Hocam pardon ben karıştırdı özür dilerimAldınız mı hocam
Lenovo Vibe P1
Durum çubuğunu ekranının en üst sağ köşesinden çekince belirli bir kasılma tekleme oluyor diyorumSağdan çekince derken ne demek istediniz hocam
Arayuzfe gezme mi kastediyorsunuz(eğer onu diyorsanız hayır hiç olmuyor bende 000000)
Lenovo Vibe P1
Yok hocam olmuyor bende şuan bizzat denedimDurum çubuğunu ekranının en üst sağ köşesinden çekince belirli bir kasılma tekleme oluyor diyorum
EyvAllah kardeşimYok hocam olmuyor bende şuan bizzat denedim
Lenovo Vibe P1
Ne demek efenim her zamanEyvAllah kardeşim

Hala çok kararsızımNe demek efenim her zaman
Lenovo Vibe P1
Son durum ne hocam aklında kalanlar nelerHala çok kararsızım
Biraz daha para biriktir acele alman mı lazım?Hala çok kararsızım
Aynen hocam mantıklı hem Belki hazirana kadar bir yerden para alacaksın (borç falan)Biraz daha para biriktir acele alman mı lazım?
sıkıntı etme alacağız sana hep birlik te [emoji1] [emoji1] [emoji1] Hangi kafa ?Bu kafayla giden telefon alamaz
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam iphone um da bozuldu zaten kafam çok bozukSon durum ne hocam aklında kalanlar neler
Lenovo Vibe P1
Kardeşim seninle bir sıkıntım yok cevap yazma sıkıntı yapacaksan konuyaBu kafayla giden telefon alamaz
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4s de bozulduBiraz daha para biriktir acele alman mı lazım?

Yok kardeşim net bütçe bu kadar yaniAynen hocam mantıklı hem Belki hazirana kadar bir yerden para alacaksın (borç falan)sıkıntı etme alacağız sana hep birlik te [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Lenovo Vibe P1
Hmm ben oyunu halen mate 8e veriyorum o olmazsa g4Hocam iphone um da bozuldu zaten kafam çok bozuk
Kardeşim seninle bir sıkıntım yok cevap yazma sıkıntı yapacaksan konuya
4s de bozuldu
Yok kardeşim net bütçe bu kadar yani
Mate 8Hmm ben oyunu halen mate 8e veriyorum o olmazsa g4
Lenovo Vibe P1
Pardon hatlar karıştıMate 8 ne?
Lenovo Vibe P1

Kardesim simdi p1 san adreasta falan hangi ayarlarda kasmiyorsorun yok
Lenovo Vibe P1
?sorun yok
Lenovo Vibe P1