1000 tl Civari Android Hangi Teli Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi

daha ucuz olduğu içindir :oke: ayrıca o siteye kaç kişi giriyor ki boyle şeylere inanmamak lazım canın ne istiyorsa onu al sonuçta sen kullanacaksın o telefonu ben sadece kendime gore sıralamamı yazdım :oke:

ama kesinlikle lg g iphone 5 i eziyo biliyosundur.

buharacilar

buharacilar

Üye
HTC one yi tavsiye ederim herşeyiyle mükemmel

The Shadow

The Shadow

Üye
ne agir olcam islemci cekirdek internet hizi olarak iyi
herşey donanım değil yazılım da onemli ios zaten fazla gereksinime ihtiyaç duyulan bir yazılım değil ios ta uyumluluk sorunları yok bir android telefona guncelleme gelince anında hatalar ortaya çıkıyor çok keskin düşünüyorsun bir şey iyiyse fark atmak zorunda değil ucu ucuna ozelliklere de sahip olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Kardeş Lg Optimus G, iphone5'i ezemez. iphone5 s4den de iyi performans verir, daha kötüsünü vermez, ki önceki sayfadaki soruna cevap olarak da s4 optimusgden iyidir.
Optimus G daha ucuz bir telefon bir kere. Optimus G2 çıkacak o S4den daha iyi olacak. Önerimizde bulunduk ben SP demiştim. Beğenmemişsin ve Optimus Gye geçilmiş, optimus g alacak paran varsa optimus g spden iyidir, konuda adı geçen android telefonları sıralarsak:
Galaxy S4>LG Optimus G>Galaxy S3Xperia SP>Galaxy S2.

G S3 ve SP arasından beğendiğini seç al. G daha iyi, alabiliyorsan al, G'yi.

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Lg Optimus G, iphone5'i ezemez. iphone5 s4den de iyi performans verir, daha kötüsünü vermez, ki önceki sayfadaki soruna cevap olarak da s4 optimusgden iyidir.
Optimus G daha ucuz bir telefon bir kere. Optimus G2 çıkacak o S4den daha iyi olacak. Önerimizde bulunduk ben SP demiştim. Beğenmemişsin ve Optimus Gye geçilmiş, optimus g alacak paran varsa optimus g spden iyidir, konuda adı geçen android telefonları sıralarsak:
Galaxy S4>LG Optimus G>Galaxy S3Xperia SP>Galaxy S2.

iphone 5 donanimsal olarak kötu biraz ama digerlerine göre nasil iyi performans sagliyo fiyat neden bukadar ucuk onu anlamis degilim bana aciklayabilir misiniz ?

Invoke

Invoke

Üye
iphone 5 donanimsal olarak kötu biraz ama digerlerine göre nasil iyi performans sagliyo fiyat neden bukadar ucuk onu anlamis degilim bana aciklayabilir misiniz ?

Çok kolay, yılların elması var ve bu da fiyatı artırıyor, ayrıca yazılım çok önemli bir şey. Çok hafif bir yazılımı var, donanıma o kadar ihtiyaç duymuyor. Halbuki androidin donanım olarak çok sorunu var, bugün androidde 2gb ram artık normal gelir oldu. Telefon önerirken alt sınırın 1gb olmasına dikkat ediyoruz, note3 3gb ram ile çıkacak. Ama iphoneda bunlara gerek yok, donanımına takılmayın , iphone5 konuştuğumuz cihazlardan daha iyi. Ama androidin de kendine göre artıları: daha özgürüz mesela, istediğimiz kadar kurcalayabiliriz.

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi

Çok kolay, yılların elması var ve bu da fiyatı artırıyor, ayrıca yazılım çok önemli bir şey. Çok hafif bir yazılımı var, donanıma o kadar ihtiyaç duymuyor. Halbuki androidin donanım olarak çok sorunu var, bugün androidde 2gb ram artık normal gelir oldu. Telefon önerirken alt sınırın 1gb olmasına dikkat ediyoruz, note3 3gb ram ile çıkacak. Ama iphoneda bunlara gerek yok, donanımına takılmayın , iphone5 konuştuğumuz cihazlardan daha iyi. Ama androidin de kendine göre artıları: daha özgürüz mesela, istediğimiz kadar kurcalayabiliriz.

Kardes cok tesekkür ederim. Yani diyosunki paran varsa elma ama paramiz yoksa ve performans ve kaliteden yoksun kalmamak icin ne önerirsin?

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
LG Optimus 4xHD ve Sony SP arasında kendine uygun olanı seçim yap ve al derim ikiside gerçekten kaliteli telefon.

Invoke

Invoke

Üye
Kardes cok tesekkür ederim. Yani diyosunki paran varsa elma ama paramiz yoksa ve performans ve kaliteden yoksun kalmamak icin ne önerirsin?

30.mesajın son cümlesi :)

Üst Alt