100 yükleyene 2 saat 150 yükleyene 3 saat bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
100 yükleyene 2 saat 150 yükleyene 3 saat bedava
arkdaşlar böyle bi kampanyamız vardı.geçen o kadar aradım bulamdım.bu kampanya öenmli ve güzel bi kampanya bunu lütfen öenmli bölüme taşıyalım...
Bedava yaz 2383'e gönder 100 yüklemeye 2 saat 150 yüklemeye 3 saat türkcellilerle bedava konuş.tarifeniz ne olursa olsun her yöne dakikası 1 kontöre konuşursunuz.örneğin kampuslusunuz.kampuslulerle 15dksı 2 kontöre konuşurusunuz diğer yönlerle 1 kontöre.fena değil dimi...

sweety_boy_43

Üye
kntr yükleyp 2 yada 3 saat kazanldğnda dk olarak yüklenmez.2 saat 480 kntr olarak,3saatte 720 kntr olarak yüklenr.bu kntrler tarfnz ne olrsa olsun sadce trkcell içi grüşmelrde dk sı 4kntr olarak düşer.dğer yönlere tarfnzdn ücretlendrlrsinz.YANLŞ BİLGİ VERMEMEYE DİKKAT EDELİM

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
ne yanlış bilgisi yukarda ne gibi bi yanlış bilgi var.daha önce bu konu verildiği için arkdaşlar bildiği için açıklama yapmadım.herkesin bildiği dilden yazdım.yanlış bilgi nerde

sweety_boy_43

Üye
ne yanlış bilgisi yukarda ne gibi bi yanlış bilgi var.daha önce bu konu verildiği için arkdaşlar bildiği için açıklama yapmadım.herkesin bildiği dilden yazdım.yanlış bilgi nerde

2 yada 3 saat kazandıgında sen heryone dk sı 1kntre mı konusuyorsun mumkun deıl

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi

bungee

Üye
Kampanyaya katılan aboneler, 3 ay boyunca her ay ilk 100 kontör yüklemelerine 2 saat, her ay ilk 150 kontör yüklemelerine 3 saat karşılığı şebeke içi kontör kazanmakta, ayrıca kontör yükledikten sonra 1 ay boyunca her yöne 1 kontöre konuşabilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt