Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000 TLye kadar android...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
estorak
Üye
Konu Sahibi
Galaxy S de ne kadar doğru seçim olur bilemiyorum.Telefonları kullanan arkadaşlar varsa artı eksilerini yazabilirlerse çok memnun olacağım doğru seçim yapmak istiyorum..
estorak
Üye
Konu Sahibi
Başka önerisi olan arkadaş yok mu ?
Peocawe
Üye
Git sende ideos x5 al keyfini çıkar oyunların. +üstünede bi ton paran kalsın. :P yalnız tipi berbat telefonun.
estorak
Üye
Konu Sahibi
Dediğin doğru ama ben de almışken en iyilerinden olsun beni uzun süre idare etsin istiyorum
Peocawe
Üye
Anladım. Burada tavsiye edilenlere bi çıkıp mağzalarda bakarak deniyebilirsin.
y n s c n
Üye
Ben kullandığım için optimus black tavsiye edeirm.. Sen yüzeysel bi araştırmaya göre alacaksan farklı modellerede bak, ama geliştiriciysen donanımsal olarak daha güçlü telefonlara bakabilirsin.. Hız performans kalite açısından sıkıntı çekmezsin ayrıca.
işlemci hızı 1 ghz altındaki hiçbi cihaza bakma ve alma bence
estorak
Üye
Konu Sahibi
Telefonun hızı benim için önemli özellikle o kadar para verip oyunlarda bile kasma yapan bi telefon almak istemem
fatih_347
Kapalı Hesap
biraz daha bekle huawei honar geliyo
estorak
Üye
Konu Sahibi
Zaten biraz daha bekleyeceğim sanırım her telefonun bi eksikliği göze çarpıyor şu an
kaan4554
Üye
Optimus Black öneririm fakat ekstra bir kulaklık da al derim.Benimki şahsen kırıldı Dizaynı oldukça hoş ve 4.0 gelecek.Ayrıca Turkcell'de ekran koruyucu yaptır ve orijinal koruyucu al.35 lira gibi bir fiyat ödersin ikisine.Bir de 8GB hafıza kartı al Tamaam işte size süper ötesi bir telefon.
Merhaba arkadaşlar şu an para biriktirmekteyim ve en kısa zamanda bir android telefon almak istiyorum en fazla 1000 lira verebilirim ben LG Optimus Black düşünüyorum ama sizin önerilerinizi de duymak isterim şimdiden teşekkürler ..
htc desire serisine bakmanı tavsiye ederim özellikle htc desire z çünkü fiyatına göre çok güzel bir telefon 800 mhz işlemci hızı android 2.2 froyo işletim sistemli (ama 2.3 gingerbread güncellemesini destekliyor) 512 mb ram 5 megapixel kamera ve tabiki 720p HD video kalitesi 14.4 mbps ye kadar bağlantı hızı ve tüm bu özelliklere rağmen fiyatı 800 tl ve eklemek istediğim son birşey daha var qwerty klavyesi de muhteşem bir hava katıyor
estorak
Üye
Konu Sahibi
Teşekkürler önerin için artı ve eksileri karşılaştırabilecek arkadaş yok mu ?
fiftycent86
Üye
telefonu ne zaman alacağına bağlı,ona göre telefon önerebileyim sana
estorak
Üye
Konu Sahibi
sanırım 1-2 ay daha bekleyeceğim
fiftycent86
Üye
1-2 ay sonra alacaksan şuan için bence telefon önermenin pek bir anlamı olmaz,çünkü 2 aya kadar yeni modeller,yeni özellikli cihazlar çıkacak belki önereceğimiz telefonları beğenmeyebilirsin,alacağın zaman içerisinde faydamız daha çok olabilir sana,umarım beni anlamışsındır
estorak
Üye
Konu Sahibi
Gayet iyi anladım kardeşim yorumun için teşekkürler ben de biraz daha bekleme kararını konuyu açtıktan sonra verdim zaten