cebimci
Üye
-
Konu Sahibi
-
sıfır alıcam hocamikinci el mi arıyorsun yoksa sıfır mı ?
Z510da hiç böyle sorun olmamış alan herkez memnun bence senin makine hatalılenovo z500 kullanıyorum alalı 9 ay oldu kasadan cızır cızır tuhaf sesler geliyor 2-3 tane oyun kurup internette falan gezerken bilgisayar takılıp ses çıkartıyor ekranı ıps değil yandan bakınca ekrandaki renkler tam tersi oluyor ekranı çok kötü siyahlar gri gibi gözüküyor laptopumun içi alüminyum ama dışı plastik olduğu için ve çok ince olduğu için oyunlarda fan kısmı çok kötü ısınıyor durmadan wifi kopuyor şarjı diğer laptoplara göre çok çabuk bitiyor ekran parlaklığı kısık herşey kapalı sadece internette gezsen bile 1.5 saat anca gider şimdiki aklım olsa KESİNLİKLE asus veya toshiba alırdım birde bu fiayata alacağın laptoplar normal işler için tamam oyun oynarsın ama bu laptoplarla oyun oynamak aile arabasıyla ralli yarışına katılmak gibi bir şey yazın laptoplar daha ucuzdu internetten msi ge60 ın i5 li modeli vardı 1600 civarında
Burada kulüpu var mız510 da bu sorunları düzeltmiş olabilirler ama ben z500 kullanıcı kulubüne baktım herkesde aynı kasa sesi ve sorunlar var
Z510 lenovonun en çok satılan popüler modeli. Ayrıca bataryası çıksa ne olur çıkmasa...yorumlar için teşekkürler z510 modeli hep iyi diyorlar ama bataryası çıkmıyormus eğer doğru ise o kötü ve ayrıca Asus modeli almak istiyorum daha önce kullanmıştım sağlam pc onlar hem ısınmada yapmıyor. Bir de lenovo modelleri iyi diyorlar hangi model pc alsam kararsız kaldım ve ayrıca yukarı da yazdığım özellikler yüksek grafikli oyunlar için yeterli olur mu?
hocam tavsiye ettiğiniz modele baktım da harddiski çok iyi 1TB tam istediğim gibi fakat işlemci hızı çok aztereddüt etmeden alabilirsin al asus kalitesini yaşaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullandıkça batarya eskiyecektir o yüzden sorun olacağını düşünüyorumZ510 lenovonun en çok satılan popüler modeli. Ayrıca bataryası çıksa ne olur çıkmasa...
Işlemci hızı sen oyun açtığında otomatik 2.6 ghz oluyor. Normal kullanımda enerjiden tasarruf yapmak için düşük tutuyor normal kullanımda bunu hissetmezsin zatenhocam tavsiye ettiğiniz modele baktım da harddiski çok iyi 1TB tam istediğim gibi fakat işlemci hızı çok az
bir de öyle sitelerden değil de pc bayilerinden almayı düşünüyorum. Mesela pcdepo sitesinden alınca kurulumu kendin yapıyormuşsun ben anlamam o işlerdenIşlemci hızı sen oyun açtığında otomatik 2.6 ghz oluyor. Normal kullanımda enerjiden tasarruf yapmak için düşük tutuyor normal kullanımda bunu hissetmezsin zaten
Format atmayı bilmiyorsan bayiden al tabi. Lakin freedos iyidir. Bayi fiyatından ortalama 300 küsur lira daha ucuza gelir.bir de öyle sitelerden değil de pc bayilerinden almayı düşünüyorum. Mesela pcdepo sitesinden alınca kurulumu kendin yapıyormuşsun ben anlamam o işlerden
peki bu sitelerden alırken nasıl oluyor bende mesela kredi kartı yok kargo gelince ücretini elden versem o şekilde oluyor mu?Format atmayı bilmiyorsan bayiden al tabi. Lakin freedos iyidir. Bayi fiyatından ortalama 300 küsur lira daha ucuza gelir.
peki bişey daha sorucam hani kurulumu biz yapıyoruz ya sistemi kurunca driver dosyalarını internetten tek tek indirip bizim kurmamız gerekiyor demi?orasını bilmiyorum internet alışverişleri kredi kartıyla oluyor banka kartıda olabilir.
Bilgisayarı alınca yanında driver cdsi veriliyor.peki bişey daha sorucam hani kurulumu biz yapıyoruz ya sistemi kurunca driver dosyalarını internetten tek tek indirip bizim kurmamız gerekiyor demi?
peki sistemi biz kurup driver dosaylarını da yükliycez ya bunlar için internet bağlantısına ihtiyaç var mı ?Bilgisayarı alınca yanında driver cdsi veriliyor.
Büyük ihtimalle gerekmez ben kurarken istemiyordu.peki sistemi biz kurup driver dosaylarını da yükliycez ya bunlar için internet bağlantısına ihtiyaç var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?