Telefon Tavsiyesi 1000-1300 arasi guzel bi' telefon tavsiye edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3'ün, Z2'den bir farkı daha.
Z2 ile Z3 arasında ufak tefek değişim var Z3 ve Z3 Plustada öyle mesela bu Sony müdürü Z3 ile Plus'ının arasında fark az diye Plus demeyi tercih ettik diyor. Madem böyle düşünüyorsunux asıl Z3'e de Z2 Plus deselermiş Z3 Plus'a en azından Z3 dediğin de değişen rakamlar oluyor. Snap 801 ve 810 vs

0MG90

0MG90

Üye
Z3'e Z2 Plus denilemez tasarım farkı var çünkü. Anlamsız olurdu. Apple iPhone S serisi gibi düşünün. Z3'te Z2 gibi olsaydı o zaman olabilirdi.

Invoke

Invoke

Üye
Z2 ile Z3 arasında ufak tefek değişim var Z3 ve Z3 Plustada öyle mesela bu Sony müdürü Z3 ile Plus'ının arasında fark az diye Plus demeyi tercih ettik diyor. Madem böyle düşünüyorsunux asıl Z3'e de Z2 Plus deselermiş Z3 Plus'a en azından Z3 dediğin de değişen rakamlar oluyor. Snap 801 ve 810 vs

Ama dışarıdan bakınca Z3, Z2 ye göre farklı dururken Z3+, Z3'e göre farklı durmuyor :D

• Beğen
Tepkiler: lucifer66 ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ama dışarıdan bakınca Z3, Z2 ye göre farklı dururken Z3+, Z3'e göre farklı durmuyor :D
Ben sadece düşünce zihniyeti olarak baktim :D yoksa Z3 Plus Z3'e göre daha ince, kapakçık belasıda yok. Aynı kılıfı takmaya çalışsanda olamayacak :)

0MG90

0MG90

Üye
Gerçi Z3+'ın hoparlörü Z2'deki gibi. Ondan Japonya'da Z4 yapmışlar ismini.

Z3 ve Z3+ arasında ufak tefek değişim yok bence. Kamerası daha iyi, kenarları artık metal, usb kısmı açık, hi-res desteği var, ekranı daha iyi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sony xperia m4 aqua
sony xperia c4

turancen

turancen

Üye
Lg g3 :)

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Yani Xperia Z3 e para vereceğine Z3+ al diyorsunuz doğru anladım mı? Yada Z3+ yerine başka önerebileceğiniz telefonlar var mıdır?

emreli01

emreli01

Üye
@lucifer66 Z2/G2.

@Bülent872 İmzandaki "de/da" bağlaçtır, ayrı yazılır, kesme işareti ile ayrılmaz.
Ayrıca beyazıt değil Bâyezid. :D

@Invoke bağlaçlarda haklısın lakin zaten Beyazid yazıyor :)

Bilmiyorum, hocalarım "bayezid doğru" derdi. Osmanlıca metinlerde bayezid yazarmış. Osmanlıcam yok. :eek:

B harfini çeken elif var. Ba da olur Be de asıl problem arap alfabesinde ;)
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] telefon önerilerine bak be [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Invoke

Invoke

Üye
Yani Xperia Z3 e para vereceğine Z3+ al diyorsunuz doğru anladım mı? Yada Z3+ yerine başka önerebileceğiniz telefonlar var mıdır?

Hayır, öyle birşey demedik. Z2 ile Z3'ün farklarını söyledik. Fiyat farkına göre karar ver, dedik. Z3+ daha yeni çıktı 2500 lira. Gayet pahalı. Hiç gerek yok almaya.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence de Z3 Plus alma. Isınan bir işlemci var veya yeni tabirle hızı düşürülmüş. Ayrica Z2 Z3'e göre Z3'te Z3 Plus'a göre daha yüksek amperli. Buda daha uzun şarj demek.

Invoke

Invoke

Üye
Z2 veya Z3 veya Note 3 veya G2 alınabilir bence. Fiyat, ihtiyaç ve zevke faktörlerine göre seç.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 plusa kadar ciktiysan s6 ve g4 bak ya da note 4 e

The Pancar

The Pancar

Üye
Bu g2 şikayet edilecek kadar ısınıyor mu ?

karayel90

karayel90

Üye
Hiç düşünmeden git ya Sony Xperia Z2 Yada LG G3 al
50-55 Dereceye kadar ısınıyor dostum ben kullanıcısıyım.Özellikle oyun ve internette

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Güzel ve büyük bir ekran, iyi bir ön ve arka kamera, tatmin eden bir performans ve güven veren bir firmadan telefon istersen xperia c4 almalısın.fiyatı 1200 tl ama ismi amiral olsun dersen z2 de olabilir tabi +200 tl eklemelisin.fark var mı dersen bence yok.

• Beğen
Tepkiler: lucifer66

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim. Şindilik Sony Xperia Z3 almaya karar verdim. Ama aklımda bir soru kaldı. Z2 almayıp üstüne para koymaya değer mi? Bu soruyu da cevapladığımız zaman gerçekten emin olacağım

Üst Alt