1000000000000000$ Olsa yakabilirmıydınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
1000000000000000$ Olsa yakabilirmıydınız?
ya konunu çaldım ama mekakettım kım ben yakarım der

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ben yinede söylüyorum , ya yakacam yada pelin ablaya verecem

pelın_

Konu Sahibi
yakamzsınnn

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Yakarım yada sana veririm anlamıyon ki devamını :D:D

pelın_

Konu Sahibi
ben anladım

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ya yakacaz yada verecez :D

----------Eklendi @ 12:17:57 ---------- Yazıldı @ 12:17:42 ----------

Ya herro Ya merro :d::d:

pelın_

Konu Sahibi
nese sen yak barıı

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Neyse sana verem bari :D

bay_isimsiz

Üye
Olunca düşünürüm.:evet:

pelın_

Konu Sahibi
ı:dyanı

BetaSex

Üye
bir katrilyon yakilirmi ? önce kendime güzel bir ev, lux araba, gemi ömrümün sonuna kadar yetecek miktarida bankaya atartim.... Gerisinide bagislardim

pelın_

Konu Sahibi
haha valla hepsını bende yapardım yok arkasaın bırı yakardım dedıde ona ıstınade bende bu konuyu actım hıcbı canlı bukadar buyuk bı parayı ykamz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
haram paraysa 1 kuruşunu bile ellemem,tamamını bagış yaparım.

greenmile

greenmile

Üye
niye yakayım malmıyım bu sahte dünyanın sahte parasına ihtiyacım var benim:)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bende 2 Seçenek Var Zaten , Ya Yak ya Ver

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ya yakarım diyenlere bakmayın klavye artizliği sonuçta hangi insan trilyonları yakıp 2-3 binlira için sabahtan akşama çalışmak ister ki ?

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
ya yakarım diyenlere bakmayın klavye artizliği sonuçta hangi insan trilyonları yakıp 2-3 binlira için sabahtan akşama çalışmak ister ki ?

yasa ya aynen ben dıycektım ama olmaz sımdı dıye demedım ama kımse yakmaz okadar parayı sabahtan askama kadar afedersın kopek gıbı calısıyoruz aldıgımız en fazla 2 mılyr eskı parayla oda en fze dıyorum bak gunumuzde 500 lırayla ew gecındıren ensanlarda var berde okadar para olcakta yakıcam delımıyım ya

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye

yasa ya aynen ben dıycektım ama olmaz sımdı dıye demedım ama kımse yakmaz okadar parayı sabahtan askama kadar afedersın kopek gıbı calısıyoruz aldıgımız en fazla 2 mılyr eskı parayla oda en fze dıyorum bak gunumuzde 500 lırayla ew gecındıren ensanlarda var berde okadar para olcakta yakıcam delımıyım ya

yakarım diyen arkadaş daha hayatın gerçekleriyle tanışmamış az biraz çevresine bakarsa gerçekleri görür yaşının 12 olmasından dolayı sanırım

pelın_

Konu Sahibi
ya bazeb yanlıs yazıyolerya o yuzden bısey soleyemdım ama gercekten ole ınsanlar cok agar sartlar altında calışıyo kımse bu parayı yakamaz

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ya bazeb yanlıs yazıyolerya o yuzden bısey soleyemdım ama gercekten ole ınsanlar cok agar sartlar altında calışıyo kımse bu parayı yakamaz

bu para sadece ayda 2-3 bin lira kazanan insanın alacağı bi para değil 90000000000000000 $ı olan adam bile alır ha belki yakılabilir neden dersen bu kadar para bizim olunca deliririz ne yaptığımızı bilmediğimizden yakarız :D uzun lafın kısası " hiç kimse yakmaz\yakamaz ..!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt