1000 liraya kadar android li cep telefonu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
1000 liraya kadar android li cep telefonu ?
merhaba arkadaşlar tavsiyeleriniz sayesinde ideos x5 aldım ve çok memnunum yine size güvenerek abime cep telefonu almayı düşünüyorum 1000 lira kadar limitim var android işletim sistemli bir telefon arıyorum şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hocam düşük fiyat yüksek performans sony ericsson xperia neo v benim önerim burada 800 tl ye kadar var kvk garantili :) özelliklerini google amcada arat oku

Narutodth

Narutodth

Üye
1000 liraya galaxy s var, kingmorunda dediği gibi 800 liraya neo v var.900-1000 arası optimus black var.

emreilhans

emreilhans

Üye
az karıştırırsan ikinci el galaxy s2 bulabilirsin :oke:

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
hocam düşük fiyat yüksek performans sony ericsson xperia neo v benim önerim burada 800 tl ye kadar var kvk garantili :) özelliklerini google amcada arat oku

burada var derken ? 2. el kastediyorsanız 2. el ile uğraşmak istemiyorum

1000 liraya galaxy s var, kingmorunda dediği gibi 800 liraya neo v var.900-1000 arası optimus black var.

önerileriniz için teşekkür ederim

az karıştırırsan ikinci el galaxy s2 bulabilirsin :oke:

2. el ile filan uğraşmak istemiyorum 0 olursa çok iyi olur

Narutodth

Narutodth

Üye
Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok 2 el değil tekirdağ istanbul da kampanya oluyor bazen 750 ye kadar iniyor onu söylemek istedim kesinlikle önerim sony ericsson xperia neo v

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
    Konu Sahibi
yok 2 el değil tekirdağ istanbul da kampanya oluyor bazen 750 ye kadar iniyor onu söylemek istedim kesinlikle önerim sony ericsson xperia neo v

ilginiz için teşekkür ederim teknik detaylara baktım en kısa zaman da test edeceğim :)

Superfan

Superfan

Üye
Açıkçası ben Xperia Neo kullanıyorum.Xperia neo V daha erken çıktığı için android 4.0 yolunda bir avantaja sahip.Fakat telefonda kamera senin için önemliyse Xperia Neo öneriyorum.Çünkü şu an çoğu telefonunun sahip olmadığı bir kameraya sahip.Akıllı zoom,autofocus,8.1 MP,8x zoom..Ama xperia neo v şu anda indirimde.780 TL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt