Carizmatik_
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lg g4 ü öneririm ben şahsen, general mobil 5te olabilir ama o cihaz hakkında pek bilgim yok, xperia m5 i önermem digerlerinin yaninda pasif kalir biraz.(kamerası hariç)
Hocam Lumia Karşı antipatiğim var tasarım ve içerik olarak beni cezbetmiyor..Lumia 640 Xl veya 650.
Lumia dışında öneri varsa iyi olur hocam Lumia almam.Eğer snapchat kullanmıyorsan ve oyun düşkünü değilsen lumia cihazlara bak derim nedenleri şunlar:
1000 tl altında adam gibi android cihaz yok(olanlarda servise çok gidiyor bkz: Lg g4 gm5 plus)
Lumia cihazların kamerası gayet iyi carl zeiss lens kullanıyorlar ve pureview teknolojisine sahip
1000 tl muadillerine gore daha uzun sure stabil kalıyorlar ve aylık güncelleme alıyorlar
Malzeme kaliteleri 1000 tl için gayet iyi
Eğer lumia almam diyorsan bence en iyi seçenekler xiaomi mi 4 ve gm5plus tür eğer bilinen markalar almak istersen sen bilirsin ama 1000 tlye bilindik markaların cihazları hiç iyi olmuyor genelde
Sent from mTalk using lumia950
Hocam Samsung S5 düşünüyordum ama ondada batarya sorunu varmış galiba ama kullanmadığım için birşey diyemiyorum.Model fark etmez canlılığa ve performansa önem veriyorsan samsung al kardesim amoled ekranı güzelliği senide etkiliyebilcegini tahmin ediyorum şuan anda kim ne derse desi amoled ekran parlaklık ve canlılık acısından en iyisi ... samsung s5 diyorsa öneririm baska samsung ta olabilir.... Simdiden hayırlı olsun ...
1) gm5 plus ta aylık güncelleme alıyor .Eğer snapchat kullanmıyorsan ve oyun düşkünü değilsen lumia cihazlara bak derim nedenleri şunlar:
1000 tl altında adam gibi android cihaz yok(olanlarda servise çok gidiyor bkz: Lg g4 gm5 plus)
Lumia cihazların kamerası gayet iyi carl zeiss lens kullanıyorlar ve pureview teknolojisine sahip
1000 tl muadillerine gore daha uzun sure stabil kalıyorlar ve aylık güncelleme alıyorlar
Malzeme kaliteleri 1000 tl için gayet iyi
Eğer lumia almam diyorsan bence en iyi seçenekler xiaomi mi 4 ve gm5plus tür eğer bilinen markalar almak istersen sen bilirsin ama 1000 tlye bilindik markaların cihazları hiç iyi olmuyor genelde
Kim demiş s5 de batarya sorunu var incelemesini izle en beğenilen tarafi bataryasi zaten 2800 olduğuna bakma yazılım sağlamduTeşekkürler Hocam sony Xperia incelemeye baktım, hafıza çok yetersiz diyorlar o şuanlık alınmayacaklar listesine ekledim.
Hocam Lumia Karşı antipatiğim var tasarım ve içerik olarak beni cezbetmiyor..
Lumia dışında öneri varsa iyi olur hocam Lumia almam.
Hocam Samsung S5 düşünüyordum ama ondada batarya sorunu varmış galiba ama kullanmadığım için birşey diyemiyorum.
Şuan için GM5 Plus ağırlık kazandı hocam1) gm5 plus ta aylık güncelleme alıyor .
2) o cihazlar snapdragon 410 la geliyor.
3) ne kadar gerekli uygulamalar olsa da bi sure eksik uygulamalar illaki çıkıyor çünkü kullandim.
4) gm5 plus sadece şarj için güncelleme almalı bu da 6.0.1 den kaynaklanıyor zaten 2-3 aya 7.0 alacağız ayrıca haziran güncellemesi ile telefon baya toparladi temmuz güncellemesi daha iyi olacak diye düşünüyorum .
