Tavsiye 1000 TL yi geçmeyecek telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
1000 TL yi geçmeyecek telefon önerisi
Bin tl yi geçmeyecek telefon öneriniz var mı hocam kız kardeşim kullanacak

furyzer0

furyzer0

Üye
Lenovo vibe s1 güzel kasası var işlemcisi mtk olması bana gore kotu bazısı için farketmez gm5plus herşeyi güzel ancak sorun çıkma ihtimali biraz daha fazla diğer cihazlara gore xperia m4 aqua bilmiyorum ama iyi telefon gibi xiaomi mi4 bence harika telefon hepsiburadada da satılıyormuş ben olsam xiaomi mi4 alırdım

Sent from mTalk using lumia950

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi sorun garantili bi cihaz olması lazım bi muhattap bulmak için öyle telefoncy tekefoncu gezmezrler bi sorun olursa

furyzer0

furyzer0

Üye
Hepsiburadadan aldığın cihazlar 2 yıl garantili oluyor bende şu an 2 tane var ancak hiç sorun çıkmadığı için nasıl servise verilir bilmiyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl garantili ama ithalat garantili

furyzer0

furyzer0

Üye
2 yıl garantili ama ithalat garantili
İthalatçı garantisi olanın üstünde belirtiliyor hepsi öyle değil ama xiaomi öyledir muhtemelen

Invoke

Invoke

Üye
Kaç liralar bilmiyorum ama samesung'un A serilerinden J serilerinden bak.

Emre

Üye
GM 5 Plus.

konyalimehmet

konyalimehmet

Üye
asus zenfonemax

-Emre

-Emre

Üye
gm 5 plus, zenfone 2 laser, huawei p8 lite, xiaomi mi 4g
A lar biraz pahalıda j lere bakayım bir. konuşamıyoruz bayadır :bira:
S ve note serileri dışında Samsung alınmaz.Samsung s ve note olmayan cihazlarına üvey evlat muamelesi yapıyor.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Gm 5 plus rose gold

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Gm 5 plus ses boguk falan diyorlar anlayamadım

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Gm 5 plus ses boguk falan diyorlar anlayamadım
Kardeşim çift sim alırsan İnşAllah ışık sızması dışında sorun olmaz o da sadece gece çok karanlıkta belli oluyor ve kullanıma etkisi yok ayrıca en son serilerde bi sorun yok eğer İstanbul da iseniz gidin Mecidiyeköy deki general mobile binasından en son çift simli seri isteyin dediğim sorunlar çıkarsa orda bakar değişim alırsınız

Invoke

Invoke

Üye
Bin liraya aldığın telefon üvey oluyor zaten de samesungun bu yeni orta seviye serileri tasarım olarak da özellik olarak da iyiler bence. Tabi A5'ler 1500+ sanırım ama daha giriş seviyeye göre vardır herhalde. Takip etmiyorum eskisi gibi ama araştırın derim.
Ben Nexus 5P'yi bekliyorum. :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5x i beğenmedin mi s6 var şimdi bende bana bi 2 yıl daha gider gibi akmıyo kokmuyo şimdilik :D aklımı apple çeliyo bunu satıp 64 gb yurt dışı 6s mi alsam diye

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Casper Via M1

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Cidden nasıl öneriyorsun bunu? Hiç kullandin mı ne kadar rezalet bir telefon olduğunu anlardin

Alır Yada Almaz Benim Önerim Böyle. General Mobile 5 Plus'da Güzel Telefon Ama Niyese Millet Adını Duyunca Vazgeçiyor Onuda Anlamış Değilm