1000 tl'ye Lg optimus 3d'mi Htc evo 3d'mi başka telefonmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1000 tl'ye Lg optimus 3d'mi Htc evo 3d'mi başka telefonmu?
Sizce arkadaşlar?

krstnck

krstnck

Üye
Kardeş Samsung S2'nin Reklamlarına Kandım Telefonu Aldım Pişman Oldum o Kadar Abartılmayı Haketmiyo.Sonra 3 Boyutlu Telefon Dediler Htc evo 3d Aldım Binbir Pişman Oldum.Xperia Arc S Aldım Oda Beklentilerimi Karşılamadı Lg Optimus 3D Aldım Şimdi Bi Daha 10 Sene Telefon Değiştirmem Herhalde Değiştirirsemde Bunun Üst Modeli İle Başka Türlü Olmaz 1 Kere Bile Pişman Etmedi Çok Şükür Tavsiye Ederim ;)

Mayk29

Mayk29

Üye
Lg malum satmaya kalksan piyasası yok ama cihaz hakkında bilgim yok
lg optimusu bir kere elime aldım büyük ekranı cok iyi cözünürlükte android olması cok iyi
diger özellikleri bilmem
evo 3D yi hic tavsiye eden yok

Sony Ericsson Neo Yu tavsiye ederim burda bi konu acılmıstı cogu kişi memnun bence bi degerlendir.

krstnck

krstnck

Üye
Lg'nin En Az Htc Kadar Piyasası Var Bence Her Telefonda Değil Tabi Üst Düzeylerde ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neo v iyide ben almışken daha üst düzey bişi istiyorum. Görünen oki evo 3d daha iyi. Ama neden optimus daha iyi olsunki?

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
krdşm lg optimus 3g tbi ki.. çünki HTC hiç hoş dgl neden dersen serwisi yok bşyi yok türkiyde lg çok kibar ince hafif harika bi tasarımı war amoled ekran fln bayagı güzel bnce ?

krstnck

krstnck

Üye
Kardeş Optimus 3D'yi Al Evo 3D'yi Al Yan Yana Koy 2 Sindede Aynı Oyunu Aç Programları İnternet Tarayıcısı Vs. Son Olarakta 3D Video Foto Çek Ve 3D Video Film Aç İzle Bir Daha Bakarsan Evo 3D'ye Sana Hediye Ederim Benim Optimus 3D'yi :) Chipset Ve Grafik Seti Bir Başka Optimus 3D'de Ben Hiçbir Oyunda Kasmadan Ve Grafikleri Çok Keskin Olarak Sadece Bu Telefonda Oyun Oynadım.

klongs

klongs

Üye
optimus un tek kötü yanı android 2.2 kullanması optimus
evodan kat kat iyi

krstnck

krstnck

Üye
optimus un tek kötü yanı android 2.2 kullanması optimus
evodan kat kat iyi
Yok Kardeş Yanlışın Var o 2011'de Çıkanlar İçinde Şimdi 2.3.5 20d Türkiye Sürümü İle Piyasaya Çıkıyor Ve 3Ay İçerisinde İcs Alacak Yapılan Resmi Duyuruya Göre.

klongs

klongs

Üye
Yok Kardeş Yanlışın Var o 2011'de Çıkanlar İçinde Şimdi 2.3.5 20d Türkiye Sürümü İle Piyasaya Çıkıyor Ve 3Ay İçerisinde İcs Alacak Yapılan Resmi Duyuruya Göre.

gingerbreadse iyimiş

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galiba optimus 3d alacağım arkadaşlar.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Bildiğim kadarıyla lg'lerin sar değeri haddinden fazla yüksek.Kanser riski yüksek malesef

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
:) Sar Değerlerini Araştır İstersen S2 Evo3d Ve Lg 3D'nin.

Geçen bi araştırma sitesinde sar değeri en yüksek telleri gösteriyordu.LG'den çok fazla model vardı bunların içinde.Ama 3D'de bunlara dahil mi tam hatırlamıyorum.Araştırmadan yazdım.Kesin fazla diyemem.Zaten "bildiğim kadarıyla" diye belirtmiştim :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya telefonla çok ilgilenmiyorum. çok konuşmuyorumda. açıkcası çok takmıyorumda. çok önemli olduğunu bildiğim halde.
bişey soracağım. mesela telefonda oyun oynarkede 2d 3d modu varmı? yani oyunu istediğim modda oynarmıyım?

krstnck

krstnck

Üye
Aynen Öyle İstediğin Oyunu İstediğin Modda Oynayabiliyorsun Filmide Öyle.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
oynayacağın oyun yada film 3d desteği sunuyorsa 3d yada 2d izleyebilir yada oynayabilirsin..fakat şu an akıllı cihazlarda 3d yeni olduğundan tam verim alamıyoruz...
Aynen Öyle İstediğin Oyunu İstediğin Modda Oynayabiliyorsun Filmide Öyle.

Emre-45

Emre-45

Üye
Optimus 3D kesinlikle

krstnck

krstnck

Üye
oynayacağın oyun yada film 3d desteği sunuyorsa 3d yada 2d izleyebilir yada oynayabilirsin..fakat şu an akıllı cihazlarda 3d yeni olduğundan tam verim alamıyoruz...
Oyunun Yada Filmin 3D Seçeneği Sunmasına Gerek Yok Dönüştürebiliyorsun Her Oyun Ve Filmi ;)

• Beğen
Emre-45

Emre-45

Üye
Her film direk 3d olarak izlenebiliyor. Oyunlarda telefondan 3d oynaniyor

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt