Tavsiye 1000 TL yi geçmeyecek telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Galaxy J7 2016

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Alır Yada Almaz Benim Önerim Böyle. General Mobile 5 Plus'da Güzel Telefon Ama Niyese Millet Adını Duyunca Vazgeçiyor Onuda Anlamış Değilm
Casper berbat bence. Haklısın bi ön yargı var gm5 plus a

man20

man20

Üye
Alır Yada Almaz Benim Önerim Böyle. General Mobile 5 Plus'da Güzel Telefon Ama Niyese Millet Adını Duyunca Vazgeçiyor Onuda Anlamış Değilm
İsmi çok kötü. Söylerken bile çok itici geliyor bana.

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5x i beğenmedin mi s6 var şimdi bende bana bi 2 yıl daha gider gibi akmıyo kokmuyo şimdilik :D aklımı apple çeliyo bunu satıp 64 gb yurt dışı 6s mi alsam diye

5X'i çok beğenmemiştim zaten Türkiye'ye de gelmedi. XDA'de bir sürü adam var 5X'ten 5'e dönen. Dönülecek bir yanı yok ama üstüne de çok bir şey katmıyor, bence. 5P güzel duruyor, bakalım. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
5X'i çok beğenmemiştim zaten Türkiye'ye de gelmedi. XDA'de bir sürü adam var 5X'ten 5'e dönen. Dönülecek bir yanı yok ama üstüne de çok bir şey katmıyor, bence. 5P güzel duruyor, bakalım. :D
5p gelecek mi ama oda var ben bir yıl daha değiştirmem telefon bakalım s6 dan memnunum şuands

Sarangni

Sarangni

Üye
Lenovo A7000 aldık babama ve kuzene. Kız kardeşiniz ortalama bir kullanıcı ise. Facebook, instagram, Twitter, WhatsApp tarzı uygulamalar kullanacak ise ideal bir cihaz Ayrıca Lenovo Türkiye garantili cihaz Hepsiburada da 569 TL satılıyor.

8 Çekirdekli 1.5 GHZ MTK
720 P, IPS 5.5" Ekran
Android 6.0.1 güncellemesini aldı.
2900 Mah Pil
8 MP arka 5 MP ön kamera
Çift Sim 1. SİM 4G,3G ve 2G 2. SİM 2G
Hafıza 8GB 32 GB Kart desteği var. Android 6.0.1 ile uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor onun için hafıza sıkıntısı çıkmaz
Dolby Atmos Ses Özelliği
2GB RAM

Diyeceğim o ki çok fazla para vermeden güzel bir cihaz alabilirsiniz. Tabi bu söylediğim ortalama bir kullanıcı için geçerli...
Di

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo A7000 aldık babama ve kuzene. Kız kardeşiniz ortalama bir kullanıcı ise. Facebook, instagram, Twitter, WhatsApp tarzı uygulamalar kullanacak ise ideal bir cihaz Ayrıca Lenovo Türkiye garantili cihaz Hepsiburada da 569 TL satılıyor.

8 Çekirdekli 1.5 GHZ MTK
720 P, IPS 5.5" Ekran
Android 6.0.1 güncellemesini aldı.
2900 Mah Pil
8 MP arka 5 MP ön kamera
Çift Sim 1. SİM 4G,3G ve 2G 2. SİM 2G
Hafıza 8GB 32 GB Kart desteği var. Android 6.0.1 ile uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor onun için hafıza sıkıntısı çıkmaz
Dolby Atmos Ses Özelliği
2GB RAM

Diyeceğim o ki çok fazla para vermeden güzel bir cihaz alabilirsiniz. Tabi bu söylediğim ortalama bir kullanıcı için geçerli...
Di

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8 gb dahili yetmwz uygulamasına en az 16 olması lazım hocam