1000 tl Civari Android Hangi Teli Önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl Civari Android Hangi Teli Önerirsiniz?
önerilerinizi bekliyorum.

Mücteba

Mücteba

Üye
S2 galaxy

ismailozcn

ismailozcn

Üye
s3,s3 mini ,s2,s4 mini

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi
s4 mini iyi aslinda lg optimus g yi bileniniz kullananiz var mi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
xperia sp biraz zorla bütçeyi :)

The Shadow

The Shadow

Üye
s3 :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
bulursan s3 iyi olur

Invoke

Invoke

Üye
s3 un braz ram i dusuk bide sürüm eski ama olabilir lg optimus g sence tercih edilir mi? S3 e karsi

Tabi ki edilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca SP'nin performansı gayet iyi. Adreno 320gpu çok iyi. Her şey çekirdek sayısı değil. Hafıza kartı takılıyor. Sorun yok yani. Bir de benchmarklarda S3ü geçiyor.

The Shadow

The Shadow

Üye

Tabi ki edilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca SP'nin performansı gayet iyi. Adreno 320gpu çok iyi. Her şey çekirdek sayısı değil. Hafıza kartı takılıyor. Sorun yok yani. Bir de benchmarklarda S3ü geçiyor.
benchmarklara fazla inanmamak lazım ama optimus g ye yeni gelecek olan guncellemeri de sayarsak iyi bir telefon tabii :oke:

Invoke

Invoke

Üye

benchmarklara fazla inanmamak lazım ama optimus g ye yeni gelecek olan guncellemeri de sayarsak iyi bir telefon tabii :oke:

Ben de fazla takılmıyorum ama SP'nin performansı gayet iyi. Onu anlatmak istedim. Ki Optimus G daha da iyi. S3e tercih ederdim ben olsam.

The Shadow

The Shadow

Üye
sp o kadar iyi degil gbi

- - - Eklendi - - -

benchmark nicin kötu ki niye inanmayalim

ağır ol benchmark kotu demedim :D sadece telefonun sana gore stabil se bile benchmarktan kotu alabilir bu yuzden bazi ozellikleri değiştir onu yap bunu yap falan uğraşma hiçbir test de %100 sonuç vermez :oke:

blackshadow123

Üye
    Konu Sahibi

ağır ol benchmark kotu demedim :D sadece telefonun sana gore stabil se bile benchmarktan kotu alabilir bu yuzden bazi ozellikleri değiştir onu yap bunu yap falan uğraşma hiçbir test de %100 sonuç vermez :oke:

s4 ten iyi mi sence lg optimus g

The Shadow

The Shadow

Üye
kiyas.la da lg optimus g daha fazla tercih edilmis ama
daha ucuz olduğu içindir :oke: ayrıca o siteye kaç kişi giriyor ki boyle şeylere inanmamak lazım canın ne istiyorsa onu al sonuçta sen kullanacaksın o telefonu ben sadece kendime gore sıralamamı yazdım :oke:

Üst Alt