İphone 6s plus al kurtul
Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.6.5
arkadaşın bütçe sıkıntı olmasaydı alırdı belki

![]()
arkadaşın bütçe sıkıntı olmasaydı alırdı belki
![]()
Lenovo Vibe P1
Hocam o ithalatçı garantili değil mi ?g4 var 1200 e galiba bu fiyata daha iyisi yoktur herhalde
Aynen hocam katılıyorum.Paranin [emoji102][emoji102] leri ciksin haci [emoji385][emoji385][emoji385][emoji383][emoji383] olsada alsak
Ben bir yanlışını görmedim neden sikayetcisinizAbi lenovo pişmanlıktır kesinlike onermem su an gm 5 plus en iyisi 1000 lira icin
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Ben bir performans düşüklüğü görmedimOzellikle oyun perfonmansinda cok İyi olduğu soyleneemez evet pili iyi ancak perfonmans anlaminda bana kalirsa sinifta kalir
GT-I9301Q ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Olabilir...O zmn ben yanlisimdir
Hocam suan indiremem internet yavaş o yuzden çok uzun sürüyor ama indiririm...Nova 3 u dener misin
Simdi sende sağdan cekince kasma olmuyor mu bizde lenovo s90 var onda var aynı bugBende olmadı vallahiBazılari arızalı oluyor galiba olumsuz yorumlar var çünkü
Ben şanslıyım galiba @bessa27 hocam la konuşuyoruz telefon. Hakkında
Lenovo Vibe P1
Sağdan çekince derken ne demek istediniz hocamSimdi sende sağdan cekince kasma olmuyor mu bizde lenovo s90 var onda var aynı bug
Aldınız mı hocamSlm arkadaşlar..
Yazışmalara bi baktımda, yok şu şöyle bu böyle falan felan.. Piyasada ''en iyi telefon, en iyi araba, en iyi şu-bu''diye bişey yoktur. Senin ihtiyacın neyse, sen neyi istiyosan, sana en iyi yada en iyi olmasada en yakın kriteri sunan şey neyse ''En iyi''o dur arkadaşlar. Stabilite mi istiyosun, gittin bi tane 6s çektin kendine.. Performans mı istiyosun al bi tane s7 yada Note 5.. Ama yaşanan şu zaman diliminde tabiri caizse çağımızın hastalığı denebilecek bir problem var hepimizin bildiği.. ''ŞARJ..!! ''
Millet Power Bank larnan geziyo anasını satiim. Hiç uzatmıyorum, bu saydığım unsurların hepsi tek bir cihazda toplanmış Lenovo Vibe P1.. Israrla isteyiniz [emoji6]
Saygılar [emoji19]
LENOVO VİBE P-1