Kim demiş s5 de batarya sorunu var incelemesini izle en beğenilen tarafi bataryasi zaten 2800 olduğuna bakma yazılım sağlamdu
Mantıklı olan o zaten bende alalı 1 ay oldu zatenŞuan için GM5 Plus ağırlık kazandı hocam
farkındaysan ben de gm5plusu önerdim lumia düşünmüyorsa ancak sorun çıkma ihtimali yüksek bir cihaz eğriye eğri doğruya doğru konuşalım sıkıntı ben sadece olanları yazdım seçim yapmak ona kalmış1) gm5 plus ta aylık güncelleme alıyor .
2) o cihazlar snapdragon 410 la geliyor.
3) ne kadar gerekli uygulamalar olsa da bi sure eksik uygulamalar illaki çıkıyor çünkü kullandim.
4) gm5 plus sadece şarj için güncelleme almalı bu da 6.0.1 den kaynaklanıyor zaten 2-3 aya 7.0 alacağız ayrıca haziran güncellemesi ile telefon baya toparladi temmuz güncellemesi daha iyi olacak diye düşünüyorum .
Kim demiş s5 de batarya sorunu var incelemesini izle en beğenilen tarafi bataryasi zaten 2800 olduğuna bakma yazılım sağlamdu
kardeş tam okuduysan lumia istemiyorsan xiaomi mi4 ya da gm5plus yazımı görmüşsündürTeşekkürler Hocam sony Xperia incelemeye baktım, hafıza çok yetersiz diyorlar o şuanlık alınmayacaklar listesine ekledim.
Hocam Lumia Karşı antipatiğim var tasarım ve içerik olarak beni cezbetmiyor..
Lumia dışında öneri varsa iyi olur hocam Lumia almam.
Hocam Samsung S5 düşünüyordum ama ondada batarya sorunu varmış galiba ama kullanmadığım için birşey diyemiyorum.
Windows 10 mobile var iken kullandımfarkındaysan ben de gm5plusu önerdim lumia düşünmüyorsa ancak sorun çıkma ihtimali yüksek bir cihaz eğriye eğri doğruya doğru konuşalım sıkıntı ben sadece olanları yazdım seçim yapmak ona kalmış
sen ne zaman kullandın bilmiyorum ama ben win10 mobile geldiğinden beri uygulama eksikliği çekmiyorum tabi kullanma amacına göre değişir
Sent from mTalk
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntın olursa yaz bana. Telefon gelince kutu içerisinde ki herşeyi çalışıyor diye kontrol et cihazı da iyice kontrol et ayrıca çift mi tek sim mi aldın?Arkadaşlar öneri ve görüşleriniz için çok teşekkürler General Mobile GM5 Siparişi verdim
Hayırlı olsunArkadaşlar öneri ve görüşleriniz için çok teşekkürler General Mobile GM5 Siparişi verdim
Hayırlı olsun kardeşim sıkıntın olursa yaz bana. Telefon gelince kutu içerisinde ki herşeyi çalışıyor diye kontrol et cihazı da iyice kontrol et ayrıca çift mi tek sim mi aldın?
Teşekkür ederim HocamHayırlı olsun
Keşke çift sim alsaydiniz 2. Seri olurdu eğer iptal şansınız varsa cift sim alin zaten tek simitekn avantajı yokTeşekkürler Hocam, Ben Tek sim kartlı modeli tercih ettim
Teşekkür ederim Hocam
Arkadaşın dedigi gibi aynı fiyat ise çift sim tavsiye ederimKeşke çift sim alsaydiniz 2. Seri olurdu eğer iptal şansınız varsa cift sim alin zaten tek simitekn avantajı yok
Arkada allta ce yazısının altında yazılar var mı? Duvar kağıdı kapadokya mi?Arkadaşlar sanırım şanslı biriyim telefon çift sim kartlı modeli geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?