KinG CrazY
Üye
Yaw he hedriver cd si falan yok pc nin içinde geliyor
GERÇEKTEN BATARYASI ÇIKARILAN BİR MODEL AL ÇÜNKÜ BENİM LAPTOPUM İLK ZAMANLARDA ŞAJI fu ll İKEN İNTERNETTE GEZİYORDUM ŞARJI EN FAZLA 1.5 SAAT GİDİYORDU ŞİMDİ 30 DK YI GEÇMİYOR İNTERNETTE BAKTIM BATARYAYI EN İYİ KULLANMA YOLLARINA ÖYLE KULLANDIM düşün laptopun şarjı %100 dolu bi internete giriyosun 20-30 dk ya bitiyor bence lenovo alma alırsın iyi kullanırsın ama 5-6 ay sonra bilgisayar sorun çıkarmaya başlıyor geçen gün laptopun dış kasasına baktım oyuncak plastiği gibi ama içi alüminyum
Ben sana diyorum lenovo alma benden bu kadar gerisi sana kalmışbirde freedos alma çünkü eğer freedos alıp sahte windows kullanırsan laptopun yanında gelen programlar çalışmıyor örneğin performans ayarı gibi kamera programı gibiDetaya inmek gerekirse başka bir sitede z500 kullanıcı kulubünde herkeste aynı sorun var örneğin laptopun kapağını kapatıyorsun ya o alt kısım ve üst kapak arasında tırnak girecek kadar kabarıklık oluyor Lenovo alma durmadan wifi kopuyor bir daha bağlanıyorsun wifi ye bazende wifi ye hiç bağlanmıyor bir sürü laptopda sorun var
Yaw he he
Yorumunuz için teşekkür ederim. En iyi seçenek gidip bayi den Asus almak gibi görünüyor 300Tl fazla vericez artık başka çare kalmadıdriver cd si falan yok pc nin içinde geliyor
GERÇEKTEN BATARYASI ÇIKARILAN BİR MODEL AL ÇÜNKÜ BENİM LAPTOPUM İLK ZAMANLARDA ŞAJI fu ll İKEN İNTERNETTE GEZİYORDUM ŞARJI EN FAZLA 1.5 SAAT GİDİYORDU ŞİMDİ 30 DK YI GEÇMİYOR İNTERNETTE BAKTIM BATARYAYI EN İYİ KULLANMA YOLLARINA ÖYLE KULLANDIM düşün laptopun şarjı %100 dolu bi internete giriyosun 20-30 dk ya bitiyor bence lenovo alma alırsın iyi kullanırsın ama 5-6 ay sonra bilgisayar sorun çıkarmaya başlıyor geçen gün laptopun dış kasasına baktım oyuncak plastiği gibi ama içi alüminyum
Ben sana diyorum lenovo alma benden bu kadar gerisi sana kalmışbirde freedos alma çünkü eğer freedos alıp sahte windows kullanırsan laptopun yanında gelen programlar çalışmıyor örneğin performans ayarı gibi kamera programı gibiDetaya inmek gerekirse başka bir sitede z500 kullanıcı kulubünde herkeste aynı sorun var örneğin laptopun kapağını kapatıyorsun ya o alt kısım ve üst kapak arasında tırnak girecek kadar kabarıklık oluyor Lenovo alma durmadan wifi kopuyor bir daha bağlanıyorsun wifi ye bazende wifi ye hiç bağlanmıyor bir sürü laptopda sorun var
Birincisi ben velet değilim. Ikincisi z500deki sorunları bende biliyorum o yüzden z510dan bahsediyorum burada. Üçüncüsü msdn windows yüklersen hicbir sorun çıkarmaz freedos modellerde.sen z500 kullanıyomusun ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda ürünün eksilerini oku VELET
Laptopum yok ben o "yaw he he" tabirini freedos modellerde sorun çıkarıyor diyorsun ya onun için dedim. Msdn sürümlerde böyle sorun yok.ayrıca tırnak kadar boşluk olsa ne olacak ki bu kadar küçük ayrıntılara kafa yormayınkullanıcı platformunda bazı kullanıcılar sahte windows yüklemişler freedos modellere ve energy management yani laptopu güş tasarufu dengeli ve yüksek performans moduna alabilen program kamera programı gibi 9 program çalışmamış laptopun yanındaki tek tuşla format kısmı bile çalışmıyormuş
YA BURADA insan gibi konuşuyoruz sen niye yaw he he diyosun ? sonuçta deki bende z500 var hiç bir sorun yok ? senin laptopun var mı ? kasa resimlerini yüklüyorum şimdi atıcam
Bence bu kadar küçük ayrıntılara kafa yormaya gerek yok orda boşluk olsa ne olur olmasa.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gördüğünüz gibi bir kısmı normal bir kısmı kabarık ?
Kasa alüminyum değil mi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gördüğünüz gibi bir kısmı normal bir kısmı kabarık ?kasayı tam yerine oturtamamışlar 1 tane küçük olsa bende razıyım ama bir sürü var kasa üst kapağı kapatıp soldadan bakınca üst kapak içeri doğru girmiş ama sağdan bakınca dışarı doğru çıkmış
O zaman z500 kronik sorunlu bir model. Z510da bu sorunların düzeltildiğini düşünüyorum çünkü çevremde birkaç kişi z510 kullanıyor gayet memnunlar ayrıca internette kullanıcı yorumlarını okuduğumda herkez memnun.iç kısım gri olan alüminyum ama dış kısım plastik ama çok kalitesiz bir plasitk bastırınca hafif içeriye giriyor bazı kısımlar
Arkadaşım yazılım kurmak hiç zor birşey deil internetten bir windows 8.1 iso'su ediniyorsun ve flaş belleğe yazdırıyorsun bu konuda sana yardımcı olurum driver cdsi yanında verildiğnden sıkınti yok.verdiğiniz bilgiler için sağolun ama ne alıcam kararsız kaldımyine asus alıcam en iyisi ama burda pc bayilerinde fiyatlar biraz pahallı pcdepo da fiyatlar çok iyi ama şu yazılım driver filan yükleme olayları sıkıntı ya niye kendileri hazır kurulum olarak satmıyorlar ki .s
Ekran ips değil galibabu arada z510 da ekrana yandan falan bakınca ekrandaki renkler tam tersine dönüyormu bu çok büyük bir sorun örneğin laptopta iki kişi yan yana oturuyorsun ekranı doğru düzgün görebilmek için kafanı neredeyse yanındakini kafasına sokuyorsun(not yanında kız varsa iyi bir durum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?