Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000000000000000$ Olsa yakabilirmıydınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Konu Sahibi
öle vallla erkek karıya kıza kumara arbalara yatırır kadında hava atar canta ayakkabı pahalı kokular parıs bılmem ne gercı bu para bıtmezkı yaaa
1-2 yıl önce izlediğim ve çok beğendiğim bi film vardı konusu şöyleydi amerikada bi bina ve binanın içinde tonlarca elmas var binada çalışan temizlikçi karısının intikamını almak için bütün bütün elmasları çalmaya karar verir ona yardımcı olması için müdür yardımcısınında aklını çeliyo ve tonlarca elması kanalizasyona boşaltarak çalıyolar ve aradan 40 yıl geçiyo kadınla bi röpartaj yapılıyo kadın bütün herşeyi ölmek üzereyken açıklıyo ve en sonunda bi söz söylüyo " 40 yıl öncesine kadar herşeyin para olduğnu zannederek çalıştım ve en sonunda kattrilyonlarım oldu bu paranın bana ev araba takı gibi şeylerden başka bi yararı olmadı tek işe yarayan şeyi bana hayatta herşeyin para olmadığın öğretmesi oldu" demişti söz hatırladığım kadarıyla böyleydi o günden beri paraya pek önem vermem bu arada xilence isimli arkadaşa az biraz atarlandık yaşı 12 o yüzden anlayamamış fln diye benim yaşımda 13 yanlışım olduysa özür dilerim
pelın_
Konu Sahibi
yok ona kotu bısey solemedık de o yanlış anlamaz guzel flm mı s
Xilence
Kapalı Hesap
Yakmıyorum var mı L*n , Yakmak yerine hayır kurumlarına bağışlıyorum , yakmıyorum
pelın_
Konu Sahibi
ha solee
Xilence
Kapalı Hesap
Yakmıycam şöyle yapacam , paranın 1/4 ünü sana , 1/4 ünü maxicep ailesine , geriye kalan 2/4 ü hayır kurumlarına
pelın_
Konu Sahibi
tmm uyar bana
Xilence
Kapalı Hesap
A ki ko ko
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
yakarım
pelın_
Konu Sahibi
yakamzsın
Xilence
Kapalı Hesap
Yaw şu paracıkları Yakmayın ya hayır kurumlarına yada yakın dostunuza verin
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
getir yakiim
pelın_
Konu Sahibi
olsa sana nıye getırım
Xilence
Kapalı Hesap
Valla soba yapsalar , para yakmak için , paralar gitmesin diye sobayı TNT ile patlatırım