Telefon Tavsiyesi 1000-1300 arasi guzel bi' telefon tavsiye edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Bülent872

Bülent872

Üye
Tabiki Z2

lucifer66

Üye
    Konu Sahibi
Peki üstüne biraz daha para katıp Z3 almalı mıyım?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben özellik kullanmayı severim S-PEN'i aktif kullanırım derseniz hepsini bir kenara atın ve Note 3 alın :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence Z3 tasarımı daha güzel. Z2'nin bildirim ışığı ve hoparlör konumu haricinde tasarım olarak bence Z3'ten güzel yanı yok.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
G2'nin ısınmasından daha önemli sorunlar söyleyeyim sana:
G3'ün bataryasının ve raminin az olması. Menü geçişindeki takılmaları youtubedaki herhangi bir videoda bile yakalaman mümkün.
Z2'nin kasa açıklığını ise duymuşsundur.
usta g3'ün ram'i az diyosun da 3gb ramın nesi az ?

• Beğen
Tepkiler: lucifer66
Bülent872

Bülent872

Üye
Z3 ile Z2 arasındaki fark Snapdragon 801-810 olması ve ince olması tasarım olarak Z2 daha iyi ben Z3 ü 6 çekirdek beklerdim lakin aralarında o fiyata değer bi fark yok.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3'te snapdragon 801 2.5ghz var Z2 de 801 2.3ghz diye biliyorum. Z3 Plusta snapdragon 810 var.

• Beğen
Bülent872

Bülent872

Üye
Z3'te snapdragon 801 2.5ghz var Z2 de 801 2.3ghz diye biliyorum. Z3 Plusta snapdragon 810 var.
Plus 6 çekirdek totalde Z2 ve Z3 arasındaki işlemci farkı 0.8 ve bu farka o fiyat gereksiz :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Fiyat/Performans cihazı olarak önerebileceğim tek cihaz;
Xperia Z3 Compact

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve JosephLion
Invoke

Invoke

Üye
Z3'ün Z2'den farkı da işlemci değil. En büyük farkı tasarımı. Daha küçük daha oval ve elde daha iyi tutuluyor. Daha ince. Ayrıca köşelerine de naylon eklemişler ki düştüğünde metal çerçeve kolay ezilip çizilmesin diye. Kamerası da az daha iyi. Aynı performansı verir diyebiliriz. Yani asıl olay tasarımın iyileşmesi. Fiyat farkına göre karar verin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 de var mı bilmiyorum ama Z3'te bakır iletken var. Isıyı çerçeveye veriyor.

Invoke

Invoke

Üye
Z3'ün, Z2'den bir farkı daha.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Fark yok diyemez zaten kimse. Bu telefonlar boşuna çıkmıyor. Sadece dış görünüşüne bakacaksak aynı bir sürü model sayılır başka firmaların.

Üst Alt