Ardakaşım istersen konuyu iyice bir açalım... ilk olarak daha ucuz fiyata fiyatının çok üstünde performans veren bir cihazı tanıtayım... Nokia 603... Şunuda ekliyeyim bu Symbian BELLE... Nokia'dan telefon alınırmi? Falan diyenlere takma... Onlar ios ve android fanları... Belleden habersiz bilgisiz kişiler... Hiç sorunsuz alabilirsin... Video çekim HD (720P) Çektiğin videoları HD kalitesinde izleyebilirsin... 512 MB RAM var... 1 GHZ işlemci var... Sana yetmezmi?... Bence başka cihazlar için para saçmana gerek yok... Android Markette bulacağın APP'lerin %80'i Ovi Store'de var... Clear Black ekranda güneş ışığında rahatsızlık duymuyorsun... Kasası Polikarbon darbelere karşı dayanıklı NFC nin en üst versiyonu var... Hem Data hem güvenlik olarak çift yönlü sadece 603 te kullanılıyor... 701 gibi 603 te de 1000Nits lik dünyanın en parlak ekranı var... Iphone 4 e canlılık konusunda kesinlikle 3-4 kez denememize rağmen takıyor... App ler de sıkıntı çekerim dersen sitenin forum bölümünde symbian ^3 bölümünden bütün uygulamalarını
indirebilirsin... Şahsen birçok cihaz (Samsung Galaxy S9000, İphone 4, HTC desire, Lg optimus Black) kullanmış biri olarak sağlamlık, estetik, kalite olarak hem her zaman Nokia, Hemde 603... Flash Lite dediğin telefonun internette açamadığı video yok... İzlediğimden değil de diziport vb sitelerde denedim kasmadan sorunsuzca çalıştırıyor... Ha ama flash oyunların bir kısmını oynatabiliyor o kadarlık da olsun... Iphone Konusunda İnanmıyormusun İşte Buyrun...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız... Şuan piyasada f/p 1.'si... Diğer Nokia cihazlarına kıyasla uygulamalar arasi gecis yaparken donmuyor... FİKRİN DEĞİŞMEDİMİ?...
Diğer Önerdiğim Cihaz Nokia 603 Modelinin 2 Model Üst Modeli Olan Nokia 701...
Arada Çok bir Fark yok... Özellik Olarak... Fakat... Az Birşey Fiyat Farkı Var... İstersen Nokia 701 ile Nokia 603'ün Kıyaslamasına Bakabilirsin...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız...
Sana Telefonların En Ucuz Fiyatlarını Sunuyorum...
Nokia 701.......................................
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
Nokia 603.......................................Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL]
BENCE FİKRİN DEĞİŞTİ... BUNA İNANIYORUM...
İSTERSEN BEN NOKİA 603 KONULU FORUM AÇTIM İSTERSEN BİR GÖZAT DERİM... YORUMLARINI BEKLERİM KARDEŞ...
Nokia 603 Güçlü Bir Telefonmu???
İSTERSEN ANKETİME BİR GÖZAT... İYİ ARAŞTIRMALAR...
İNŞALLAH FİKRİN DEĞİŞMİŞTİR................................

Nokia 603 Arkadaşın dediği kadar varsa almak mantıklı değil mi sizce ?