1000 TLye kadar android...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eses2658

eses2658

Üye
Huawei Ideos X5 öneririm. Ama diğer önerilere de baktım LG Optimus Black de güzel bir telefon. Karar senin. Huawei Ideos X5 alırsan 410 TL de cebine kalır(Bütçenin 1000TL olduğunu belirtmişsin)

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun için teşekkürler kardeşim :)

eses2658

eses2658

Üye
Rica ederim. Yorumlardan birinde bir arkadaş 1Ghz altında alma demiş aslına bakarsan doğru demiş. Eğer sen de öyle düşünüyorsan Huawei Ideos X5'i almana gerek yok. Çünkü X5 800 Mhz. Overclock'layınca 1.6 Ghz'e -performans- anlamında da gözle görülür bir şekilde çıkıyor ama bu sefer de pilden çok yiyor. 1-2 ay süren varsa Huawei Honor çıkacak, işte o müthiş bir cihaz çıktığı fiyata göre.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

Avunyali

Üye
1000 tl ye önerebileceğim LG OPTIMUS P970 1 gb ram ve 1 ghz de işlemcisi var güzel telefon tek şikayet edeceğiniz durum güç tasarrufunda iken oyun oynaman biraz kasıyor :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş opt 970 de 512 ram var

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizce şu an Xperia Neo V almam mı yoksa biraz daha biriktirip Optimus Black almam mı doğru karar olur ?

fiftycent86

Üye
alacaksan eğer sony ericsson xperia arc S al,1200 tl civarında mükemmel tasarımlı 8.1 mp kamera,1.2 ghz işlemci 14 mphs bağlantı hızı,ses kalitesi ile harika bir telefon tabi sana htc desire hd yide önerebilirim 1 ghz 797 ram bu cihazda çok harika huaweyi x5 ten uzak dur bence şuanlık piyasanın çok gerisinde kaldılar bence optimus black te alma oda geride kaldı,sana optimus 3d önerebilirim mesela az bütçeni zorlarsan eğer =)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş ikisinin fiyatlarını bilmiyorum ama eğer neo v daha ucuzsa onu al bence
bide verebileceğin parayı düşün o parayla alacağın en iyi telefonu al

estorak

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V alacağım galiba :)

kaan4554

Üye
Dostum başta tasarım benim için önemli demişsin fakat neo v'nin tasarım açıkçası pek hoş değil :) Optimus Black tavsiye ederim.1000 liraya en yeni teknolojileri sunan bir telefon.Ayrıca ocak ayında 4.0 da çıkacak.Neo v kaba bir telefon bence.Tuş takımı ve arka kısmı'nın çıkıntısı çok hoş değil fakat HDMI ve Bravia ekran kalitesi çok güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt