Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000000000000000$ Olsa Ne Yapardınız?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku
Üye
Konu Sahibi
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
bu çok para yaa bizi bozmasın?????????
ritmiz
Üye
O kadar parayı bir anda kazanmak istemezdim cünkü insan sağlığında ciddi problemlere sebep olur
O kadar param olsa, bu sitenin başına geçer herkese hava atardım
mangdaşire
Üye
okulu bırakıp,evler ve dükkanlar alır işletirdim.aldıgım para 2 senede geri dönerdi,üstüne para bile kazanırdım.ilerde torunlarım sıkıntı çekmezdi.
By_GaBLiN
Üye
Matematiğim Yetmedi Orda Ne Kadar Yazıyor Yazı iLe Yazsana
fnldstntn
Üye
100 trilyon dolar....
Bu parayla 7 sülalen çalışmadan sıkıntısızca yaşayabilir...
mystiery_
Üye
1.000.000.000.000.000$ faize yatırabileceğimiz banka bulabilirsek(yada kurarız bi banka) aylık %1 faiz olsa 10.000.000.000.000$ getiri bu faizlede TÜRKİYE'de fakır insan kalmaz. hadi sımdı faız haram deyin
-efşan
Üye
önce o rakamı okumaya çalışırdım baktım olmuyo kemal sunal gibi türkiyenin heryerine tuvalet açardım
Xilence
Kapalı Hesap
Bütün parayı yakardım , çünkü o kadar paraya ihtiyacım yok , çok fazla , sadece 60 TL olsa cebimde yeter
pelın_
hıcte yalan solemıycem valla herkesde bu parayı ıster keske olsa valla gunumu gun ederdım
Xilence
Kapalı Hesap
Ben yakarım valla
pelın_
yok yakmazsın o anda para tatlı gelır ben ıdaa edıyorum bu paraya hayır dıyen cıkmaz
Xilence
Kapalı Hesap
Ya yakarım yada sana veriririm
pelın_
yapma ya yakamazsınn
Xilence
Kapalı Hesap
Dedim ya , ya yakacam yada sana verecem
.BlueTR
Üye
lokanta kurarım ve gece gündüz orda oturur keyif yaparım,sonra tüm sülaleme iş kurar,3 tane site alırım(int sitesi deil ha evlerin bulunduğu site),microsoftu satın alırım ve herkesin korsan kullanmasını sağlarım(belki Bill Amca satmaz) xD