şu an kafamda gm5 plus mi vipe p1 mi 5s mi var.
Link atabilir misin?Gm 5 plusun donanım haber konusuna bakmalısın bence. Gm den yine sorunlu bir telefon
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GM den vazgeç benceLink atabilir misin?
Neyden dolaylı böyle düşünüyorsun?GM den vazgeç bence
Lenovo Vibe P1
Hocam arkadaşlarından gm4g ve gm5 plus var ve çok şikayetciNeyden dolaylı böyle düşünüyorsun?
300 bilmem kaç sayfa hangi birini okuyayim?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İncele
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen ya bende öyle düşünüyorumHocam arkadaşlarından gm4g ve gm5 plus var ve çok şikayetci
Lenovo Vibe P1
Telefonu alacaksan okuyacaksın300 bilmem kaç sayfa hangi birini okuyayim?
Aynen ya bende öyle düşünüyorum
Hocam ben cumartesi günü lenovo Vibe p1 aldim ve onu almadan önce izzlemedigim video ,okumadigim yorum kalmadı (belki şaka dersin ama tam 1ay araştırdım telefonu hatta bir ara vazgeçip tekrar almaya karar verdim) kolay değil almak yani300 bilmem kaç sayfa hangi birini okuyayim?
Aynen ya bende öyle düşünüyorum
Sende var mı p1?Hocam ben cumartesi günü lenovo Vibe p1 aldim ve onu almadan önce izzlemedigim video ,okumadigim yorum kalmadı (belki şaka dersin ama tam 1ay araştırdım telefonu hatta bir ara vazgeçip tekrar almaya karar verdim) kolay değil almak yani
Lenovo Vibe P1
Kardesim p1 asphalt 8 olsun nova 3 GTA san Andreas olsun çoğunda sıkıntı çıkarıyor kasıyor yani sizde durum nasılHocam ben cumartesi günü lenovo Vibe p1 aldim ve onu almadan önce izzlemedigim video ,okumadigim yorum kalmadı (belki şaka dersin ama tam 1ay araştırdım telefonu hatta bir ara vazgeçip tekrar almaya karar verdim) kolay değil almak yani
Lenovo Vibe P1
Evet Vibe P1 varSende var mı p1?
Kardesim p1 asphalt 8 olsun nova 3 GTA san Andreas olsun çoğunda sıkıntı çıkarıyor kasıyor yani sizde durum nasıl
Hocam videolarda kasıyor amaEvet Vibe P1 var
Yok hocam bn gta sa oynuyorum sorun yok
Lenovo Vibe P1

Bende olmadı vallahiHocam videolarda kasıyor ama
Az önce bimekste p1 e baktım durum çubuğunu çekerken bir kastı varya![]()
![]()
Bazılari arızalı oluyor galiba olumsuz yorumlar var çünkü Oradaki cihazlar bütün gün açık ve şarja bağlı. Normal öyle olması.Hocam videolarda kasıyor ama
Az önce bimekste p1 e baktım durum çubuğunu çekerken bir kastı varya![]()
![]()