Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1000 Liraya Alınacak En Iyi Telefon ?
Sponsorlu Bağlantılar
BaranASYA
Üye
Konu Sahibi
1000 Liraya Alınacak En Iyi Telefon ?
1000 Liraya Alınacak En Iyi Telefon Nedir ?
pRime.
Üye
Sony xperia neo v veya nokia 701 tavsiye ederim. fiyatları uygun ve 1000 liraya alabileceğin başka telefonlar kadar iyi.
Sagopacıyız79
Üye
6600 al derim bundan saglam ve iyisini hiç bir yerde bulamassin parana yazık olur bi s60 al
Mobilator
Emekli Yönetici
kardesim millet symbian 3 begenmiyo sen s60 al diyon. bence motorola atrix alabilirsin. hepsi buradada 850 tl.
Sagopacıyız79
Üye
Yaw iki tane fazla Özellik için o paraya yazık deilmi
covar
Üye
biraz daha ver varide n9 al
hizan
Üye
bence n8 al istediğin gibi yazılım ve proğram yüklersin.
iyide adam zaten akilli telefon alacak kesin o secenek hepsinde var.
CryuS
Üye
Bence kardeşim iPhone 5'in çıkmasını bekle.(Bu yaz çıkacakmış diye duydum.)Sonra iPhone 4S al fiyatı ucuzlar iPhone 5 çıktığı için.Yani topu topu 2-3 ay bekle.Çok acil lazımsa. : Nokia E7 veya Nokia 701
klongs
Üye
iphone 4s 1000 lira ya zor duser
papakudioflu
Emekli Yönetici
3gs bile 1000liraya düşmedi naptınız siz arkadaslar 4s 1000liraya düşerse 4te 700-750 yapar heralde
BaranASYA
Üye
Konu Sahibi
Nokia 701 Almayı Düşünüyorum Ne Kadar Ki ?
klongs
Üye
800 civarı
BaranASYA
Üye
Konu Sahibi
Özellikleri nasıl peki ? Yani güzel mi rami felan.
klongs
Üye
1 ghz işlemci 512 mb rami var bence alma neo v falan daha iyi uygulama oyunda bol
BaranASYA
Üye
Konu Sahibi
Neo V Mi hiç duymadım ki Nasıl Bi Telefon ?
CanKartaL
Emekli Yönetici
en iyi telefon kullanım amacına göre alacağın telefondur ama fiyat performans olarak uygun bir telefon arıyorsan 750 TL ye neo v gayet iyi bir fiyat performans ürünü sayılır kendi fiyatında
BaranASYA
Üye
Konu Sahibi
7/24 Webte Gezeceğim Bir Telefon Istiyorum Ama Çok Sağlam Birşey Olmasını Istiyorum