlı bir şekilde konu açmak için gözden kaçmış olabilir
Mesaj birleştirildi:

Kime diyorsunuz?