1000 tlye kadar laptop 2.el olabilir oyun için

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
1000 tlye kadar laptop 2.el olabilir oyun için
Beyler bizim akrabamız Toshiba laptop satıyor teşir ürünü kullanılmamış sayılır yani benim için ideal bir oyun laptopu varmı 2.eli 1000 tl olacak ama örnegin:"Bu laptopun sıfırı şu kadar 2. eli şu kadardır" gibi oynadıgım oyunlar şunlar:

GTA San Andreas
GTA 4
NFS Carbon
NFS World
NFS Underground2
NFS Most Wanted
Cross Fire
Point Blank
Rakion sık oynayacagım oyunlar bunlar bunları kaldırsın yani önereceginz laptop.

sekajmer

sekajmer

Üye
SANA BİR ÜRÜN ÖNEREYİM

MARKA HP
İşlemci 2,4 GHz Intel Core i5-2430M
Ekran 43,9 cm HD+ Yüksek Çözünürlüklü LED BrightView Ekran (1600 x 900)
Ekran Kartı AMD Radeon HD 6470M (adanmış 1 GB DDR3)
Sabit Disk 750 GB SATA (5400 rpm)
Bellek 6 GB DDR3
Ethernet Tümleşik 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Kablosuz 802.11 b/g/n;Bluetooth
Bluetooth var
Klavye-Mouse Tümleşik sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu klavye;TouchPad
Optik Sürücü Çift Katman Destekli SuperMulti DVD±R/RW
Webcam var
Batarya 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
Ses Bağ.-Speaker Altec Lansing hoparlörler
Giriş-Çıkış portlar 1 VGA 1 kulaklık çıkışı 1 mikrofon girişi 3 adet USB 2.0 1 RJ45
Boyutlar - Ağırlık 41,2 x 26,8 x 3,67 cm-3 kg
İşletim Sistemi free dos
BU BİLGİSAYAR TAM SANA GÖRE FİYATI1.772,50 TL (Kdvli) TABİKİ SIFIR:d:

y n s c n

y n s c n

Üye
En az 128bit ekran kartı olması lazım, bu kritere dikkat ederek alırsan oynayabilirsin.Veya teşir ürünlerce alabilirsin onlarda sağlam ve ucuz oluyor..

futbol123

futbol123

Üye
ikinci ele hiç bulaşma derim alıcaksan 0 al ilk sen al kullan 1000tl ye yokta 71tl daha ekleyip i3 380m işlemcili ddr3 gt420m 128bit ekran kartlı packedbell

biraz daha arastırım linkleri atarım

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Bakın ben şunu istiyorum 4gb ram 1gb ekran kartı toshiba modeli önerin bir akrabamız toshiba ürünleri satıyor teşir ürünlerini satıyor siz bana 2.eli 1000tl yi geçmeyecek bir laptop söyleyin toshiba olması şart ama başka satmıyor TOSHİBA olcak 4gb ram olcak 1gb ekran kartı olacak ve dediğim oyunları oynatacak bir bilgisayar olsun.

futbol123

futbol123

Üye
Bakın ben şunu istiyorum 4gb ram 1gb ekran kartı toshiba modeli önerin bir akrabamız toshiba ürünleri satıyor teşir ürünlerini satıyor siz bana 2.eli 1000tl yi geçmeyecek bir laptop söyleyin toshiba olması şart ama başka satmıyor TOSHİBA olcak 4gb ram olcak 1gb ekran kartı olacak ve dediğim oyunları oynatacak bir bilgisayar olsun.
benim önerdiğim laptoba bakmanı öneriyorum gt420m ekran kartı var 128bit

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama ekranı küçük onun tek ben kullanmıycamki annem falanda bakcak örgü modellerine :ehe o yüzden ekranın en az 15inç olması lazım :ehe

sekajmer

sekajmer

Üye
Gta 4 ü rahat donmadan oynayabilmen için enn azz 1gb 256bit ekran kartı öneririm sana ama yinede sen bilirsin
128 bit ile denemiştim donma yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt