1000 tl bütçe hangi telefonu önerirsiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
1000 tl bütçe hangi telefonu önerirsiniz ?
1000 Lira bütçe var ben xperia pro almak istiyorum 1000 tl sizin önerileriniz nelerdir ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia n8

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Lg optimus black:iyidir neo:oldukça iyidir 701:iyidir galaxy w:oldukça iyidir n8 mi aman Allahım bizi koru

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
n8 alma kardeşim. androidli bir cihaz işini görür galaxy s olabilir veya biraz araştırsan ipone 4g bulursun o parayla

enaa_881

enaa_881

Üye
optimus black , galaxy s, htc desire s, galaxy w , xperia neo

futbol123

futbol123

Üye
xperia neo yada galaxy s

ParduSS

ParduSS

Üye
Ardakaşım istersen konuyu iyice bir açalım... ilk olarak daha ucuz fiyata fiyatının çok üstünde performans veren bir cihazı tanıtayım... Nokia 603... Şunuda ekliyeyim bu Symbian BELLE... Nokia'dan telefon alınırmi? Falan diyenlere takma... Onlar ios ve android fanları... Belleden habersiz bilgisiz kişiler... Hiç sorunsuz alabilirsin... Video çekim HD (720P) Çektiğin videoları HD kalitesinde izleyebilirsin... 512 MB RAM var... 1 GHZ işlemci var... Sana yetmezmi?... Bence başka cihazlar için para saçmana gerek yok... Android Markette bulacağın APP'lerin %80'i Ovi Store'de var... Clear Black ekranda güneş ışığında rahatsızlık duymuyorsun... Kasası Polikarbon darbelere karşı dayanıklı NFC nin en üst versiyonu var... Hem Data hem güvenlik olarak çift yönlü sadece 603 te kullanılıyor... 701 gibi 603 te de 1000Nits lik dünyanın en parlak ekranı var... Iphone 4 e canlılık konusunda kesinlikle 3-4 kez denememize rağmen takıyor... App ler de sıkıntı çekerim dersen sitenin forum bölümünde symbian ^3 bölümünden bütün uygulamalarını
indirebilirsin... Şahsen birçok cihaz (Samsung Galaxy S9000, İphone 4, HTC desire, Lg optimus Black) kullanmış biri olarak sağlamlık, estetik, kalite olarak hem her zaman Nokia, Hemde 603... Flash Lite dediğin telefonun internette açamadığı video yok... İzlediğimden değil de diziport vb sitelerde denedim kasmadan sorunsuzca çalıştırıyor... Ha ama flash oyunların bir kısmını oynatabiliyor o kadarlık da olsun... Iphone Konusunda İnanmıyormusun İşte Buyrun...
... Şuan piyasada f/p 1.'si... Diğer Nokia cihazlarına kıyasla uygulamalar arasi gecis yaparken donmuyor... FİKRİN DEĞİŞMEDİMİ?...

Diğer Önerdiğim Cihaz Nokia 603 Modelinin 2 Model Üst Modeli Olan Nokia 701...
Arada Çok bir Fark yok... Özellik Olarak... Fakat... Az Birşey Fiyat Farkı Var... İstersen Nokia 701 ile Nokia 603'ün Kıyaslamasına Bakabilirsin...
...

Sana Telefonların En Ucuz Fiyatlarını Sunuyorum...

Nokia 701.......................................
[/URL]

Nokia 603.......................................
[/URL]

BENCE FİKRİN DEĞİŞTİ... BUNA İNANIYORUM...

İSTERSEN BEN NOKİA 603 KONULU FORUM AÇTIM İSTERSEN BİR GÖZAT DERİM... YORUMLARINI BEKLERİM KARDEŞ...
Nokia 603 Güçlü Bir Telefonmu???

İSTERSEN ANKETİME BİR GÖZAT... İYİ ARAŞTIRMALAR...
İNŞALLAH FİKRİN DEĞİŞMİŞTİR................................

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Ardakaşım istersen konuyu iyice bir açalım... ilk olarak daha ucuz fiyata fiyatının çok üstünde performans veren bir cihazı tanıtayım... Nokia 603... Şunuda ekliyeyim bu Symbian BELLE... Nokia'dan telefon alınırmi? Falan diyenlere takma... Onlar ios ve android fanları... Belleden habersiz bilgisiz kişiler... Hiç sorunsuz alabilirsin... Video çekim HD (720P) Çektiğin videoları HD kalitesinde izleyebilirsin... 512 MB RAM var... 1 GHZ işlemci var... Sana yetmezmi?... Bence başka cihazlar için para saçmana gerek yok... Android Markette bulacağın APP'lerin %80'i Ovi Store'de var... Clear Black ekranda güneş ışığında rahatsızlık duymuyorsun... Kasası Polikarbon darbelere karşı dayanıklı NFC nin en üst versiyonu var... Hem Data hem güvenlik olarak çift yönlü sadece 603 te kullanılıyor... 701 gibi 603 te de 1000Nits lik dünyanın en parlak ekranı var... Iphone 4 e canlılık konusunda kesinlikle 3-4 kez denememize rağmen takıyor... App ler de sıkıntı çekerim dersen sitenin forum bölümünde symbian ^3 bölümünden bütün uygulamalarını
indirebilirsin... Şahsen birçok cihaz (Samsung Galaxy S9000, İphone 4, HTC desire, Lg optimus Black) kullanmış biri olarak sağlamlık, estetik, kalite olarak hem her zaman Nokia, Hemde 603... Flash Lite dediğin telefonun internette açamadığı video yok... İzlediğimden değil de diziport vb sitelerde denedim kasmadan sorunsuzca çalıştırıyor... Ha ama flash oyunların bir kısmını oynatabiliyor o kadarlık da olsun... Iphone Konusunda İnanmıyormusun İşte Buyrun...
... Şuan piyasada f/p 1.'si... Diğer Nokia cihazlarına kıyasla uygulamalar arasi gecis yaparken donmuyor... FİKRİN DEĞİŞMEDİMİ?...

Diğer Önerdiğim Cihaz Nokia 603 Modelinin 2 Model Üst Modeli Olan Nokia 701...
Arada Çok bir Fark yok... Özellik Olarak... Fakat... Az Birşey Fiyat Farkı Var... İstersen Nokia 701 ile Nokia 603'ün Kıyaslamasına Bakabilirsin...
...

Sana Telefonların En Ucuz Fiyatlarını Sunuyorum...

Nokia 701.......................................
[/URL]

Nokia 603.......................................
[/URL]

BENCE FİKRİN DEĞİŞTİ... BUNA İNANIYORUM...

İSTERSEN BEN NOKİA 603 KONULU FORUM AÇTIM İSTERSEN BİR GÖZAT DERİM... YORUMLARINI BEKLERİM KARDEŞ...
Nokia 603 Güçlü Bir Telefonmu???

İSTERSEN ANKETİME BİR GÖZAT... İYİ ARAŞTIRMALAR...
İNŞALLAH FİKRİN DEĞİŞMİŞTİR................................

Sen neden her konuya aynı mesajı yazıyorsun ?? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

Xperia Neo V

Xperia Ray

61semih

61semih

Üye
lg optımus black stıl olarak cok başarılı ama uzun ıncelememden sonra ınternet performansını ve menu gecıslerındekı kasmaları gordum.flashplayer performansı kötü.xperia pro daha iti gibi görunuyor.zaten gereklı mesajına karsılıkta attım

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Arkadaşın dediği kadar varsa almak mantıklı değil mi sizce ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia 603 Arkadaşın dediği kadar varsa almak mantıklı değil mi sizce ?

Nokia 603ü bırak 701 berbat bir cihaz.

HTC Desire S en iyisi.

Buradan karşılaştır.

s3LoOoO

Üye
Samsung Wave 3 bada da olsa , süper amolet ekranı hd videosu süper fotoları ve 1.4 ghz işlemcisi bile yeterli

qRumPy

Üye
    Konu Sahibi
SE Xperia Neo Veya Xperia Pro Almak Daha Mantıklı Geliyor sizce ?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş neo olabilir eğer ikisinden birini soruyosan

gariipp

gariipp

Üye
nokia n8,nokiac7,nokia701

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...