Telefon Tavsiyesi 1000-1500 Aralığında Telefon önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

AhmetOrtancil

Üye
    Konu Sahibi
1000-1500 Aralığında Telefon önerir misiniz?
Merhabalar şuan l520 kullanıyorum artık yetersiz oldu dediğim gibi bütcem en fazla 1700 e çıkabilir.Cevaplarınızı bekliyorum.

baby_face_

baby_face_

Üye
Perşembe günü A101'e Galaxy S4 gelmişti fiyatıda çok iyiydi (899 TL, 2 yıl Samsung Tr garantili) değerlendirebilirdin.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
NEXUS 5 veya NOTE 3 :oke::oke::oke::oke:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3,Z2,G3

AhmetOrtancil

Üye
    Konu Sahibi
G3'ün ne kadar daha gideri var yani iş görür mü güncelleme olarak yoksa 1 2 yıl sonra hurda mı olur

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z2, meiziu mx4, Z3 compact, HTC One E8

0MG90

0MG90

Üye
1700'e kadar çıkabiliyorsa M8 veya Z2.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Biz böyle tavsiye veriyoruz veriyoruz ama sizin telefondan beklentiniz nedir ? Güncelleme alması önemli mi, kamerası önemli mi, dayanıklılık önemli mi, pil önemli mi vs.vs.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sony Z2.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 930/1520 derim. Wp güncelleme konusunda bayağı iyi.

AhmetOrtancil

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930/1520 derim. Wp güncelleme konusunda bayağı iyi.
lumia deneyimi yaşadım pek iyi geçmedi gibi daha gelişmesi lazım.Bide kliksada lg3 1499 lira ama teknosada 1800 lira sizce alayım mı yoksa kazık yer miyim ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
LG G3 fena değil ama garanti durumu nedir diye bakın. Arıza durumda sizin başınız ağrımasın. Birde büyük elektronik mağazaları kâr marjlarını bir tık üstte tutar. Almadan önce piyasasına göz at bence .

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Z2. G3 ise 2k ekranı dünyanın en iyi ekranlarından belki de piyasadaki telefonlar arasında dünyanın en iyi ekranı şuan o. Ama bu ekran bataryayı çok fena kullanıyor. Bir de ısındıkça performansı düşen bir telefonmuş. Şu inceleme çok faydalı olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Emre

Üye
G3 kesinlikle :oke:

MaxipmaN

Üye
Xperia Z2. G3 ise 2k ekranı dünyanın en iyi ekranlarından belki de piyasadaki telefonlar arasında dünyanın en iyi ekranı şuan o. Ama bu ekran bataryayı çok fena kullanıyor. Bir de ısındıkça performansı düşen bir telefonmuş. Şu inceleme çok faydalı olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
S6 tokatlar o ekranı

3onur5

3onur5

Üye
istediğin kriterleri belirlersen daha çok yardım alabilirsin yoksa herkes birbirinden bağımsız telefon söylüyor :bigstar:

Üst Alt