Nexus 5'in kamerası gayet iyi. Renklerde ne sorun varmış? Gayet iyi. Bir daha bakıver.
G2'nin sararma problemi var, daha doğru turuncu gittikçe de koyulaşıp, büyüyor. Garantiye verdiğinde 1-2gün içinde yapıp iade ediyorlar. Tuşlara yapabilecek bir şey yok. Kimine göre hoş, kimine göre değil. Bence de güzel değil ama kullanıma alışman max 1 gün sürer. Sorun, yok bence.
Eliti salla bir kere. Bunların arasında işi yok. Dandik cihaz. Tutulmaz tabi, neyini anlamadın. Adamlar diskavriyi güzel fiyata çıkardı, tavsiye ettik biz de. Bayağı da sattılar. Sonra hemen 1300TL etiketler. Bak hele. Dandik tft panele sahip. 3GB Ramin ne artısı var? 2GB ram gayet yeterli hatta. Üsttekilere göre 1 tane artısı yok elitin.
SGS4, gayet iş görür cihaz aslında ama N5'den G2'den düşük perf. verir.
Z1C mis gibi cihaz. 1350 dediğin paralel ithalat oluyor. Alıp almamak sana kalmış, gidip sony centerdan alırsan 2bin lira zaten.
Ben olsam N5 alırdım, aldım da zaten onun dışında paralel ithalat alacak olsam da Z1C alırdım büyük ihtimalle. (çok hoş cihaz da ekranı küçük onun da. Kullanım meselesi bir tarafta diğer baktığın cihazlar 5" 5.2".)
Optimus G aylarca güncelleme almadı. Daha yeni güncelleme almış ki optimus g ye bile demek çok yanlış olur. Bu cihaz aylar önce çıkmadı. Daha çıkalı neredeyse 1 yıl oldu. S4'de öyle çok güncelleme almaz. bknz: S3 Kitkat aldı mı?, O zaman S6 çıkınca S4'ün hali ne olur? =P