s4 mini iyi aslinda lg optimus g yi bileniniz kullananiz var mi?

xperia sp biraz zorla bütçeyi![]()
s3 ten şaşma o zaman hala eskimiş değilsp iyi degil ya ram cekirdek sayisi ve hafiza sikinti.

bulursan s3 iyi olur
s3 un braz ram i dusuk bide sürüm eski ama olabilir lg optimus g sence tercih edilir mi? S3 e karsi
benchmarklara fazla inanmamak lazım ama optimus g ye yeni gelecek olan guncellemeri de sayarsak iyi bir telefon tabii
Tabi ki edilir.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca SP'nin performansı gayet iyi. Adreno 320gpu çok iyi. Her şey çekirdek sayısı değil. Hafıza kartı takılıyor. Sorun yok yani. Bir de benchmarklarda S3ü geçiyor.

benchmarklara fazla inanmamak lazım ama optimus g ye yeni gelecek olan guncellemeri de sayarsak iyi bir telefon tabii![]()
sp o kadar iyi degil gbi
Ben de fazla takılmıyorum ama SP'nin performansı gayet iyi. Onu anlatmak istedim. Ki Optimus G daha da iyi. S3e tercih ederdim ben olsam.
benchmarklara fazla inanmamak lazım ama optimus g ye yeni gelecek olan guncellemeri de sayarsak iyi bir telefon tabii![]()
sp o kadar iyi degil gbi
- - - Eklendi - - -
benchmark nicin kötu ki niye inanmayalim
sadece telefonun sana gore stabil se bile benchmarktan kotu alabilir bu yuzden bazi ozellikleri değiştir onu yap bunu yap falan uğraşma hiçbir test de %100 sonuç vermez 
ağır ol benchmark kotu demedimsadece telefonun sana gore stabil se bile benchmarktan kotu alabilir bu yuzden bazi ozellikleri değiştir onu yap bunu yap falan uğraşma hiçbir test de %100 sonuç vermez
![]()
s4>optimus g>s4 minis4 ten iyi mi sence lg optimus g

s4>optimus g>s4 mini
bana gore sıralama boyle![]()
daha ucuz olduğu içindirkiyas.la da lg optimus g daha fazla tercih edilmis ama
ayrıca o siteye kaç kişi giriyor ki boyle şeylere inanmamak lazım canın ne istiyorsa onu al sonuçta sen kullanacaksın o telefonu ben sadece kendime gore sıralamamı yazdım